Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 10/2020

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem pajaable, 24/9/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. filippinky

filippinky Pisálek fóra

Chci se změnit emailovou adresu, ale bohužel do staré se již nedostanu. Je jiný způsob emailu? Děkuji

2. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj filippinky, při zakládání účtu pro hraní farmeramy zadáváš emailovou adresu, která je přiřazena k tvému účtu ve hře. Pokud chceš ke svému účtu přiřadit jinou emailovou adresu, třeba z důvodu ztráty přihlašovacích údajů, prosím kontaktuj herní podporu.

Jak kontaktovat herní podporu

Ať vás síla provází na všech cestách

3. cassiopea28

cassiopea28 Pisálek fóra

Peto121
    Tak jsem dnes přivezla můj pc z opravny zpět a bohužel, nejde s ním prý opravdu nic udělat. Sháním kde se dá nějaký repasovaný, ale všechno je zatím pro mě cenově nedostupné - jsem důchodkyně a vdova, takže poplatím co se musí a zbyteček je malý :-( - ale je možné, že by RT ponechalo souběžně i starou verzi? Ale to asi ne :-(

4. Dave Lister

Ahoj cassiopea28, tak to je škoda, že už se s počítačem nedá nic dělat. Zkoušej hledat dál, třeba se něco objeví. Flash verze hry opravdu skončí. Ovšem nevíme kdy se tak stane. Veškeré novinky o testování a přechodu na Unity budou v oficiálních oznámení.

Tým farmeramy v jednom z oznámení uvedl.
    upload_2020-10-5_19-18-13.png

cassiopea28 tohle ocenil(a).
  5. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

cassiopea28 - mrzí ma to!Musí to byť ozaj starček.Pozrel som dnes na stránky s repasovanými Ntb-mi a boli tam aj za 180.-€ Na české koruny to môže byť asi 4500.-? No,boli tam aj menej ''známe'' značky ešte máličko lacnejšie a myslím,že na mastenie bláznivej farmy by stačil.

Naposledy upraveno: 6/10/20
  6. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj cassiopea28

Sháníš počítač (počítačovou skříň), s tím že máš doma monitor, myš a klávesnici ? nebo sháníš notebook ?

7. *-farmerka*-

*-farmerka*- Rádoby autor

Děkuji za odpověď. Ale není mi 20 a podle toho co jsem četa si hru už nezahraji mám laptop už asi 15 let. A jede mi že jede. mám sice windows 10 ale ne 64 bit.

8. -orchidej1-

-orchidej1- Pisálek fóra

Dobrý den, dá se někde koupit stáj pásovce. děkuji za odpověď orchidej

9. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

Dobrý den, mohl by mě někdo poradit,dával jsem na forum obrázky akci přes PICTU a asi 14 dní vidím jen toto- http://prntscr.com/uu5nyy ,,,,, aj když dají hráči foto tak to samé nic nevidím děkuji.

10. Dave Lister

*-farmerka*-, se mi zdá že už jsi to zabalila zbytečně brzy. Zkus se třeba s někým poradit, jestli není možná přeinstalace na 64 bit systém. Pak je možnost sehnat starší repasovaný počítač nebo notebook za daleko nižší cenu než je pořízení nového. Nabídek je na internetu spousta.
    Navíc v jednom oficiálním oznámení bylo řečeno ...
    • Nebuďte smutní, pokud se do nového Unity/webGL klienta nedostanete. Jak jsme uvedli dříve, již pracujeme na alternativách, o kterých vás budeme informovat!
    Zatím bych flintu do žita úplně neházel. ;)

Ahoj -orchidej1-, výběh pro pásovce momentálně ke koupi není. Až bude akce Obchodování a darování můžeš zkusit stáj vyměnit nebo požádat jestli ti ji někdo z hráčů daruje.

Ahoj smoulinek123, zřejmě má server pictu.cz výpadek, jako už několikrát nebo už obrázek na serveru není k dispozici. Doporučuji ti nahrávat obrázky na imgur.com.

11. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

smoulinek123 a pezt tohle ocenili.
  12. smoulinek123

Naposledy upraveno: 6/10/20
  13. Dave Lister

smoulinek123, na úložišti které si zvolíš musíš zkopírovat přímý odkaz na obrázek (direct link). Hezky zpracovaný návod najdeš ZDE.

Když píšeš příspěvek zvolíš ikonu obrázku a vyskočí ti okno a do něj vložíš zkopírovaný link a klikneš na Vložit. Obrázek se ti ukáže v příspěvku který píšeš.

upload_2020-10-6_17-33-29.png

upload_2020-10-6_17-34-51.png

smoulinek123 a Peto121 tohle ocenili.
  14. smoulinek123

Dave Lister ano takhle to dělám aj s tím Pictu a nejde mě to, nemám nějaký problém v Pc, dříve mě to šlo v pohodě až ted nějakou dobu to nejde :(

15. cassiopea28

cassiopea28 Pisálek fóra

pezt monitor, myš i klávesnici mám, sháním jen tu počítačovou skříň, kde bude lepší windows než ten můj XP...

pezt tohle ocenil(a).
  16. Dave Lister

smoulinek123, pokud kopíruješ správný odkaz, tak by to mělo fungovat a obrázek by se měl zobrazit. Zkus vyčistit prohlížeč, jestli třeba v něm není nějaká chybka. Návod jak na to najdeš ZDE.

upload_2020-10-6_18-52-48.png

smoulinek123 tohle ocenil(a).
  17. smoulinek123

Dave Lister já jsem blbec nu, to v kružku jde sem dát ale já pořád dával to přeškrtli :sleepy: já už jsem ze všeho zblblé,,,děkuji děkuji

Peto121 a Dave Lister tohle ocenili.
  18. cassiopea28

cassiopea28 Pisálek fóra

Peto121 - díky jsi hodný, ale i 4tis.je na mě opravdu moc a dcera je samoživitelka a má se sama co ohánět, jinak by mi ráda pomohla....no asi už jen doufat v zázrak.

Peto121 tohle ocenil(a).
  19. Dave Lister

smoulinek123, není zač a nic se neděje, hlavně že už víš jak na to. ;)

smoulinek123 tohle ocenil(a).
  20. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj cassiopea28

Našel jsem počítač cena je 2990 Kč HP ProDesk 600 G1 SFF, tam by mohla farma v Unity fungovat, ale rozumím, že finance jsou asi podstatný problém.

Fajn hru pezt

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.