Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 11/2020

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Emička022, 4/4/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. minnie30

minnie30 Stálice fóra

prosím, prečo sa mi nedá prihlásiť do hry, zostala mi biela obrazovka v strede s textom adobe flashplayer spustíte pravým tlačitkom myši, predtým mi to šlo spustiť

2. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

minnie30 - jelikož neuvádíš jaký prohlížeč - tady (klikni na to zelené) máš odkaz na technické FAQ a vyber návod, pro ten tvůj.

3. adik06

adik06 Rádoby autor

zdravím prosím nějak nemůžu najít info jestli se dostaneme na svojí farmu až skončí Flash player a taky mi nejde se dostat do fora duchodci závisláci...děkuji a pěkný den

4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

5. Jaroslav469

Jaroslav469 Obyvatel fóra

prosím jaký je základ pro upgrady bambusový hrom a chvilka pro tanec ?? děkuji

6. pezt

Skali tohle ocenil(a).
  7. Jaroslav469

děkuji asi to nemám ve stodole

8. pezt

Jaroslav469

Asi je máš někde na ploše nebo ve stonku, budeš muset pohledat.

9. Jaroslav469

děkuji, proto jsem nevěděl kam je posadit, jdu hledat

10. D1511

D1511 Zelenáč fóra

zdravim můžu se zeptat proč tu neni odpoved na příspevek od emkopu chapu že jste ho smazali ale tatka byl tak vytočenej že ten souhlas odklikáva už x-ty krát tak si zaslúžime alespon odpoved mně to take nebaví stale odklikávat to IT pracovníci neumí udelat . Děkuji za info a doufam že alespon já dostanu odpoved ale ne jako tatka že mne zablokujete . Peknú hru prajem.

11. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj D1511 - Odpověď pro emkopa je >>KLIK ZDE<<

Přeji fajn hru

12. D1511

D1511 Zelenáč fóra

děkuji dam přečíst ale nesouhlasím s jedním že jinde je to stejné hraju i jiné hry a nejednu a tam jsem to odklikla jednou a mám pokoj asi bude chyba v IT pracovnicích. Ale to nemá asi smysl komentovat proto hraju jiné hry raději jak tuto tu se jenom vymlouvají jak to nejde. Tak ať se dary a odklikávejte si to do aleluja. Hezkou hru

13. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

D1511 - chápu, že nesouhlasíš a máš na to plné právo, nicméně my zde na fóru s tím nic neuděláme. Již jak psal kolega bylo reportováno aby se toto povolování neobjevovalo tak často.

Přeji fajn hru

14. Jaroslav469

děkuji, našel jsem je

15. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahoj,od včerejší noci a dnes se mi vypíná hra každých 20 min.Změnila jsem několikrát heslo,asi tak před týdnem chvilku byl klid a teď to blbne zase,chci se proto zeptat je možné že na tu farmu někdo chodí?Tudíž se mi vypíná?Heslo mám vždy docela složité,ale kdo umí tak pro něj není problém prolomit heslo.Děkuji

16. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj modro.ocko22, pokud dojde jen k odhlášení a nevyskočí žádné info okno, tak může být chyba v prohlížeči. Zkus prosím vyčistit prohlížeč >>Vše pro bezproblémový chod hry<<

Můžeš také zkusit jiný prohlížeč. Používám Google Chrome nebo Edge.

info okno pokud je hráč už přihlášen a dojde k druhému přihlášení na stejný účet.
    upload_2020-11-12_17-58-16.png

Ať vás síla provází na všech cestách

modro.ocko22 tohle ocenil(a).
  17. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Ahoj, dotaz - spíše pro ty, kdo hrají farmu na mobilu - Puffin Browser.
    Dnes na mě vyskočila hláška, že si musím koupit PRO verzi, jinak se na farmu nedostanu. Denní limit prý vyčerpán. Na farmě jsem byla za dnešek asi 4x. Stalo se to ještě někomu? To by nejspíš byl konec hry, když jsem mimo domov, jinak než přes tento prohlížeč se na farmu nedostanu. Nebo aspoň nevím o jiném prohlížeči, přes který by se to dalo

18. Dave Lister

Ahoj janaj, Puffin zavedl denní limit na free verzi. Psal o tom kolega. Prosím mrkni ZDE (klikni).

19. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Dave Lister aha dík, jsem tohle nepostřehla. Jiný prohlížeč na mobilu asi není? Vím že se to tu kdysi řešilo a tento prohlížeč byl snad jediná varianta.

Dave Lister tohle ocenil(a).
  20. Dave Lister

janaj je to tak, vše už jsou pak placené verze. :(

Není zač. :)

janaj tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.