Jiné dotazy

Diskuze na fóru 'Všeobecné dotazy' zahájená uživatelem FAQ, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tak to by mně také zajímalo,zaregistroval sem to asi předevčírem!Žádným způsobem,se mi nepodařilo zmenšit okno farmy,ani ,,povytáhnout,, sklízecí okno nahoru! Podotýkám jen ,že se jednalo o Protěžové údolí,při pokusu o sklizeň střevíčníku v levém rohu!
    Předem díky za předání vývojářům aplikace!

rosnička007 tohle ocenil(a).
  2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Nejlepší by bylo doložit nějaký screen, jelikož údolí už nehraju tak nevím kde co;) a ručně jsem nesklizel ani nepamatuju :p

3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Normálně také ručně nehraju,ale potřeboval jsem sklidit jenom střevičník a houby nechat,bohužel se to nepodařilo!
    Horní obrázek zachycuje situaci,kdy jsem se pokusil sklidit prvosenku v levo dole.Druhý obrázek při pokusu sklizně,někde uprostřed!
    Prostě je blbě naprogramováno sklízecí okno,toď vše!

pezt tohle ocenil(a).
  4. starinska

starinska Pisálek fóra

Dobrý den, už od včerejška se to seká, je třeba se odhlašovat a znovu přihlásit, když chci z louky na louku a ještě prosba ubrat dávkování při pěstování krmiva, ať to nežerou po stovkách, nic jiného pak nedělám jenom pěstuji na krmivo a ten nesmyslný chovný domeček, už někdo spočítal kolik potřebujete základních zvířat aby jste se dostali až k poslednímu zvířátku, děkuji za odpověď

drahulína tohle ocenil(a).
  5. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj starinska,

aby sa hra nesekala prihlás sa na farmu cez odkaz, ktorý dal pezt TU (klikni)

uberať dávkovanie na krmivo sa s najväčšou pravdepodobnosťou nebude, treba sa prispôsobiť, pomôže napr. denne nakupovať rastliny v semenárstve

počet zvierat potrebných na šľachtenie nájdeš v tomto vlákne - Šlechtěnci

lacrima tohle ocenil(a).
  6. evicka435

evicka435 Vážený autor

prosím o informaci -v akci kostkoviště jsem nezískala ani strom graviolu a jenom jednu cucu základní a žlutou,jinak vše falešné,naštěstí se na trhu graviola koupit dá,ale chýše cuca myslím nikde a tím pádem nelze časově stihnout úkol v družstvu,nebo se pletu??Děkuji za jakoukoliv odpověď

7. drahulína

drahulína Stálice fóra

Ahoj Tak jsem se přihlásila jak radí Vanda a je to ještě horší.Kousne se to na 28% a už to dál nejde.Klien taky nejde nahrát.Nevím jestli bylo rozumné uprostřed hry něco nového instalovat a tím spoustě hráčů komplikovat hraní.

8. Vanda

Ahojte,

evicka435,
    úlohu s jednou Cucou pri použití bonusov, napr. Booster úplňkové sklizně, na výnos a skrátenie doby výroby je za 90 hod. možné stihnúť, na plnenie časovej úlohy s Graviolou si budeš musieť počkať, kým sa podarí strom získať.

drahulína,
    vyskúšaj aj iný prehliadač, alebo okno inkognito, ako radil pezt, snáď sa podarí to dať rýchlo do poriadku

lacrima tohle ocenil(a).
  9. evicka435

evicka435 Vážený autor

rozumím a moc děkuji Vandě i Drahukíně

10. Vanda

11. adik06

adik06 Rádoby autor

ahoj ..už jsem docela naštvaná ..pořád něco v poslední době na farměramě nefunguje..kočkoduza se uplne ztratila..ted se tam jakoby objevilctvereček misto kockoduzy ale pořád bez obrázku a točí se mi tam místo toho kolečko jako že se pořád načítá ...dále Renzos...sežralo mi to 4 lístky aniž bych hru mohla hrát...vubec se hra dále nezobrazila ,zustalo to jakoby zamrzle ,myslím ty truhly s pokladem..ale lístky si to odečetly...chtela bych je vrátit ,když to nejde hrát,proč by mě to melo obrat o lístky........a potom jeste jeden dotaz..album..měla jsem už druhou celou část plnou nálepkami a najednou je album zamčene a vše se ztratilo ..mužu jen na první list kde je jen malo nálepek..proč? Moc dekuji za všechny odpovedi ..pěkný den všem:):):)

Štika tohle ocenil(a).
  12. pezt

Ahoj adik06

Ztratila se pouze ikona chlévu kočkodúzy, je to nahlášené k opravě.
    Co se týče Renza bude nejlepší se obrátit na herní podporu.
    30.10.2025 začala nová sezóna, je tedy potřeba lepit nálepky znovu, doporučuju si přečíst FAQ Ohromující nálepky (30.10.2025 - 30.1.2026)

13. Helena1313

Helena1313 Stará škola

Koupila jsem si recept na Houbovou masku a nikde se mi neobjevil recept na výrobu. Poradíte mi prosím kde ho najdu? Děkuji

14. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Helena1313
    Recept na Houbovou masku najdeš ve druhém stupni SPA manažera...
    upload_2025-11-9_13-28-33.png

lacrima tohle ocenil(a).
  15. 70zinka

70zinka Perspektivní autor

Samé problémy celý deň, furt čosi... aktuálne alchymista, kvetinár, všetko prehádzané. Vždy takto pred Vianocami to uz X rokov hapruje

16. pezt

Ahoj 70zinka
    "Furt čosi" je nic neříkající informace, chce to lepší upřesnění ;)
    Sice do vánoc daleko, ale nepamatuji, že by byly vždy před vánoci nějaké problémy :)

17. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Dobré ráno. Jak se můžu vrátit na jiné pole? Zůstaly mi tam dvě dlaždice a omylem jsem sjela po laně na další
    Děkuju za vysvětlení. Za blbost se platí:(

Naposledy upraveno: 10/11/25
  18. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj dasa1143,
    bohužel se vrátit nejde.

lacrima a dasa1143 tohle ocenili.
  19. 70zinka

70zinka Perspektivní autor

lešpšie upresniť? a načo? roky sa s tým nič nerobí, len sa tu tliacha a presúvajú diskusie. Za 10 rokov od nahlásenia problému tam ten problém stále je.... a mám na neho upozornovat zas? Vecer bola pekáren, kvetinárstvo, alchymista... vsetko to bolo len kvetinarstvo a nedali sa vyrábať žiadne koláčiky, elixíry... nič. tak ano.... furt čoci a zvyčajne furt to isté, a vždy v tomto čase.... iba že by to ospravedlnoval retrográdny Merkúr...

20. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

70zinka - můžeš prosím upřesnit, zda hraješ v klientovi nebo v prohlížeči? Popřípadě v jakém a zda jej máš aktualizovaný. Zkoušela jsem u sebe a žádný problém neshledávám.