Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 10/2020

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem pajaable, 24/9/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

relax1962, není zač. Hlavně klid, vše se dá vyřešit ;)

Ať vás síla provází na všech cestách

2. evaasta67

evaasta67 Pisálek fóra

chtěla bych se zeptat kdy bude renzuv jarmark ještě sem ho nehrala a nebo farmářsky mašinky diky za odpověd eva

3. cassiopea28

cassiopea28 Pisálek fóra

V oficiálním oznámení jsem se dočetla, že otevřená beta Unity končí 4.11.2020. Znamená to, že pak už nepůjde farma ani ve Flash?

4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj evaasta67

Renzo je nyní k dispozici po přepnutí hry do Unity viz toto oznámení
    Kdy bude mašinka v tuto chvíli nevíme, sleduj oficiální oznámení tam se vše včas dozvíš.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj cassiopea28

Hra po skončení beta verze zřejmě zůstane ještě nějakou dobu ve flashi, maximálně do konce roku, kdy končí podpora flashe.

Fajn hru pezt

5. atoja

atoja Pisálek fóra

Ahoj,
    ráno jsem posílala sousedům (asi 7.30) dárky a u jednoho jsem se uklikla a poslala mu diamantový prsten za 300 fl.
    on moji nechtěnou nabídku nepřijal,zjistila jsem,že v liště je nemám a floreny se mi odečetli,ptám se,budu mít v liště oba zakoupené oblouky a nebo se mi vrátí floreny ? Děkuji za odpověď.

6. Dave Lister

Ahoj atoja, poprosím tě aby jsi napsala na herní podporu, tam popiš co se ti přihodilo. Podpora zjistí jaké je možné řešení tvého problému.

Jak kontaktovat herní podporu

7. atoja

atoja Pisálek fóra

ještě jednou díky za odpověď.

Dave Lister tohle ocenil(a).
  8. Dave Lister

9. cassiopea28

cassiopea28 Pisálek fóra

pezt - děkuji za odpověď, tak ještě do konce roku si farmičku snad zahraju a pak se budu - hodně těžko - loučit :-((

10. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

cassiopea28 - Už som Ti raz odpovedal,len si si to možno nevšimla. Klikni: #194

cassiopea28 tohle ocenil(a).
  11. cassiopea28

cassiopea28 Pisálek fóra

Peto121 - omlouvám se, ale opravdu jsem si nevšimla, i když forum stále pročítám :-( Jeden opravář mi řekl, že na tento zastaralý druh už instalace nejde.....Zítra s tím mým starouškem jedu ještě do jiné opravny, aby to zkusili tam. Tak uvidím, ale moc naděje nemám, tenhle můj stolní pc už je starý 20 let. No, uvidím, jak dopadnu. Dám vědět, díky.

Peto121 tohle ocenil(a).
  12. Dave Lister

Ahoj cassiopea28, chápu jak se musíš cítit, taky bych se s farmou nerad loučil. Podívej se na internetu po nějakých repasovaných počítačích, většinou jsou za zlomek původní ceny. Hlavně aby splňoval alespoň minimální požadavky na hraní v Unity. Zkus třeba požádat nějakého známého, který tomu rozumí a po něčem se podívejte. Nebo se poptej v okolí, jestli třeba někdo zrovna nemění svůj počítač za novější.

upload_2020-10-4_21-3-7.png

Peto121 tohle ocenil(a).
  13. blankak1

blankak1 Rádoby autor

Stále tady čtu o nějakém RENZO. Co to je?

14. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

15. Gabrielle

Gabrielle Zelenáč fóra

Ahoj, mám dotaz na padátka - nářadí. Jednou jsem tady někde našla seznam, z jakých plodin padá jaké nářadí. Teď už to nemůžu nikde dohledat. Potřebuju kladiva a ne a ne padat. Díky moc! :)

16. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Gabrielle všechny druhy nářadí kromě vrtačky padají ze všech rostlin. Nicméně je možné u některých rostlin vyšlechtit ve skleníku bonusy, které zvýší šance na konkrétní druhy nářadí. Seznam najdeš zde.

17. maminka78

maminka78 Stálice fóra

Ahoj,mám dotaz ke kolu štěstí.Když mám teď 70 párty lístků a bednách jich budu mít třeba 40,připíší se mi všechny lístky nebo jen do 99 a o ostatní přijdu? Díky za info ;)

18. pezt

Ahoj maminka78

Párty lístky mají neomezenou kapacitu, pouze volné zatočení má limit 99 ks.

Fajn hru pezt

19. maminka78

maminka78 Stálice fóra

Děkuji moc.

20. pezt

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.