VT: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Debatní koutek' zahájená uživatelem Casey27, 25/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Proto jsem se do akce nezapojila ;)

-Jara05- tohle ocenil(a).
  2. Batory

Batory Vycházející hvězda fóra

Prosím kde seženu obří sedmikrásku?Děkuji

3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Naštěstí mám ještě nesplněné stálé úkoly v družstvu,tak mě tyhle starosti netrápí!8)
    Momentálně pěstuju cizrnu a žlutej hrášek.Jelikož k pěstování využívám většinou jen hlavní louku,bude to na hóódně dlouho!:cry:

4. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Batory - Obří sedmikráskový strom nalezneš na baha aktivace možnosti pěstování za 68 Zlatých banánů ve 14. místnosti Starověkého opičího chrámu.

Přeji hezký den

-Jara05- a lacrima tohle ocenili.
  5. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

Mám otázku ale myslim, že to kaolin kdesi písal. Píšem sem takto priamo lebo som hľadal forum a príspevok čo potrebujem som nenašiel. Máte niekto zoznam rastlin ideálne v češtine ktoré rastliny idu vyšľachtiť na okamžitu sklizen pokiaľ ma hráč 1 riadok na SH? Riešim teraz protihodnotu u náradia (kladivá a zachytavače peria). Chcem sa opýtať ruže by mali ísť okamžite sklidiť však? ide mi o zachytavače pierok. Plánujem masívnu produkciu výrobní + si chcem odškrtnuť aj protihodnotu v náradí. Za odpovede ďakujem.

modro.ocko22, -Jara05- a Trilian55 tohle ocenili.
  6. Vanda

Vanda Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

7. kaolín11

tronaldo55
    Klikni si u mně v podpise na lásku k SH ! ;)

8. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

Diky moc :)

kaolín11 tohle ocenil(a).
  9. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

Ahoj kaolín11,co se vyplatí vyšlechtit abych s toho měl hrač co nejvíce užitku,,děkuji

-Jara05- a Trilian55 tohle ocenili.
  10. kaolín11

Na prvním místě u mně je šafrán nebo krychový meloun.Nepotřebuješ řádky na SH,takže jsou kdykoliv k dispozici!Naposledy sem šafrán použil včera a jistě i zítra!
    Na druhém místě je laskavec.Plod má vysokou protihodnotu.Používám v různých akcích a v Alpách.Dále se dá u laskavce vyšlechtit i bonus na dřevěná kladiva.Taktéž vysoká protihodnota,kterou využiješ při akcích,ve stálých úkolech.....
    Pak už záleží jen na tobě.Osobně mám vyšlechtěny všechny lásky k SH a používám když potřebuji kytky třeba do stálých úkolů,nebo když potřebuji určité nářadí(naposledy pírka). Momentálně už několik měsíců čekám,až do sezóny daj suvenýr na zvýšení účinnosti SH,abych konečně mohl promrskat na pohopolích i 9% lásky k SH a tak pohnout s dalšími úkoly v družstvu!:)
    Tož asi tak!;)

Naposledy upraveno: 16/11/24
  11. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

12. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

behom 5 minut som vyšľachtil kompletne až na bonus na kladivo celý laskavec od nuly8)xDxDxDxD

13. Zarra123

Zarra123 Zelenáč fóra

Ahojte, mám otázku, chcem výšiť produkciu na výrobkoch z dielní ale neviem ktoré dielne sú najlepšie protihodnotou či netopiere alebo zajace, viete mi niečo poradiť?

14. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj zarra123
    Záleží na tom, co míníš svým "ktoré dielne sú najlepšie protihodnotou či netopiere alebo zajace"...
    Máš-li na mysli porovnání výroben guána (z netopýrů) a angorské vlny (z králíků), potom můžeš na věc nahlížet např. takto:
    ProduktProtihodnota
    guano350
    angorská vlna685
    Podle tohoto hlediska vychází lépe guano...
    A protože obě výrobny v základu trvají stejně dlouho (viz zde) není rozdílu v časových nákladech.
    Navíc na výrobu angorské vlny potřebuješ 2 králíky, na guano 1 netopýra...
    Na druhou stranu základní králíkárna trvá 6:30 a základní netopýří jeskyně 16:00, čili zde to zase hovoří (z důvodu úspory času) ve prospěch králíků (časy stájí najdeš zde nebo zde).
    Pakliže však máš výrobny (od růžové výše), potom je vhodné počkat na akci typu Rychlé výrobny), tam trvají všechny výrobny stejně dlouho - 9 hodin).

lacrima tohle ocenil(a).
  15. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

... proste nemôžu jedna bez druhej vydržať! :p:D