Karnevalový spektákl (27.2. - 12.3.2025) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 26/2/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. sxara85

sxara85 Zelenáč fóra

Ahoj-rozmáhá se tu takový nešvar-akce na akční na 14 dní které jso zdlouhavé a překombinované.Dost hráčů to asi odradí hrát dál.

2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

dinoalesi
    Co k tomu dodat? Je to vážně trapný.Nejprve nám strouhli padátka,teďkom dekorace.Jen ten násobek levelu je neodsuzuje do lišty!:wuerg:
    O řádně retardované královně škoda mluvit.Takhle podělanou akci jsme tu dlouho neměli!:cry: Jediný pozitivum je,že je to na speciální ploše!

3. dinoalesi

dinoalesi Velvyslanec fóra

kaolín11
    Jako pořád ještě je o co hrát, ale co nechápu, je upravovat takto za pochodu k horšímu, sice ano vyhrazují si na to právo, ale přeci než něco pustím, tak to musím mít otestované a několikrát prověřené resp. zkontrolované... chápu, když si hráči stěžují a oni to pak upraví, aby jim vyšli vstříc, ale takhle opačným směrem o_O sami vidí jak hráči brblají, proto taky vydali to oznámení a stejně ještě odměny osekají....

4. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja som sa tešil na kráľovnú,ale takúto som si nepredstavoval.Ako som začal tak aj skončím,pozbieram čo som zasadil a viac sa z akciou nebudem zaoberať.Nemusím mať všetko.Pamätám prvú kráľovnu aj tie druhé a po tej prvej vždy odmeny uťahovali.Teraz to už s kráľovnou zabili.To je môj názor na akciu:(:(.

5. papulice

papulice Hrabě fóra

ježiš to je nuda,vleče se to jako nudle a nebaví mě to...

6. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Nezoufejte, slibují příjezd bohatší královny během roku ;), na spešl ploše se akce vlekla vždycky, to mi nevadí, ale horší jsou kombinace a čas, ale máme hrát a možná přijde i obohacující zážitek :D, tak jo, budu věřit :p.

7. kaolín11

Pitrísek47
    Takhle se zřídit, skoro v pravý poledne!xD;)

8. lenak67

lenak67 Pilný autor

Ahoj, tak jsem ten obohacující zážitek přečetla, a jediné v čem měto utvrdilo je, že se nedivím ,že stále více hráčů konči....je mi líto ale má to být zábava a toto už zábava není... aspoň pro mě..pěknou hru

9. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Tak tak - právě před několika dny mi opustila hráčka - měl jsem ji jako sousedku snad 8 - 10 let. Bohužel už si nepamatuji, který rok to přesně byl. O dalších ani nemluvě.8)
    K věci - 2 x odměna - hurá mám dva body.:sleepy: Jinak jako při minulé akci střídám velikost polí, udělám úkol, zasadím zbytek. Po sklizni dám co nejvíce plodin na pole. Aby přišel ke slovu i systém(na mladších jsem to udělal hned , ale u sebe jsem při osetí ráno zaváhal):cry:zbylo mi v liště 36 akčních, no chybami se člověk učí a vzhledem k úpravě jezdce věru toho k radosti moc není

10. Plea

Plea Pilný autor

O nějaké královně nemůže býti ani řeč, toto je nechutný a trapný paskvil a výsměch hráčům. Vlastně je mi úplně ukradené, že jste původní královnu zrušili, ale mohli jste aspoň vynechat ten název a grafiku, aby jste zbytečně dále hráče neprovokovali.
    Původní královna byla velmi štědrá a chápu, že by hráči nekupovali superkrmivo, superhnojivo a boostery na BZ/TBZ, to byl jediný důvod, proč je to rok od roku horší. Bylo by mnohem více fér zrušit název i grafiku a nadále nás, dlouhodobé pamětníky více neprovokovat >:(

A co se týče mechaniky této akce, tak za 24 hodin jsem postoupila o 2 body z 250, jestli tato akce nepůjde dokončit normální pílí a to často sklízím i v noci, tak se na tu farmu asi už na delší dobu vykašlu a nebudu si kazit nervy.. Neustále překombinované akce na speciální ploše, kde člověk nemůže využít vůbec žádné výhody, které už tak či tak hodně hráčů nakupuje. Jen tlačíte do nákupu košů. Nestačí nákup mazlíků, řádků, pomocníků, florenů, tajemniček, párty lístků, padátek v akci, dekorací, urychlovačů atd. atd.???

Navíc mi zablokovali tel. č. pro nákup. Takže už nebudu platit vůbec nic, když si neumíte pohlídat ani mechaniku nákupu.

11. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Jak chceš dodat vše naráz? Podle mě to funguje jako v Alpách, dodáš dvě zakázky a další se ti otevře až za 7 hodin. A na rozdíl od Alp není čím urychlit otevření. A Buclík hrášek chtít nebude.
    .

12. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Plea
    Hodnotit akci (průběh, odměny) nebudu, ale k platbám přes mobil máme faq ZDE .

Nicméně pokud máš operátora O2, tak tam jsou problémy. Ale je to problém na straně operátora, že platby blokuje. Je potřeba to vykomunikovat s operátorem.

Můžeš využít třeba platbu přes PSC nebo přes platební kartu (ať již debetní či kreditní)...

13. jita829

jita829 Pisálek fóra

no, pro nás nové farmáře, je tohle akce jako každá jiná, kterou nemáme šanci dokončit...a je to tak dobře, protože my se musíme prioritně věnovat rozvoji farmy...takže za mně dobrý, že je to na akční ploše, alespoň to nezavazí, a můžu si dál pěstovat kukuřici a oves kvůli hvězdičkám, kterých potřebuji ještě hodně na otevření ploch pro pěstování...takovým malým plusem je to, že ta akční kytka je moc hezká...má i vysoký BZ a člověk se tedy raduje dvakrát, jednou, když ji sklidí a podruhý, když dostane při výměně BZ a krejcary..dá se i něco vyměnit za karnevalový body, aby člověk dosáhnul na nálepku a měl alespoň něco...tak pomalu šplhám k levelu 200 a těším na den, kdy budu mít akci splněnou za 30 minut (ted kecám, chci být ještě lepší, musí to jít rychleji)
    :D

14. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj kaolín11

Bonus u dekorací je moje chyba, špatně jsem pochopil podklady a na testu bylo u dekorací těch 250% a potom jsem si to nepohlídal, za mystifikaci se omlouvám :)

15. stěby

stěby Hvězda fóra

Nedávno jsem ve starém počítači našel tabulku zisků z první královny. Rychle jsem ji smazal, aby mě z toho neprdla cévka :D.

Moje bodové konto v téhle akci se první dodávkou rozrostlo na úctyhodný 1 bod z potřebných 250 xD.

Jsem notorický neplatič a hodlám v tomto přesvědčení i nadále vytrvat. Platit za cokoliv na farmě mě nenutí nic a nikdo. Pokud mi něco přijde natolik neodolatelné, použiju nahamouněné floreny. Pokud je to za reál, prostě to nemám. A taky se nic nestane. Budu mít o jednu nějakou omalovánku míň :D;).

Jdu si podruhé zarajtovat s královnou. To bude vejvar, jaký svět neviděl :music::music::music::DxD:p.

16. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

Zdravím,já jsem to vzdal,akce uplně na nic a nebudu se honit pro nic za nic ,nevidím v tom + zisk,budu si v klidu pěstovat co potřebuji a nemyslel je honem sklízet akční, stará královna byla lepší tohle si nechejte a hrajte RT sami

17. kaolín11

ašada01
    Však to je jasný,že nemůžeš dodat vše najednou,ale zase až po 7 hodinách!Jenže pokud dodáváš již teď,připravuješ se o bonus,za kompletní dodávku!(stejně jako v Alpách,když nějakou nesplníš celou!!) Takže je lepší počkat až budou ve hře i padátka! Neboj za ten tejden se napěstovaných hrášků lehce zbavíš(Kubík je ve hře až do konce akce!)! Na druhou stranu je to skoro jedno,protože královna je tak osekaná,že nějaká duha sem,nějaká tam, ani rozdíl nepoznáš!...........................:wuerg::cry:

18. hansicek

hansicek Expert fóra

máš pravdu zákaznici sa chovajú tak ako v alpách, ale vtip je v tom, že po zavedení maku sa už hrach pestovat neoplatí - je zaň menej postupových bodov a zakaznik chce menej ks maku ako hrachu, takze bude dost casu na zbavenie sa zasob hrachu a za kompletne splnenie dodavok je navyse bonus 2x duha - ked si už budem žrať nervy s touto "skvelou" akciou, tak nech z toho kvapne co najviac, aj ked si o stedrosti vyplastikovanej kralovny iluzie nerobim
    kompletka u kubika: 288ks hrach - 2 body , 29 rybickovy bonbon - 4 body
    kompletka u buclika: 216ks mak - 8bodov, 34 maliarska paleta - 4 body

19. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

smoulinek123: Zdravím, vidíš to moc černě, vždyť si pěstuj a chovej co potřebuješ a přitom mrkni na akční, tam jenom seješ a sklízíš. Od neděle sbíráš padátka na hlavní atd. viz FAQ a další rady zde. Důležité jsou body, královna je jen okrajově (žádná sláva).

20. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Ahoj. Já děkuji hráči hansicek a pojedu podle toho, jak píše v odkazu 87 - nedodávám, syslím:p Jestli ale dodělam tuhle praštěnou akci to tada nevím:wuerg: Poslední dobou mám vůbec problém pobrat, co po mě vlastně v těch akcích chtějí. Tak díky všem, co sem dávají odkazy jak ty akce plnit a vychytávky jak postupovat:)