Čekání na Santu (19.12.2024 - 8.1.2025) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 18/12/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Nyní jsem úmyslně překročil čas a připsalo mi to 25 mincí.Sem tedy zvědavej,jestli to tak bude pokaždý?!?8)

dodatek: tak bohužel,napodruhý už to nedá žádný mince!Alespoň sem si to ověřil.

Naposledy upraveno: 30/12/24
  2. Lisbet304

Lisbet304 Pisálek fóra

25 mincí dostaneme za každú úspešne dokončenú minihru, aj tú, ktorá je dokončená po časovom limite. Oberieme sa akurát o druhú odmenu na danom políčku. Pri ďalšom spustení rovnakej hry hráme už len o chýbajúcu odmenu myslím.

3. benjik95

benjik95 Rádoby autor

omlouvám se za ta velká písmena psala jsem a nevšimla jsem si toho hned a potom se mi to nechtělo mazat tak se ještě jednou omlouvam adíky za zpravu

4. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

nebude .... mince za tuto hru už nedostaneš ... už dostaneš "jen" druhou odměnu pokud dokončíš včas

ahoj benjik95 - omluva přijata :)

5. kytička05

kytička05 Zelenáč fóra

Chci se zeptat na dekoraci Skateboardová pohroma. V popisu je, že bude dávat 2200x level, ale mně ukazuje 18000 BZ a mělo by to být 561000BZ. Nikde jsem nenašla popis. Děkuji předem za vysvětlení.

-Jara05- a babina51 tohle ocenili.
  6. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

kytička05 - o chybě se ví a řeší se to ZDE

Přeji hezký den

7. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Prosím, nemá někdo č. 14 na skládání ozdob? Nějak se nechytám :)

-Jara05-, moncicak7070 a babina51 tohle ocenili.
  8. lalaX21

lalaX21 Pilný autor

Tak jsem zjistila. že svetry padají ze šlechtění a je jen za 1 SK.

9. Bedlivé_oko

ahoj evoku57,budu hodný - ze je navod :)

ukol14.gif

10. Namorkerut

Namorkerut Zelenáč fóra

Při hře vánoční příze mi na chvíli vypadnul net a po opětovném přihlášení do hry se nedalo hru dohrát, pokus byl pryč a nepřipsalo se ani 15 mincí..
    To má být záměr či chyba??
    Nebyl odehrán jediný tah, tak nechápu, proč se nedalo navázat..

dinoalesi, -Jara05- a babina51 tohle ocenili.
  11. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

12. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Bedlivé oko, díky moc, tak jsem to poprvé začala a někde jsem udělala chybu, tak zítra to uhraji, dnes už není pokus :)

13. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Hurá, stromeček nazdobený a hvězdička rozsvícená. Trošku s křížkem po funuse, jak se říká, ale to nevadí. Teď už jen pětkrát roztřídit ozdoby a vybrat odměny. Mně se akce líbí. Pohodová, vánoční. Člověk opravdu nemusí hlídat čas, jako u jiných akcí. Takže i občasné prostoje či výpadky se "vsáknou".

14. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Ahojte, Skateboardová pohroma+ dáva 20000 BZ, až po vyčerpaní bonusov, ak sa nedá do výhonku bude dávať 2200x level, aspoň tak som to pochopila podľa popisu.

-Jara05- a babina51 tohle ocenili.
  15. Bedlivé_oko

16. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Ahojky, jestli to tedy dobře chápu znamená to, že tohle a tohle neplatí?

-Jara05-, moncicak7070 a babina51 tohle ocenili.
  17. Bedlivé_oko

ahoj dinoalesi
    chápeš špatně za nedokončenou hru dostaneš 15, za dokončenou 25, za dokončenou v limitu i odměnu navíc. Pokud ale už jednou dostaneš 25 tak 15 už pak nedostaneš ... jen odměnu pokud stihneš včas.

18. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

19. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Super akce, když mám čas sklízím, otvírám bedny, minihry zvládám, grafika pěkná. Do konce času dost, stromek svítí. Akce na pohodu ;)

20. notes72

notes72 Perspektivní autor

ahoj chci pochválit vykřičník že je červeny a akci a věcičky jsou skvělí děkuji tomu kdo to vymyslel.