Čekání na Santu (19.12.2024 - 8.1.2025) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 18/12/24 v(e) 9:00 AM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Dumám,jak je to stěmi hvězdičkovími mincemi ?!? Jestli jsem dobře četl,tak je můžeme získat pouze plněním akce Vánoční příze a to, pokud budu 100% úspěšný, v počtu 20x21 = 420 ks ?!? Není to poněkud málo ? Nebo jsem něco přehlédl ? Z toho vyplývá můj další dotaz.Pokud hru ukončím křížkem,pokaždé dostanu 15 mincí,do té doby než budu "úspěšný" ?!?:wuerg:

2. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Trepifajksl ia by som si nebol až tak istý,ale uvidíme.Rýchliky presadnú na Japonskú strelu a budú v cieli ani sa nenazdáme:D:D.

3. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ano, je to tak. Za každou nedokončenou minihru dostaneš 15 hvězdičkových mincí. Nicméně vzhledem k omezenému celkovému počtu miniher to stejně můžeš udělat jen několikrát.

4. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Opět nechápu ale zatím jsem všechny akce splnila na poslední chvilku, tak snad i tuhleo_O;)

5. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ještě jednou zdravím

Stal se mi ještě malý renonc, zisk beden s mísami sušenek z autoprodukce je pouze 1 kus.
    Omlouvám se

6. rosnička007

rosnička007 Obyvatel fóra

Hezký večer! Zatím mi jde hlava kolem.Je toho jaksi naráz hodně.Akci začnu a postupně budu zjišťovat,co a jak.Vánoční přípravy v plném proudu,tak snad se to poddá.Nechám tomu volný průběh a uvidím,jak mi to čas dovolí. ;):)

7. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Tak jsem zase tady :)

Došlo k malé úpravě zisku Hvězdičkových mincí v minihře v části Vánoční příze.

8. olčaML

olčaML Vážený autor

No , nevím kolik to bude chtít času , ale v tomto vánočním shonu , ještě tento chaos na farmě , tak to asi nedám ! Uvidíme ! Stonek 5 dní a k tomu ty hvězdy , kterých mám 25000ks ,:cry: co s tím ?

9. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj olčaML
    Jsou tací, kteří stonek budou ignorovat a vloží dekorace na plochu, neboť jsou v přepočtu lepší, nežli takový Sečtělý hororový dub...;)

10. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Ahojky pezte, fakt to byl renonc? Omlouvám se, možná dělám někde chybu, ale nemohu se dopočítat.... pokud bychom dostali jen jeden kus, tak to je za den 6 ks (a teda nevím kolik farmářů bude ochotno sbírat i v noci) + z dekorky až se k ní dohrabeme, dostaneme denně 3 ks, takže i kdyby to někdo stihnul hned první den(což podle mne nejde), tak to dělá 9 ks denně, což činí za 21 dnů - 189 i kdybychom k tomu připočítali těch 10 z obchodu za hvězdičkové mince, tak je to 199 a my jich potřebujeme 240?

Mmch, těch hvězdomincí se i s navýšením, moc sehnat nedá (když se ještě musí nakoupit povinné položky potřebné k dokončení akce, jako třeba svíce), leda, jak už tady bylo psáno, schválně to konit, ale to je tedy taktika panečku jako hrom o_O No budeme muset zase vybírat, co si pořídit....

11. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

dinoalesi co 4 hodiny můžeš dostat 1 bednu, ze které získáš 6x mísu sušenek, takže výsledný zisk je mnohem vyšší než 6 kusů denně.

Akční obchod tentokrát obsahuje širokou nabídku hodnotnějších předmětů, aby si každý hráč mohl vybrat, co se mu líbí. A třeba obrstromek s mazlíčkem jsou velmi nadprůměrné odměny. I v případě, že si kvůli nim někdo dokoupí mince za floreny, se stále jedná o hodně výhodnou nabídku. ;)

12. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Dob, díky za navedení, no jistě, blbě jsem to pochopila nebo spíš přehlídla obsah bedny, je toho hodně, v tomto hektickém čase (myslím hlavně v reálu), teď už mi to dává smysl ;) Jdu to opravit v prvním příspěvku.

K obchodu, chápu, máš pravdu, jsou to hodnotné odměny.... no co se dá dělat, nemůžeme mít vše :D

13. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

chápem to správne, že mi reálne stačí nakupiť balíčky ktoré obsahuju hviezdičkové mince za floreny a potom môžem kľudne v obchode si vyzdvihnuť mazlíka a SH strom?

14. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Analytik fóra

Tedy jak čtu příspěvky, tak v tom mám taky guláš. Ale Dinoalesi to rozepsala suprově, díky moc. Začnu pěstovat akční rostlinu a ostatní doladím podle situace. Času je dost, chce to klídek a hlavně si užívat čas vánoční. Všem přeji pohodové plnění akcí.

15. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak do akce určitě jdu. Přes svátky jsem v práci ale čas na sklízení bude. A hry odehraju doma :D Odměny se mi moc líbí a určitě jdu po mazlíkovi jelikož čim jsem dal tím víc chci cílit na zisk BZ :D Uvidíme co bude pak dále.

16. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

na to, že je toto ssi zaverecná super-akcia nie je potrrbne zas toľko yoho napestovať.

17. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký dník všem, tak tentokrát to nenechám na sobotu :) mám dnes volno, dopoledne stihla nutné lékařské prohlídky a vyřídila spousty věcí :p tak dnes se pokusím napěstovat, posbírat svetry a snad i něco z dalších mini her, stromky jsou už zralé a dokonce jsem nezapomněla vypnout samo sklizeň xD Večer jsem popsala plno lístečků, co kdy a kde, guláš v tom trochu byl, ale díky
    dionalesi jsem to mohla vyhodit a kouknout na jednodušší stručnější rozpis :p xD tak díky moc ..

18. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Tak to se dalo čekat, budeme čekat. Tolik akcí dohromady... to se jen tak nepodaří. xDxDxD

19. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Škoda, že akce nezačala, po dlouhé době jsem si vytočila bonus. Nevadí, snad to nebude trvat do zítřka. xD

20. rysak87

rysak87 Perspektivní autor