Čekání na Santu (19.12.2024 - 8.1.2025) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 18/12/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. hansicek

hansicek Expert fóra

Pezt: a je nejaka iná lepšia(výhodnejšia, jednoduchšia) cesta ako sa dá získať viac ako 625 mincí? Ak teda nerátam, kúpu baličkov. (len či som náhodou niečo neprehliadol)

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

hansicek

Tak viděl bych to na přímou cestu do cíle a potom pokud budeš mít možnost mít pokusy navíc nechat si poslední úkol nesplněný a opakovat jej do skončení akce a před skončením akce jej dokončit. Pak je cesta nákupu balíčků.

3. hansicek

hansicek Expert fóra

Pezt: dakujem za upresnenie, presne tak som to myslel aj ja,
    z obchodu chcem SH strom, morouse a picolo + povinne 2 sviecky = 745minci,
    z hry standardne 625/525, t.j. treba este ziskat navyse 220 mincí a to je bud dokupit 2x balicek za 129fl, alebo 8/15x "odkrizikovat" minihru. Dekorka do konca akcie da este 12 krabic, takze je to aj s rezervou ani teoreticky sa to uz neda stihnut bez nakupu.

EDIT: opravene prepocty (rysak87-vdaka za upozornenie)

Naposledy upraveno: 28/12/24
  4. rysak87

rysak87 Perspektivní autor

hansicek-21 her x 25 mincí je 525 mincí.

5. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

:)tak se hlásím se svou troškou do mlýna. Zítra sklidím poslední bednu sušenek a dodělám obrázek Grinche. Pak už budu jen přemísťovat ozdoby semo tamo, aby se ty děsně nevkusné krabice uzavřely a odklidily - nejlépe do zapomnění.
    Stromek září a tak na polích honím tu liliochvostec, tu seno či pšenku. Jen to přihlašování mi ztrpčuje život. Myslím na ty krátké plodiny, byť dané na pohopole. Teď jsem si zjistil, že mi dozraje bedna s ozdobami ráno v půl šesté... To rozhodně nevstanu, nu co už. Ale jen tiše doufám, že příští rok nám naservírují něco méně zdlouhavého -něco, kde bude záležet na mé píli a ne na tom, že budu x dní neustále hlídat sklizeň nějaké bedny, grr.:(

6. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Děkuji Farmářka_X za tenhle point, vůbec jsem si této info nevšimla a dala bych hned po získání dekorku na plochu ať se co nejdřív vypotřebuje. A to by byla škoda, SK se mi velmi hodí. Díky, díky, už mi ta dekorka ve hře dává smysl, doteď jsem nechápala proč ji dali až tak ke konci.
    --------------------

V akci mám splněny punčochy, puzzle i nazdobený strom. Na vánoční přízi stojím na 13. políčku a čekám na ranní krabici s ozdobičkami. Vše šlo hladce, bez vstávání i nákupů. To je fajn. Ale jak už tu zaznělo, brala bych o svátcích akci, kde se nemusí hlídat čas (ne po celou dobu). Spousta příprav, milých návštěv, cestování... sběr co 4 hodiny se moc nehodí. Ale samozřejmě chápu proč je to tak nastaveno, a ze stejného důvodu proto tento systém předpokládám i příští vánoce.

Musím říct že hra se mi líbí i svou délkou. Rostliny se mi dík vlastním i vytočeným bonusům podařilo napěstovat během pár dní, padátka se více méně svezla s tím, a teď už mám několik dní volno pěstovat co potřebuji. Teď jsem naplno využila i akci Rychlé výrobny, a po nich zase budu pěstovat dlouhodobky které chybí. To u kratších akcí nestíhám. Tady je času dost, a to kvituju.

7. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Tak jsem se dostala na 15. level, uvidím jaké budou další minihry, zatím to docela šlo.
    Měla jsem z akce obavy, ale byly liché a snad ta spokojenost vydrží až do cíle. Jenom ty časy u krabic mohly být pro nás příznivější - co 4 hod. je opravdu zlomyslnost, ale proč ne!
    Přeji všem farmářům pěkný zbytek letošního roku a do toho nového - hodně zdraví, spokojenosti a optimismu. :);):)

8. Trilian55

Trilian55 Vycházející hvězda fóra

Tak už som sa dostala k dekorácii, ktorá dáva Misu so sušienkami a chýbajú mi len dve misy na splnenie puzzlikovej časti. Škoda že teraz budú padať a neviem ich využiť, puzzle skladám rada. Od tohto levelu mohli byť puzzlíky aj za "smiešne" odmeny, pre zábavu, kto sa preskladá najďalej 8)Hrať aj tak musím, chýbajú mi svetre a cezmína aby stromček zažiaril.

9. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] krásné ránko se Santem :) ten 14tý level mi dal zabrat, ale jedliček mám zatím dost a tady použila šest kousků. Jak začnu hned si scénku ofotím, kdybych ji chtěla později dodělat, nemám 4 hry dodělané a jestli zbude čas, tak se k nim vrátím :p
    Ostatní je už hotové, puzzle supr, zdají se jednodušší, než minule :)

10. jana895

jana895 Perspektivní autor

Ahoj ,dekoraci jsem nenašla i když jsem je všechny dala do lišty a do řádků v nebi nedoplňuji,mám je celé.Aspoň vyberu picolky;)

11. Vanda

Vanda Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

12. frybka

frybka Pisálek fóra

Dobrý den, jsem teď trochu zmatená, mám dekoraci barevný chaos, ale po vypršení času se sama vybere, neklikám na ni a krabice s ozdobami nikde nemám, možná, že jsem něco přehlédla, ale už dva dny studuji forum, ale nikde nic. Pokud mi někdo poradíte, budu Vám vděčná

13. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Dobré ráno, už dvakrát jsem zblbla 10, snad ji do konce hry udělám:cry:xD

14. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Hezké nedělní dopoledne, včera jsem poprvé vybrala ozdoby z dekorace a odehrála dvě minihry. Když nic nezkazím, tak snad hraní půjde o cosi rychleji. Dvě hry jsou lepší než jedna. Jasná páka. 8)
    Morouse jsem koupila. Hvězdičkové mince za floreny jsem nekupovala. Ani nemám v plánu. Uvidím, kolik mincí budu mít z minihry (jistě se to dá propočítat) a podle toho nakoupím. Zbytek zůstane v obchodě.
    Dnes jsem složila poslední obrázek z puzzle kostek. Obrázky jako vždy roztomilé. :inlove:
    Ke kompletnímu ozdobení stromku mi chybí cca 2000 akční plodiny. Svetry jsou skladem v menším nadbytku. Věřím, že tuto část akce dokončím ještě tento rok. 8)

15. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

návod na 10 najdeš například zde

16. pezt

Ahoj frybka
    Dekorace Barevný chaos se určitě sama nesklidí ;)
    Nicméně z dekorace dostáváš přímo předmět Krabice s ozdobami který slouží ke spuštění minihry, není potřeba tedy nic otevírat.
    Z autoprodukce se získává Bedna s krabicemi s ozdobami, tu je potřeba otevřít. Takže vše je v pořádku ;)

17. frybka

frybka Pisálek fóra

dobře možná jsem ji sklidila, ale minihru hrát nemůžu, protože žádnou krabici s ozdobami nemám

INČUČUNA1959, -Jara05- a babina51 tohle ocenili.
  18. pezt

frybka
    To chce asi lepší paměť ;)
    Dekoraci jsi si sklidila včera 21:51 a hru jsi vzápětí odehrála ve 21:53, bohužel neúspěšně, musíš si tedy počkat do dnes do odpoledne, kdy budeš moci znovu dekoraci sklidit a zkusit hru odehrát znovu ;)

19. hroudov

hroudov Vévoda fóra

pezt ahoj mohla bych se zeptat, jak myslíš opakovat poslední úkol vícekrát? bude mi chybět 75 mincí na obr strom a chtěla bych jej, můžeš prosím napsat návod, nějak si nesjem jistá že to chápu správně, mám úkol ukončit abych nesplnila a dělat to tak dlouho dokud nebudu mít potřebný počet mincí? děkuji za odpověd´

20. pezt

Ahoj hroudov

Prostě hru zavřeš křížkem, tím získáš 15 mincí za neúspěšné dokončení.