Valentýn (13.2. - 19.2.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 12/2/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. N_A_D_A_B

N_A_D_A_B Zelenáč fóra

Pomohlo vypnout infobox. Moc děkuji za tip. 8)

2. Trilian55

Trilian55 Stálice fóra

Ešte jednej veci nerozumiem, ked otvorím darček na chobotnici, hore mám pokrok 104/290, ale na odmenách ktoré nemám pripísané, mám rôzny počet bodov, vidieť to aj na obrázku Skali. Prečo?
    Ďakujem za vysvetlenie.

babina51, eleanorelik1 a -Jara05- tohle ocenili.
  3. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Trilian55 - nahoře je kolik bodů z kolika jsi skutečně získala a dole je kolik z kolika máš získat na další odměnu

Přeji hezký den

4. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Krásné mrazivé ráno, hlavní část splněná, ale stejně jako někteří zde, taky nemám moc štěstí na dekorky, takže se mě chobotnička jen tak nezbaví a třeba nějakou tu dekorku ještě pustí:D ;)
    Ať se vám daří a úspěšný týden přeji ;)

5. 14087

14087 Hvězda fóra

Dobré ráno všem :)
    Já mám tedy tentokrát na +dekorky štěstí :D 9 jich zraje na ploše a 4 čekají v inv, nemám je kam strkat haha :D
    Tak jestli budou někomu opravdu chybět i když si myslím, že vás systém neokrade :), tak při O&D pošlu :)
    Hezký pondělí :D

6. pinda-ada

pinda-ada Vycházející hvězda fóra

Jak se urychlují chapadla, dam vyměnit a nic.

babina51 a -Jara05- tohle ocenili.
  7. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

pinda-ada
    Urychlit chapadla můžeš jedině v případě, že do času sklizně chapadla zbývá alespoň 61 minut...
    EDIT: Oprava - chapadlo je možné urychlit kdykoli, kdy ještě není zralé

sovicka64, babina51 a -Jara05- tohle ocenili.
  8. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Přeji krásné, slunečné, ale hlavně mrazivé dobré ráno... dopoledne a pro někoho jako pro mě, pěkný večer.
    Ikdyž se snažím jak to jen jde, jsem na 188. Za 2,5 hod sbírám další várku chapadel. Chapadla jsou na 3* a nyní urychluji. Dekorky + jsou na ploše a čerpám je.
    Tak jo lidičky, ráda jsem zase něco málo písla, nějak časově nestíhám. Škoda, že den nemá 26 hod, potřebovala bych vyprázdnit bedny, hodit oko na fórum a taky něco doma udělat.... nebo obráceně. xD
    Mějte se hezky a zase snad brzo opět něco písnu.;)
    Za oknem je krásně ;).... sluníčko, sníh, ale venku je fakt zima. Chudáci lidi, kteří musí v té zimě venku pracovat. :sleepy:

9. alenal

alenal Obyvatel fóra

Chybí mi 25 bodíků a také budu mít hotovo, ale nechápu proč ty chapadla musí být tak malinké?

10. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky pinda-ada ,

píšeš, že dáš "vyměnit a nic" . Samotná výměna ti totiž chapadla neurychlí .
    Když dáš čepelatku a srdíčkové kameny "vyměnit " tak získáš brk a ten teprve musíš
    uplatnit ( tzn. vložit) na chapadlo , které chceš urychlit . Je tady dobré nejprve vyměnit tolik čepelatky
    a srdíčkových kamenů , aby jsi měla k dispozici 8 brků ( 8 výměn) , protože celkem máme 8 chapadel .

FM Kytka2001 ,
    myslím si, že jsi nepochopil na co se hráčka pinda-ada ptá , tak jsem si dovolila tvou odpověď doplnit ;)

Co se týká samotného urychlení chapadla , tak chapadlo nelze urychlit kdykoliv , jak tady píšeš.
    Pokud zbývá k jeho dozrání 1 hodina, tak již urychlit nelze - brk zešedne.

Naposledy upraveno: 17/2/25
  11. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj lacrimo
    Zde je vidět, jak to funguje u času do sklizně chapadla <60 minut:

1) Stav před aktivací brkem:

upload_2025-2-17_12-41-41.png

2) Stav ihned po aktivaci brkem:
    upload_2025-2-17_12-42-52.png

Závěr: Jde skutečně aktivovat chapadlo i těsně před jeho dozráním...

12. eleanorelik1

eleanorelik1 Obyvatel fóra

Tak bodíků mám 157, 7 chapadel na maximu, osmé na trojce. Nechala jsem si záměrně jen posledních 20 čepelatek, abych už mohla sklidit 2 body a ne jeden. Ze sklizně pak udělám poslední TZ a pak už jen otáčet čepelatku na zkrácení času. A co se týče odměn - no občas potěší 16 chobotnicemi, nějakými body, krejcary, FM, SK, vrtulkami či SH. Také mám nějaké stromy, zatím čekají do středy a pak je teprve dám vylíhnout. Jsem zvědavá, jestli se zadaří nějaké novinky - zatím mi jich chybí dost. A myslím, že také přistály nějaké skoro mandarínky. Tu také nemám. Dekorky navíc jen 4. Systéme - beru klidně i další;)
    A zapomněla jsem na to nejdůležitější - dostala jsem 3 fajnová brka. Tak už vypěstovat jen na 5 dalších, bych si zkrátila čas sklizně bodíků:))Ale to klapne až u večerní sklizně, aspoň se dostanu do pelechu trochu dříve.
    Gratulka všem, kdož už jen vyzobávají odměny!!!!!!:D

13. -Jara05-

-Jara05- Polobůh fóra

Tak jsem na tom s výplivem úplně stejně jako dinoalesi.
    Jsem ráda, že splnění nebylo až tak nemožné. Teď se už v klidu budu věnovat "sklizni" chapadel a snad mě odměny nezklamou.
    Přeji všem pěkný a pohodový den.

14. lacrima

lacrima Titán fóra

Zdravím Kytka 2001 ,
    už se to tady jednou řešilo s hráčkou janaj , kdy měla brk taky zašedlý , přes skutečnost, že jej měla .
    Viz příspěvek : 178

15. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

lacrima - jedná se o mystifikaci za kterou se omlouvám. Snažila jsem se zjistit, kde je problém a o možnosti použití brku v čase pod 60 min jsem v dané chvíli nevěděla. Po různých testech jsme přišli na to že to lze.

Za nepravdivý údaj se velice omlouvám.

Přeji hezký den

16. ašada01

ašada01 Titán fóra

Vytuněná chapadla mám všechna, pěstuji na brky. Jen mám problém s časem, ne vždy se dostanu ke hře. Navíc po zkrácení chapadel už nesedí čas sklizní, tak to je ještě horší. Do konce mi chybí 4x sklidit chapadla, zítra dopoledne bude hotovo. Z osmi chapadel mi 2-3 stále dávají BZ nebo TBZ, dekorkama velmi šetří.

O víkendu jsem sklízela na mobilu a bylo to hrozné. Je to tak malinké, že by člověk potřeboval lupu a prstík jako špejli. Nemůžu to moc zvětšit, protože jak se skryje obvod farmy, nejde to už vrátit zpět a musí se restarovat.

Naposledy upraveno: 17/2/25
  17. lalaX21

lalaX21 Pilný autor

Tak už mám taky hotovo, teď budu jen sklízet a čekat na nějaké dekorky navíc. Zatím mi štěstí moc nepřálo.

18. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

No a je to ;) ... hotovka ;). Jedu dál, odměny jsou fajn ... na mé farmě je chobotnička štědrá na dekorace, nemůžu si stěžovat :D.
    Přeji hezký nový týden ;)

19. lacrima

lacrima Titán fóra

Zdravím Farmářka_X ,
    dobře , v pohodě , stane se ;) Moc děkuji za reakci . Přeji pohodové odpoledne .

20. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Průběžný stav: [​IMG]
    Dekorací zatím,pěkných 18 kousků!:)
    Do příště krapet doladit, ať si to můžeme zvopakovat!8)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.