Valentýn (13.2. - 19.2.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 12/2/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

adina72 - klikni na vykřičník a pak na sklízecí ikonku. Ještě můžeš zkusit vypnout v nastavení hry infobox na myši

upload_2025-2-16_11-13-39.png

Přeji hezký den

2. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Krásné dopoledne, tak chobotnička vytuněná na max i bez nakupování košů :) [​IMG]

Teď budu už jen urychlovat, ale až nasbírám brka na všech osm chapadel, ať v tom sklízení nemám chaos :p
    Ať se vám daří, hezkou slunnou neděli :)

3. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Tak zase to má tu výhodu, že modíkům stačí jen Ctrl+C a Ctrl+V, netřeba vymýšlet nové formulace. Jen teda nechápu ty tazatele, přece i pro ně je mnohem rychlejší otočit kolečkem myši nahoru a přečíst si odpověď okamžitě než čekat na reakci na nový dotaz. Ale asi už jsem moc stará na to dnešní moderní myšlení. A to až tak stará nejsem, jen světu rozumím čím dál míň. :music:

Modíci máte můj obdiv, já bych sice těm tazatelům taky poradila, ale připsala bych i něco peprnějšího. Narozdíl od vás.
    ------------------------

Já mám postup takový nějaký zabržděný a nevím moc kde jsem udělala nebo dělám chybu. Začala jsem včas, sklízím 4x denně, přesto jen 79 bodů. Teď už po každé sklizni 2x vylepším, tak to přibývá, spíš mi není jasné co jsem kde udělala špatně že jsem pozadu. Naštěstí bych to měla stihnout i tak, takže žádný stres, jen je mi to divné. Asi jsem plně nevyužívala veliká pole nebo místo rozšíření plochy raději zasela plnou palbu. No už se to nedozvím, tak jen doufám že to stihnu.

4. davidson00

davidson00 Veterán fóra

Prepperka -ahoj, neumít to tak lepší napsat ale přečti si příspěvek č. 141 od kutilky. Nejdřív sklidit, pak zasadit, vyrobit tajnou zprávu, tu doplnit do chapadel a pak teprve sklidit chapadla. To již jsou vytuněná a tím pádem mají více bodů. Do konečného vytunění potřebuji 7 tajných zpráv, zatím pokrok 117.

ahoj janaj - u kraba nahoře po rozkliknutí si vyrobíš co potřebuješ.

Naposledy upraveno: 16/2/25
  5. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Buď špatně hledám nebo jsem blb... Jak použiju brka? Mám je celé šedivé...

MatysekKamilek, albína1927 a babina51 tohle ocenili.
  6. Farmářka_X

janaj - Fajnový brk musíš vyměnit u kraba. Po výměně jej můžeš použít

upload_2025-2-16_11-54-5.png

Přeji hezký den

7. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

No ono záleží na tom kdy kdo sklízí, např. kdybych to tak třeba včera dělala, tak bych přišla o jednu sklizeň bodů a to bych přišla rozhodně o víc než o vylepšené chapadlo, protože chapadla jsem sklidila 5x a čepelatku jen 4x - jedna sklizeň čepelatky je delší o 20 min, takže se skluz za den celkem slušně načte ;)

8. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Pokrok 110, nijak nešpekuluji, sklízím podle času (max.3x denně), diplomku z toho psát nebudu ;).
    Ta příšerná chapadla vylepším po sklizni, krab=tajná zpráva a pak klik na vykřičníky s odměnou. Tak, jak je tady již několikrát napsáno.
    Čekám na dalších 5 kousků čepelatky od systému, ale nějak se k tomu nemají, tak ať si je nechají, odcházím :D

Naposledy upraveno: 16/2/25
  9. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

dinolalesi
    Jojo,čas čepelatky mně pěkně vytáčel.Teď po vylepšení všech chapadel,už je mi to jedno.:wuerg:

10. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

A já si říkala jestli ji vůbec někdo dostal. Já žádnou dekoraci milostný život navíc nemám :cry:Čím ho uplácíš xD
    Jinak chybí vylepšit poslední chapadlo. Bude za 4h, sice mi po tom zbude 30ks čepelatky, ale to úplně stačí :music:
    Pokrok: 145/290 :)
    P.S. Pokud se mi chce počítat, tak využívám 5ks od systému :p

11. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

To víš,protekce!8)
    [​IMG] ;)

12. janaj

janaj Velvyslanec fóra

výrobu vím, mám vyrobené, ale nevím jak je použít

albína1927 a babina51 tohle ocenili.
  13. N_A_D_A_B

N_A_D_A_B Zelenáč fóra

Ahoj,
    Poraďte mi, prosím, jak vylepšujete chapadla v horní části chobotnice. Objeví je mi tam okno s popiskem a přes ten mi na chapadla nejde kliknout. Takže sbírám odměny jen za chapadla ve spodní části chobotnice. :(
    Děkuji

babina51 tohle ocenil(a).
  14. Farmářka_X

janaj - klikneš na chapadlo, kterému chceš zkrátit čas a použiješ vyhandlovaný brk. Chapadlu se pak zkrátí čas.

upload_2025-2-16_13-53-9.png
    ----------------------------------------

N_A_D_A_B - zkus TOTO

Přeji hezký den

15. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Farmářka_X Tohle chápu, jenže já ho mám zašedlý, i když mám vyrobený. Jako bych ho nemohla použít

albína1927, babina51 a -Jara05- tohle ocenili.
  16. Farmářka_X

janaj - a zkusila jsi restartovat? Ještě se poptám kolegů jestli není nějaký problém bo já jsem brk použila bez problémů.

Přeji hezký den

17. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Farmářka_X sleduju to asi dva dny, mezi hrami noťas vypnutý

albína1927 a babina51 tohle ocenili.
  18. Farmářka_X

janaj - neukazuje chapadlo méně než hodinu do konce? To pak brk použít nelze

upload_2025-2-16_14-10-4.png

EDIT: brk jde použít jen jednou na jedno chapadlo

19. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Farmářka_X a safra tak to nevím, ale budu zkoumat. Díky moc

albína1927, babina51 a -Jara05- tohle ocenili.
  20. Farmářka_X

janaj -
    • Fajnový brk: Urychluje čas chapadla. Základní čas jsou 4 hodiny. 1x Fajnový brk zkracuje čas do vyzvednutí odměny o jednu hodinu a lze použít vždy jen jednou během času, který zbývá do jejího vyzvednutí. Tedy zkrátit čas maximálně na 3 hodiny.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.