Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 5/2021

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem smoulinek123, 25/4/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. drahulína

drahulína Stálice fóra

Ahoj.Nevíte proč mi nejde použít 1 kus světélkujícího paliva?Hru jsem restartovala a nic.Ve mlýně i přímo ve hře mě to ukazuje 1ks.Hraju Klienta.

2. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj drahulína, když klikneš na letadélko, tak máš šipky zelené nebo zašedlé? Také pokud se snažíš použít palivo XXL, tak když není na následujícím políčku odměna, nejde použít.

upload_2021-4-29_18-42-18.png upload_2021-4-29_18-41-11.png

Ať vás síla provází na všech cestách

3. drahulína

drahulína Stálice fóra

Právě že na políčku ten 1ks ale letadlo nemá zelenou šipku.

4. Dave Lister

a určitě máš světélkující palivo? Je to hned to první.

upload_2021-4-29_19-4-4.png

Pokud máš tedy správné palivo a není možné pokračovat v minihře, prosím kontaktuj herní podporu.

>>Jak kontaktovat herní podporu<<

5. drahulína

drahulína Stálice fóra

Už se mi podařilo ho použít.Namlela jsem si další a ono se to rozhýbalo.ALe díky za snahu.

Dave Lister tohle ocenil(a).
  6. Dave Lister

drahulína, ve FAQ k akci je dobře popsáno jak které palivo účinkuje, mrkni ZDE (klikni). Také jsem nahrál video kde je vidět ovládání minihry ZDE.

Není zač ;)

7. babička-květa

babička-květa Pilný autor

Ahojky pezt. Tak jsem vyzkoušela tvůj odkaz, vše jsem udělala podle tvé rady , ale po vložení ID mně to dál nepustilo. Psalo mi to, že odkaz neexistuje. Moc děkuji za snahu.

8. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

babička-květa

Do zeleného pole napiš své id a klikni na enter, nic víc není potřeba, již jsem to opravil

9. babička-květa

babička-květa Pilný autor

pezt, je to super ,moc a moc děkuji a přeji dobrou noc

pezt tohle ocenil(a).
  10. pezt

11. sabi32

sabi32 Pisálek fóra

Ahoj vespolek. Nevím kam tohle patří tak to zkusím tady. Ráda bych hrála farmu v mobile předtím to šlo ale co skocil flash tak nevím co kde stáhnout. Dík

12. pezt

Ahoj sabi32

Záleží jestli máš dostatečný hardware svého telefony aby dokázal spustit hru. Vyzkoušej běžné prohlížeče, jako Google chrome, Edge a pod. a zkus spustit hru v nich, doba načítání může být delší. Také koukni do tohoto vlákna na drobné rady ST: Rady a zkušenosti s hrou na telefonech a tabletech

Fajn hru pezt

13. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Kam byl přesunut můj dotaz?Nemohu najít odpověd-radu ....

14. Dave Lister

Ahoj jana.zape, tvůj příspěvek byl přesunut do vlákna o zpětné vazbě Unity ZDE. Zde je sekce s dotazy a v příspěvku dotaz není.

15. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahoj, vůbec to sem nepatří ale potřebovala bych poradit jak si mám přeložit imail z angličtiny. Můžeš mi, prosím, poradit. Jestli je to moc mimo, tak mě vymaž. Děkuji

16. Dave Lister

Ahoj dasa1143, nejschůdnější cesta je použít nějaký on-line překladač. Asi nejčastěji se používá Google překladač. Není to sice úplně 100%, ale na porozumění textu to stačí. Vybereš si z jakého a do jakého jazyka chceš překládat a vložíš text.

17. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Zkusím to.Díky moc

Dave Lister tohle ocenil(a).
  18. Dave Lister

Ještě jsem dostal tip na nový překladač má i lepší hodnocení než od Googlu, tak ho také můžeš zkusit. Mrkni ZDE.

Není zač ;)

19. ezzra

ezzra Hrabě fóra

Pekny majovy vecer...mam taky dotaz,,,cely den mam na farme tento problem.Nezmizne to ani po vypnuti compu ani po restarte.
    Pride mi to ako verejny dom.:p

20. Dave Lister

Ahoj ezzra, jedná se o chybu zobrazení chlívku Jaka. Chyba je nahlášeno k opravě. Pokud nemáš celý zvěřinec Jaků, tak stačí dát na první pozici jinou stáj. ;)

ezzra tohle ocenil(a).