Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 12/2020

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem rybářka7070, 25/11/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. hohoja

hohoja Pisálek fóra

Nic nejde v pořádku všechno trvá strašně dlouho do parku se dostat je umění,navíc v něm nemohu nic přestěhovat a sklidit.Když chci pokračovat v druhé hře musím odejít a znova začínat nanovo dík ale moc jste to nevylepšili ba naopak

Richard_Šuká_Mrtvoly tohle ocenil(a).
  2. babička1962

babička1962 Pisálek fóra

• Prosím necituj příspěvek pod který píšeš. Dotyčného oslov a napiš zprávu - Dave Lister
    hohoja

je to katastrofa asi dlouho nevydržím po těch letech no co už

***odstraněna citace***

3. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, žádám vás o dodržování rozdělení fóra. Zde je vlákno s dotazy. Diskutovat nebo sdělit svůj názor o Unity můžete ZDE nebo ZDE. Děkuji.

Ať vás síla provází na všech cestách

†Mrtvoly†v†Hrobě† tohle ocenil(a).
  4. Dave Lister

Ahoj Danuška78, pár hráčů se již s tímto setkalo. Třeba ZDE (klikni). Zkoušel jsem prodej na trhu v Unity a vše proběhlo v pořádku. Věřím, že se vše postupně vyladí. Chce to trpělivost ;)

5. pavcape

pavcape Perspektivní autor

Tak dnes se během 10 minut přihlašuju počtvrté... Když chci pracovat, jde to, ale jakmile přejdu na náměstí, konkrétně dodávat do úkolů, už se točí pouze kytička a dál se nehnu... Nejde dodávat nejen do družstva, ale ani otevírat bedny, plnit sezónu... Musím celou farmu zavřít a začít znova... Katastrofa. No a to jsem si aktivovala kombajn na 24 hodin, který se jen horkotěžko někde získává :-(

Naposledy upraveno: 19/12/20
  6. děděk61

děděk61 Pisálek fóra

jsem na tom stejně

7. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

8. ankajanko1

ankajanko1 Perspektivní autor

prosím, čo mám urobiť ak mi po stianutí napíše tabuľku A PROBLEM CAUSED THE PROGRAM TO STOP WORKING CORRECTLY WINDOWS WILL CLOSE THE PROGRAM AND NOTIFY YOU IF A SOLUTION IS AVAILABLE ?

9. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

Zdravím,mám problém na natasu ,nejde se vubec dostat do hry,mám bílou obrazovku, hral jsem tam přes Unitu a v pohodě šlo a dneska když jsem se chtěl přihlásit tak bílo, co stím mám dělat děkuji

10. Dave Lister

Ahoj smoulinek123, je hlášen problém s přihlášením do hry. Mrkni ZDE(klikni).

11. Dave Lister

Ahoj ankajanko1, prosím mrkni do >>FAQ o samostatném klientu<<, jestli PC splňuje požadavky na spuštění klienta.

12. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Zdravím, mám dotaz. Na flashi mám zakázané animace, proto se mi na Unity nezobrazuje správně zrání u stromů. Než bude končit flash, měla bych povolit pro jistotu naprosto všechno, co je v nastavení, abych potom neměla problém s upravením nastavení v Unity?

13. Dave Lister

Ahoj Y_n_O, tato chyba by měla být opravena. Mám vypnuté animace v Unity i ve flash a růstové fáze se mi zobrazují. Mrkni prosím ZDE.

14. johny6300

johny6300 Zelenáč fóra

aj keď to dám na 125% stále to nie je na celú obrazovku ako som to mal doteraz

15. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Děkuji a omlouvám se za zbytečný dotaz, tohle mi z paměti vypadlo, zatím pořád hraji ve flashi; čtu všechno, jdu si zkontrolovat Unity.

16. neu.pe

neu.pe Pisálek fóra

Tak i řekněte co s tím mám dělat, klienta mám staženého a stejně to nechodí, už mi to přestává bavit.. Mám tu hru jako relax, poslední dny jsem akorát naštvaná. Tak i řekněte co s tím, prosím. Určitě nemluvím jen za sebe, přece si nebudu kupovat nový počítač ...takhle přijdete o spoustu hráčů.

17. Dave Lister

Y_n_O, není zač. Nic se neděje ;). Hraji v prohlížeči a funguje.

18. Dave Lister

Ahoj johny6300, okno s farmou nebylo nikdy přes celou obrazovku. U samostatného klienta chybí rámeček. Proto se může zdát, že je okno s hrou malé.

nastaveno 100% - rozdíl je zanedbatelný.

19. Dave Lister

Ahoj neu.pe, Unity je náročnější na hardware PC s tím se bohužel nedá nic dělat. Ještě bych zkusil vyčkat, jestli se náročnost nepodaří snížit. Zatím můžeš hrát ještě pár týdnů ve flash verzi hry. Viz oficiální oznámení. Možností je i vylepšení tvého PC pokud je to možné nebo koupě repasovaného. Nabídek je na internetu spousta.

Také si prosím zkontroluj, jestli používáš aktualizovanou verzi klienta. 1.2.5

20. johny6300

johny6300 Zelenáč fóra

V chrome som si to prispôsobil na celu obrazovku pomocou lupy tam bude asi ten problém

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.