Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 11-12/2024

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem škopková57, 1/11/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

mamča50 - tak to je super. Jsem ráda, že se to povedlo vyřešit.

Přeji hezký den

2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Farmářka díky, hledala jsem v prvním řádku, proto jsem to rychle smazala, abych nebyla za tydýt, bylo to tam díky

3. Farmářka_X

evoku57 - není třeba dotazy mazat. To že se zeptáš není ostuda a určitě nejsi za tydýta. Ale tím, že smázneš svůj dotaz děláš tydýta trpícího samomluvou ze měxD Tak prosím, příště dotaz nemaž ;)

Přeji hezký den

PS: Dotaz jsem obnovila

4. rosnička007

rosnička007 Obyvatel fóra

Ahoj!Problém s ukazatelem polí stále trvá.Vyzkoušela jsem vše,na jiném prohlížeči taky ukazatel nefunguje.Alpy s ukazatelem fungují.Včera odpoledne jsem psala na podporu,ale zatím žádná reakce. Kde je problém,netuším.:sleepy:

5. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj rosnička007,
    co tím prosím myslíš ukazatel polí nefunguje ? můžeš prosím přesněji popsat a přiložit nějaký screen kde to bude vidět ?

6. rosnička007

Ukazatel myší nezobrazuje čas na polích

7. papulice

papulice Veterán fóra

ahoj poradí mi někdo,chybí mi do stonku dekorace,,extrémní sportovec,,v které akci se získával nebo kde získat,prohledala sem farmu a nikde není děkuji moc

dasa1143 tohle ocenil(a).
  8. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj papulice
    Řádek se objevil předčasně, poslední dekorace se teprve ven chystá, dočkej času jako husa klasu ;)

Ahoj rosnička007

Jaký používáš prohlížeč, a nebo používáš klienta ?

PS: vypni si tady tohle a bude to ok, nezapomeň uložit

Screenshot_3.png

Už nic potřebovat vědět nebudu ;)

Naposledy upraveno: 21/12/24
  9. rosnička007

Ahoj!Moc děkuji za radu,tak hurá!!!! Tohle už pomohlo.Mám z toho radost! :) Ale dalo to práce...;) Ještě jednou pezt moc díky a přeji klidné adventní dny!;):)

pezt tohle ocenil(a).
  10. .madona.07

.madona.07 Pisálek fóra

Dobrý den můžu se zeptat kde se mi ztratili padátka svetry asi jsem je dodala už podruhé díky za odpověd

11. žemba1

žemba1 Rádoby autor

právě sem dodělal víkendový úkol Zimní krajina zázraků a chtěl sem si doplnit poslední dekoraci do stonku a zjistil sem že tuto řadu na stonku nemám nějakou záhadou mě zmizela i když sem už dvě dekorace určené do tohoto stonku již dodával.Je to pro mě uplná záhada.Jedná se o řadu do stonku s víkendovými úkoly.Děkuji

12. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj,

.madona.07, pro ověření herního účtu a případného připsání ztracených předmětů, můžeš kontaktovat herní podporu nebo napsat do tohoto vlákna >>ZDE<<

žemba1, a opravdu byl splněn první úkol kde byla možné řadu na magický stonek získat? Pokud ano, tak nejlépe se obrať na herní podporu, kde tvůj účet prověří.

Ať vás síla provází na všech cestách

13. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

Zdravím,nějak nevím co to je za stonek,vše na něj mám jen poslední ne,,,Extremní sportovec

14. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

lacrima tohle ocenil(a).
  15. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

Ahoj pezt, aha vykuklilo se co nemělo na svět,,děkuji musíme počkat až se nám to vyklube.

lacrima, .SilverAngel. a pezt tohle ocenili.
  16. jolka134

jolka134 Rádoby autor

Dobrý večer , nemám slov co se týče zimní farmerami. Je nádherná ,smekám klobouk

kocieva, .SilverAngel. a Prepperka tohle ocenili.
  17. mira0709

mira0709 Pisálek fóra

dobre rano ,prosim prečo nemam zimnu animaciu na farme

18. Farmářka_X

mira0709 - je potřeba si jej nastavit v nastavení hry

upload_2024-12-22_8-55-6.png

Přeji hezký den

19. činčilka12

činčilka12 Velmistr fóra

Ahoj, dnes jsem zjistila, že přestal fungovat escape při točení na kole štěstí. Je chyba u všech nebo jen u mně? (hraju ve Firefoxu v anonymním režimu)

20. Farmářka_X

činčilka12 - teď jsem zkoušela u sebe a esc mi funguje jak ve standardním režimu tak i v párty režimu. Zkus pročistit prohlížeč.

Přeji hezký den

činčilka12 tohle ocenil(a).