Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 07/2024

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem JerryLee007, 1/7/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Peto121
    Stejně jako hráči níže ti mohu jen doporučit se odhlásit a opětovně přihlásit. A pokud ani to nepomůže, obrať se prosím se svým problémem na podporu.

Ahoj pulec1
    Pokud jsi ukončila správný úkol v družstvu (pro různá skladiště je potřeba ukončit různé úkoly - koukni se sem), měla bys mít Děsivé arboretum v liště při volbě Stromy na Děsivých plochách (Úplňková pole a Houbový les).
    Pokud i tak Děsivé arboretum nenajdeš, doporučuji ti odhlásit se a zpětně přihlásit a pokud ani to nepomůže, nezbývá než se obrátit na podporu.

lacrima a Peto121 tohle ocenili.
  2. pulec1

pulec1 Pisálek fóra

Moc děkuji za radu.

3. škopková57

škopková57 Perspektivní autor

Ahoj,potřebuji poradit, kdo vyrábí hedvábí? Děkuji.

4. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj škopková57,
    odpovídal jsem o 12 příspěvků před tvým dotazem :) ZDE

hedvábí se výrabí v hedvábné farmě - více info zde

5. beruška1966

beruška1966 Rádoby autor

chci se zeptat abych mohl myt klienta tak na zruseni hlavniho hesla mam zadat heslo ktere mam ted nebo to predchozi ktere si bohužel nepamatuju,diky

6. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj beruško1966
    Pokud se ti nezadaří s tím novým heslem, potom ti mohu doporučit odinstalovat Unity klienta z PC a pak jej opětovně stáhnout jako novou instalaci.
    Jinak já používám Unity klienta též a žádné hlavní heslo jsem nezadával - všechno funguje ku všeobecné spokojenosti.

7. škopková57

A kde tu hedvábnou farmu najdu už jsem prohledala co se dalo

8. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

škopková57 - pokud rozklikneš odkaz který ti dal kolega tak si přečteš kde a kdy bylo možné hedvábnou farmu získat. Pokud jsi tyto akce nedělala pak výrobnu nemáš a můžeš zkusit jí získat při OaD pokud bude obchodovatelná

Přeji hezký den

9. škopková57

Moc děkuji

10. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

škopková57 - není za co

Přeji hezký den