Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 05/06/07/2023

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Dave Lister, 16/4/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Tags:
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj MarianoGirl2 - na podpoře ti hlavu neutrhnou. Jednoduše ti odepíší a ty jim do odpovědi poděkuješ a oni si ticket sami uzavřou. Jen prosím neposílej nový ticket s žádostí o uzavření - zbytečně bys jim tam spamovala.

Přeji fajn hru

MarianoGirl2 tohle ocenil(a).
  2. AndreaKvassayova

AndreaKvassayova Zelenáč fóra

3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

4. Bokonon

Bokonon Obyvatel fóra

Pročetl jsem FAQ i tuto diskuzi, ale nedověděl jsem se jak funguje u semínka alpské růže bonus bouřky. Je psáno, že dodává dodatečné pole. Mně ale nedodává. To je od RT zase podraz a náhodná hodnota nastavená na 1%?

5. Farmářka_X

Ahoj Bokonon - počasí ještě nebylo do protěžového údolí zavedeno. Až bude zavedeno určitě se to včas dozvíme.

Přeji fajn hru

6. Bokonon

Bokonon Obyvatel fóra

Jak nebylo? Já ho mám. Je to ve vylepšení vlastností semen alpské růže předposlední položka. Stojí to dva odznaky.
    Pokud nebylo zavedeno, tak by alespoň o tom mohla být zmínka ve FAQ, nebo být tato vlastnost znepřístupněna.

Naposledy upraveno: 24/6/23
  7. Farmářka_X

Bonokon - ano na cestě moudrosti lze aktivovat runy s počasím, ale počasí do hry ještě není zavedeno a proto nefunguje. Takže máš možnost runy zatím ignorovat nebo aktivovat a být připraven na spuštění počasí

Přeji fajn hru

duna.duna1 a pezt tohle ocenili.
  8. Bokonon

Bokonon Obyvatel fóra

Abych mohl runy ignorovat, tak bych o jejich nefunkčnosti musel předem vědět.
    Nicméně děkuji za objasnění.

9. Farmářka_X

duna.duna1 tohle ocenil(a).
  10. 1kubíček100

1kubíček100 Zelenáč fóra

Po zakoupení velkého balíku hnojiva pro severní lesy nelze sklízet odrostlé stromy.

po zakoupení velkého balíku hnojiva pro severní lesy , nejdou mi kácet stromy

Naposledy upraveno moderátorem: 25/6/23
  11. pezt

Ahoj 1kubíček100

Asi máš plný sklad se zeleným palivem, protože při kácení lítají třísky a ty se ukládají do tohoto skladu. Proto ti asi nejdou stromy pokácet.

12. evaasta67

evaasta67 Pisálek fóra

ahoj omlouvám se že píši nevím co si mám počit dělám řetězový udoli zasadila sem merunku alpskou sklidila sem plody a nemužu ji pokacet nevím proč prosím o odpověd děkují

13. pezt

Ahoj evaasta67

Zkontroluj jestli nemáš plný sklad na zelené palivo, při kácení lítají třísky a ty se ukládají tam. Takže pokud je sklad plný nejde nic pokácet.

14. sibyla13

sibyla13 Pisálek fóra

Dotaz:Farmerama na OIS ...načte a vypadne...když zkusím na androida,tak bez problemu

15. Farmářka_X

Ahoj sibyla13 - hra není tvořená primárně pro mobilní zařízení. Pokud ti hra funguje na androidu hraj na androidu. V OIS můžeš zkusit jiný prohlížeč. Jinak zde máme vlákno Rady a zkušenosti s hrou na telefonech a tabletech kde se můžeš dočíst poznatky ostatních hráčů

Přeji fajn hru

16. babiadaniel25b

babiadaniel25b Aktivní autor

Zdravím, prosím o radu, nemohu sklidit plody alpských stromů. Hlásí mi to že sklad je plný, ale mám v něm kapacitu ještě na cca 1000 plodů a v alpské zahradě nemohu vyrobit odznak alboristy, protože tam je sklad plný, ale je v něm málo alpské růže potřebné k jeho výrobě. Kde jsem udělala chybu. Přece nebudu muset odstranit ostatní plodiny (protěž a hřib). Díky

17. Farmářka_X

Ahoj babiadaniel25b - v alpách je opravdu důležité si sklady hlídat. Prostě je nutné někdy ze skladu něco odstranit - splnit zakázky, něco hodit do recyklace a v nejhorším případě vyhodit do koše bez užitku. Je třeba si dopředu promyslet strategii co ti nejlépe vyhovuje. Můžeš si pročíst strategie ostatních hráčů >>KLIK ZDE<<

Přeji fajn hru

18. babiadaniel25b

Zdravím Farmářko, vyhodila jsem do koše 300 ks protěže, nicméně mi to pořád hlásí že mám plno a odebralo mi to košík na houby (stav skladiště je 647, kapacita 900)

19. Farmářka_X

babiadaniel25b - zkusila jsi alespoň přejít z plochy na plochu aby se sklad aktualizoval? Pokud tak neučiníš sklad se neaktualizuje a stále hlásí plno

Přeji fajn hru

20. babiadaniel25b

Zdravím Farmářko, u alpské zahrady to zafungovalo, ale u Severních lesů ne. Přitom skladiště není ani z poloviny plné.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.