Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 02/2025

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem vendy2004, 1/2/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Kaolín11
    Je to nahlášeno zde

lacrima a kaolín11 tohle ocenili.
  2. polacka

polacka Baron fóra

Ahoj kaolín11 a Kytka2001 žádnou takovou chybu jsem nezaznamenala. Z Alp se dostanu bez problémů.

3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Achjo
    Zřejmě asi záleží včem kdo jede.Prostě v EDGE to nejde,teď odzkoušeno.Vrátí tě to zpátky do Alp!;)

dasa1143 tohle ocenil(a).
  4. polacka

polacka Baron fóra

Hraji v EDGE a Chromu. Jede to bez problémů. Teď jsem tam byla a za celý den žádný problém. To je co? Teď se ukaž.

5. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Takže jesště jednou.
    V mobilní aplikaci vše OK,návrat bez problémů.
    V mobilním prohlížeči EDGE,návrat do Alp,to stejný na noteboku.Zřejmě pouze Brněnský problém! Naštěstí umíme používat restart!8)
    Příště si problém nechám pro sebe,zase mi to tak nevadí!xD

6. evinana

evinana Baron fóra

kaolín11 nene, nejenom Brněnský problém, mě to dělá taky

7. polacka

polacka Baron fóra

Kaolín, neházej flintu do žita. Celý den jsem byla přihlášená, takže mi to fungovalo, ale teď mi farmy spadly, musela jsem se znovu přihlásit a už mám stejnou chybu jako ty. Ale umím F5.

8. lumat85

lumat85 Analytik fóra

Zdravím...ráda bych si rozšířila Muzeum na Muzeum II. Je potřeba 16 stavebních plánů, mám 13 ks a úkol v Družstvu splněný. Kde získám zbývající 3 ks, prosím? Děkuji za nakopnutí. FAQ jsem prošla....ale nenašla.:sleepy:

9. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

lumat85 - máš splněné všechny úkoly na muzeum? Pokud ano kontaktuj Herní podporu a oni prověří kam se plány ztratily.
    upload_2025-2-28_9-21-16.png

Přeji hezký den

lacrima a lumat85 tohle ocenili.
  10. lumat85

lumat85 Analytik fóra

Farmářka_X : děkuji za odpověď. Muzea mám v Družstvu hotové obě, ale nemám ještě Baha muzeum. Nenapadlo mě, že mohu použít i plány z Baha. Už mám rozšířeno....děkuji moc.

11. goldedawn

goldedawn Mistr fóra

ahoj,psala jsem na technicou podporu,že mi nejde platba přes mobil,nikdo neodepsal,tak může mi poradit modík?děkuji Lenka

12. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

lumat85 - není za co jsem ráda, že se to vysvětlilo.

--------------------------------

goldedawn - k platbám přes mobil máme faq ZDE nicméně mám info od kolegy, že pokud máš operátora O2, tak tam jsou problémy. Ale je to problém na straně operátora, že platby blokuje. Je potřeba to vykomunikovat s operátorem.
    Můžeš využít třeba platbu přes PSC.

Přeji hezký den

lacrima tohle ocenil(a).