Zpětná vazba Unity WebGL klient / Samostatný klient / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 1/12/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. sarinkado

sarinkado Zelenáč fóra

Muže mi někdo poradit proč se neustále hra seká a píše Tato veb.stránka zpomaluje počítač.Děkuji

2. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj sarinkado, mrkni prosím do FAQ k Unity, jestli tvé PC splňuje minimální požadavky pro hru. Také můžeš vyzkoušet samostatného klienta, který má menší nároky na hardware počítače ZDE (klikni). Pokud používáš Windows 7 nebo 8, můžeš zkusit návod na zvětšení paměti RAM a tím zrychlit PC.

Ať vás síla provází na všech cestách

Naposledy upraveno: 10/2/21
  3. venndab

venndab Pisálek fóra

Ahoj, herní podpora mi napsala, že mám napsat sem o problému na ploše majáku. Kdo dá dekoraci o velikosti 1x1 úplně na horní pravé pole (útes nad silnicí), tak má veliký problém potom přemístit tuto dekorku, protože po zapnutí šipky pro přemístění a najetí kurzorem na dekorku se objeví název dekorky a nelze ji přemístit. Tedy s velikou šikovností a rychlostí se to dá, ale to by se spíš hodilo na jarmark.

4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

venndab - ahoj, zkus si zapnout v nastavení hry toto (a nezapomeň si pak dát "uložit")
    infobox na ukazateli myši.png

5. venndab

venndab Pisálek fóra

Dobrá rada, dík. venndab

Skali tohle ocenil(a).
  6. Jasmyna

Jasmyna Rádoby autor

Ahojte..vy ako vňímate priebeh hry?
    Ja som už celkom zúfalá bez pomocníkov je táto hra nočná mora po novom, s pomocníkmi zas katastrofa tiež ..a ani už neviem či sa oplatí kupovať ak aj stým hra trvá pri najlepšom 20 min čo predtým trvalo asi 5 min aj cez mobil...a teraz ani tak ani tak..
    keď chcem náhodou ručne zbúrať iba iste políčka tak po 3ks sa mi to prepne samo na premiestňovanie políčok..a tak to ide dookola, ale to je už len malina.. popri všetkom..:cry::cry::cry::cry:
    Rozmýšľam že to zabalím alebo sa vrátim po x mes. či sa to dalo do poriadku ... ale po 10 rokov je mi to ľúto...

.mama789. a modro.ocko22 tohle ocenili.
  7. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Jasmyna: nemám problém s hrou, na mobilu nehraju.

8. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Mám neustálý problém s hrou v Unity,2 akce 2x tolik restart:(

evainfo tohle ocenil(a).
  9. januka147

januka147 Zelenáč fóra

Ani neviem, kde to mám napísať, ale toto je už nenormálne. Neviem, či ešte niekto má takýto problém, ale toto sa nedá. Hra mi stále seká, max urobím 1-2 úkony a musím ju znova načítať. Na bahamu sa vôbec ani nedostanem, dve polia zbieram hodinu. Odkedy sa prešlo na novú verziu je to katastrofa>:(>:(>:(

.mama789., Jasmyna a 14087 tohle ocenili.
  10. satelit

satelit Hvězda fóra

To máme všichni - nicméně máš odpovídající hardware na hru, máš stabilní a dobrou rychlost internetu? Vysledoval jsem že nestabilní připojení nebo víc uživatelů na Wifi dělá s hrou psí kusy.Hraji na jednom NTB přes kabel a až na pár maličkostí OK,na druhém přes Wifi a tam je to o poznání horší ale nakonec si to dá taky říct.Dnes jsem například po zapnutí hry měl všechny popisky bílé místo černé.Tak jsem vymazal mezipamět, restartoval NTB a znovu se přihlásil a OK.Ale to nemusí pomoci každému.

evainfo a matlafous123 tohle ocenili.
  11. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

12. Jasmyna

Jasmyna Rádoby autor

závideniu vhodné ..:inlove::inlove::inlove:

zdarsky79 tohle ocenil(a).
  13. Štika

Štika Mistr fóra

Někdy to jede naprosto bez problémů....ale někdy je to na budku, snad nejvíc mě štvou ty drobné chyby co asi RT neřeší a asi i řešit nebude. Jejich opravy mají rychlost sobího spřežení a naše trpělivost má taky své meze.Chtějí od nás peníze a je zajímavé když nakupuju to se neseká a je to bez chyb. Přesouvat např. stromy,nebo nakoupit na trhu,vybírání beden to je taky lahůdka, nejen bedny ale všechno na co klikneš se vrací zpátky na původní pozice a občas čekat na to až zaseje kombajn nebo sklidí. Restart a zase restart.
    Za chvilku budu bez sousedů a to mě štve,
    RT by mohl konečně hejbnout zadkem a něco dělat.

14. satelit

satelit Hvězda fóra

Tak RT,zase týden v trapu,nějaké info kolik jste opravili chyb? Ten ESC,Enter pořád nefunguje a to myšítko...

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

15. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj satelit
    Co na to říci ? Také jsem čekal větší frkot, když zrušili vývoj klienta pro Mac o_O
    Všiml jsem si, že myšítko v základní velikosti farmy funguje normálně, tedy bez ustřelování. Mnoho chyb se objevuje, pokud se zvětší formát farmy.
    Jasně není to omluva a měli by s tím něco dělat.

16. satelit

satelit Hvězda fóra

pezt - Máš pravdu starý brachu - definuj základní velikost farmy.;)

17. masinaka

masinaka Vycházející hvězda fóra

Musím říct, že ta poslední změna mě opravdu příjemně překvapila, ruční sklízení je plynulostí od dnešního rána zpátky na úrovni flashe, takže tímto beru zpět všechny nadávky posledního týdne na vývojáře (víc zas ne, pořád tam je dost much na odladění), protože tohle je obrovský zlepšení oproti včerejšku.

evainfo, DANKA722 a matlafous123 tohle ocenili.
  18. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

satelit

Při mém rozlišení displeje

Screenshot_1.png

Je to 80% velikosti v prohlížeči.

DANKA722, satelit a matlafous123 tohle ocenili.
  19. satelit

satelit Hvězda fóra

Tak tady je zakopanej pes - velikost prohlížeče. Hraji na velikosti 110% a zkoušel jsem kdy se to chová obstojně,tak je to opravdu při 100% velikosti.Tak nasadím víc dioptrií a budu hrát na 100% velikosti.Nicméně ten ESC a Enter pořád chybí (myšítko částečně vyřešeno)

20. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Muze mi, prosim, nekdo z povolanych vysvetlit nebo alespon nastinit nejakou rozumnou alternativu k rozdilnemu chovani dvou ruznych farem na jednom PC a v jednom klientovi? Sleduju to uz nejaky patek: farma A) stara cca 6 let jede o malicko hur, nez ve Flashi (ale neni duvod si stezovat), farma B) stara cca 10 let jede jeste lip, nez ve Flashi.
    Na to bych mozna neprisla tak rychle... nejspis bych to prikladala momentalni rychlosti pripojeni nebo odezvy serveru, kdyby nebylo jedne cinnosti, kterou jsem na farme B) udelala az ted:
    na farme A) se toci KS beznym pomalym tempem, jako se tocilo ve Flashi,
    na farme B) se toci KS takovym fofrem, ze prakticky nejsou rozeznatelne lopatky kola.
    Upozonuji, ze obe farmy maji shodne nastaveni. Jedine, co me napada je, ze kazda z farem je umistena na jinem serveru, ale potom se tedy ptam, jak je mozne, ze oba servery nenabizeji hracum shodne parametry a nektere farmy jsou tudiz pomalejsi, nez jine?

PS: Vim, ze pri kvalite grafiky "vysoka" se mi KS takhle chova na prohlizeci.

Naposledy upraveno: 14/2/21