Zpětná vazba Unity WebGL klient / Samostatný klient / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 1/12/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Mne Unity šlape dobre trochu dľhšie sa načítava ale inak O.K.

Naposledy upraveno: 5/1/21
  2. anvan

anvan Dozorce fóra

Už se tu ozývají hlasy, že Unity docela šlape, tak jsem ji šla prubnout. Načtení trvalo 6 minut - to bych ještě vstřebala. To si zatím uvařím kafe. Ale pak na cokoliv kliknu, tak se načítá a načítá.....kliknu na pomocníky-načítají se. Kliknu na kombajn - načítá se. Kliknu na secí stroj - načítá se. Voda - načítá se. A pěkně po jednom procentíčku, ovečky mají nožky sedřené už až po břicho. Takže na to nervy nemám. 15 minut jen sklidit a zasít na jedné ploše....
    Jdu ještě odzkoušet klienta, ten minule šlapal mnohem líp.
    Ale jestli se Unity nějak po 10.1. nezmátoží, tak mám prostě smůlu.

3. výpliv

výpliv Perspektivní autor

avan, opravdu mně Unity šlape dnes dobře. Přechody na další plochu a sklizeň kombajnem - úplně stejné jako ve Flash. Pouze ruční přemístění některých stromů vedle Jackova obchodu bylo problémem, ale nakonec se podařilo i to. Pokud to vydrží- není co řešit a snad ani to prémium neodhlásím, uvidím po 11.

4. lenak67

lenak67 Pilný autor

unity jde ale rychlost záleží alespoň u mne na denní době, nebo spíš kolik lidí hraje. Víc mi nevyhovuje to neustálé odskakování a mizení myši, při práci s bednami nebo na tržišti se pořád po jakékoli akci vrací obraz na první list. zatím nevím jestli vůbec budu hrát nějaké časovky, při tomto nastavení hry za mě nereálné. tak snad to bude lepší.

Štika, jankami a Borek51 tohle ocenili.
  5. radovana

radovana Pisálek fóra

To je tedy katastrofa, co jste se hrou udělali, hru hraji již od jejího naprostého začátku a teď jste mě donutili skončit. Klient nefunguje, na internetu hra nefunguje a v mobilu už také ne. Je to škoda, protože hra mě bavila, byla dobře vymyšlená a za ta léta už tak nějak patřila do rodiny, no veliká škoda a všechny nás moc mrzí, ale po měsíci totální nefunkčnosti už na to nikdo nemá nervy....

6. BEBUSCHE

BEBUSCHE Perspektivní autor

Mě se v Unity dá přihlásit,dá se hrát i když zpomaleně.Co mě ale nejvíc vadí,že nefunguje klávesa Enter.Když nakupuji v obchodě,ručně sklízím nebe,odklikávám bedny,tak to je teda masakr.Nebo mě něco uniklo a mám něco někde povolit ????

7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

BEBUSCHE - ahoj, o nefunkčnosti kláves v unity se ví. Doufáme, že to brzy upraví :)

matlafous123 tohle ocenil(a).
  8. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Tak na klientu jsem dnes dělala farmu asi 35 minut, což se mi teda nelíbí :sleepy: Unity je u mě daleko horší.

marcelina0007, evainfo a Borek51 tohle ocenili.
  9. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já tedy s klientem zkušenost nemám, Unity mi šlape přes prohlížeč. Ale asik si ho zkusím stáhnout, třeba bude ještě rychlejší.
    Jak to ale bylo s těmi aktualizacemi? Otevřít a chvíli nechat být a ono se to zaktualizuje samo? Omlouvám já se za neandrtálskou řeč, ale jinak se zeptat nedovedu. ;)

10. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

Ahoj :) Mohol by mi niekto poradit ako zvecsit obrazovku prosim :) Niekde som to tu videla ale dako to nemozem najst :( bud som slepa alebo nevidim :D Dakujem :inlove:

Dakujem Skali :inlove: Ja sikovnica som to predtym hladala, no na nespravnom mieste nebola som prihlasena v klentovi a preto mi tu moznost nedalo ach jo vidno ze uz som stara sova :D

11. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

sovicka64 - ahoj, v samostatném klientovi lze zvětšit v nastavení hry - KUK TADY

12. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Y_n_O

Ano, necháš klienta na chvíli otevřeného bez přihlašování a v závislosti na tvém zařízení a rychlosti připojení dojde k aktualizaci.
    Aktualizace klienta bude většinou probíhat s nějakými opravami a bude to vždy zveřejněno v tomto vlákně Verze samostatného klienta Unity, budu se snažit to vždy uveřejňovat v den vydání.

Fajn hru pezt

strejda.jirka, matlafous123 a Y_n_O tohle ocenili.
  13. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

pezt, děkuji, že jsi mi potvrdil, že jsem to dokonce i já pochopila správně ;) A vlákno budu sledovat.

pezt tohle ocenil(a).
  14. tahnudopekel

tahnudopekel Aktivní autor

15. pezt

Ahoj tahnudopekel

Vlákna jsou zamknutá, z důvodu roztahání diskuse o unity do 4 vláken a zbytečně. Chyby momentálně nemá cenu hlásit, protože je po nás nikdo nechce a navíc Vámi podávané chyby jsou již dávno zaznamenány a předány k opravám. Vše se tady opakuje stále dokola, žádnou novou chybu jsem nezaznamenal.

Fajn hru pezt

Skali, Pitrýsek47 a matlafous123 tohle ocenili.
  16. lenak67

lenak67 Pilný autor

ahoj,
    mám dotaz taky se vám v klientovi zobrazuje obrazovka s uřezanými okraji( rámem)? opraví to aktualizace?

17. pezt

Ahoj lenak67

Ano bylo psáno v oznámení, že rám hry do klienta bude přidán později, kdy se tak stane v tuto chvíli nevíme.

Fajn hru pezt

-Jara05-, evainfo a matlafous123 tohle ocenili.
  18. jandule

jandule Vycházející hvězda fóra

Zdravím všechny farmáře i moderátory. S přechodem na Unity se hra nedá pořádně ovládat. Zlatý Flasch....Načítání trvá dost dlouho,tak stránku aktualizuji. Při sklízení kombajnem mně přijde ,že se musí nejdříve rozmyslet co má udělat ,při nákupu na trhu klikám a nic se neděje, žádný nákup. Při zasazení podivuh stromů, které během akcí získám se točí kytička samozřejmě po celou dobu růstu atd atd.
    Vím, že přechod na unity není výmyslem vývojářů, ale mělo by se s tím něco dělat Jsem už lv 140 a musím říct, že takové problémy nikdy nebyly.Nebudu psát na podporu,stejně s tím nic neudělají,jen chci vědět zda tu má také někdo takové potíže,pak bychom se tam měli obrátit

michalka59 tohle ocenil(a).
  19. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

jandule: ehmm pročti si zpětně vlákno a reakce na Unity i odpovědi moderátorů, potíže jsou, vláken bylo otevřeno víc, teď jsou uzamčená, je to pořád dokolečka dokola .... chyby jsou v řešení.

20. irenabenczeova

irenabenczeova Pisálek fóra

• Nepiš více příspěvků pod sebe. Pokud potřebuješ něco dopsat, použij možnost "upravit". Děkuji Skali
    ahoj vôbec my to UNITY neide nenačíta a nepustí ma k hre čo mám robiť? chcela by som pokračovať hre:(:oops::cry:

aj ja mám také isté problémy ako ty a mňa niekedy a to vätčinou vôbec nepustý k hre

***sloučeny příspěvky

Naposledy upraveno moderátorem: 9/1/21
    Borek51 tohle ocenil(a).