Protěžové údolí / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 6/12/22.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Konečně 25 :)
    Hurá do Slunečnicova :D

2. 14087

14087 Dozorce fóra

Taky tak :)

3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Prej, dobrá práce !

[​IMG] :wuerg:
    By mně teda zajímalo,jak vypadá ta špatná!xD

4. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Jj, povzbudivé odměny, taky patřím k těm šťastlivcům :cry:xD

Tak dumám, jaké lákadlo si na nás vymyslí od 50. lvl.... už by měli mít nějaký plán, přeci jen pezt už to má skoro na dohled....:music:

Naposledy upraveno: 11/8/24
  5. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

No fuj
    No nechci o tom ani psát, abych to nezakřikl :wuerg:

6. WildJets

WildJets Pilný autor

Ahoj,
    měla jsem od Alp na chvíli pauzu, nějak mě přestaly bavit. Pak jsem si tu ale přečetla tip s pěstováním pouze 1-2 rostlin/stromů a najednou jsou alpy zase radost :D pěstuju višeň obecnou, buk americký a alpskou růži. Zakázky se plní jedna radost a už je za rohem level 20. Tak makat a makat, ať odemknu slunečnicový vrch co nejdříve, a stejně zbyte práce na dalších pár let :D

7. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Taky jsem začala s monopěstováním meruňky a prvosenky. Zákazníci si poměrně rychle zvykli a nic jiného nechtějí. Velký problém mám ale s padátky. Při sklizni vypadne jen 3-5 ks, zákazníci chtějí přes 30 ks, takže spokojeni jsou tak jednou za tři dny.

8. kaolín11

ašada01
    To chce sklízet,sklízet a zase sklízet.Hlavně ale nerozšiřovat plochy! Čím větší plocha,tím chtěj více padátek a všeho!:wuerg:
    Je zajímavý,že dříve sem musel vyloženě kliknout na lenošícího opeřence,abych mohl rozšiřovat plochu,nyní stačí kliknout kamkoliv. Kolikrát mám strach,že omylem plochu rozšířím!o_O Nejvíce bojuji s jantary a haluzemi!
    Papušíka se Svištíkem se mi někdy zadaří uspokojit i 3x za den.Záleží kolik mám na farmu času.

9. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

kaolín11
    Přesně, čím větší plocha, tím víc toho chtějí, ale ABZ je za to pořád stejně, zajímavá tržní ekonomika.... do teď mě mrzí, že jsem plochy rozšiřovala, já naivka jsem si myslela, že je to automaticky navázáno na lvl :cry:

10. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

kaolín11 - já zase mám nadbytek jantarů a větví, často je dokonce musím vyhazovat abych udělala místo v invu. A to trhovce obšťastňuju každý den, dnes dokonce 2x. Za to mi schází košíky a věnce. Košíky na screenu mám jen proto, že dnes Svištík nedostal nic, ostatně stejně jako každý druhý den, protože na něj prostě košíky nemám.

Co se týče jantarů a větví - nemůže být jejich nadbytek u mne způsoben třeba tím, že sklízím ručně? Pomocníky do Alp nekupuji, takže vždy klikám jen a pouze ručně. Nevím jak stromy sklízíš ty, ale jestli strojně, tak může být problém v chybě na kterou jsem tu už poukazovala, a to že musím dát nejdřív "sklidit" a až pak strom "zbourat". Jakmile vynechám tlačítko "sklidit" a dám rovnou "zbourat", vypadne dřevo i plody, ale padátka žádná. Tak je otázka, jestli to u strojního sklízení nemůže padání ovlivňovat též.

-Jara05-, bačkora85 a lacrima tohle ocenili.
  11. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Já teda nevím, mám otevřené všechny plochy, že toho chtějí víc je fakt asi ty padátka, ale nějak moc to nesleduji a nepočítám body , ale řekla bych, že Svištík nedával 240 bodů jako teď, to já mám všeho dostatek, ale s jantárama už zakázky neobnovuji tam chce většinou to co nemám a sladkosti ty si šetřím pro Svištíka toho dělám každý den 2x

Prepperka To nemá vliv jestli sklízíš pomocníkama nebo ručně, taky sklízím ručně, nikdy jsem nezkoušela bez sklizně hned strom bourat.

12. kaolín11

.macca.
    Nelze si nevšimnout,že po rozšíření plochy,chtěj toho trhovci podstatně více! Bohužel ale tomu není přispůsobeno vypadávání předmětů a už vůbec ne sklady na plody a kytky.Sady jsem bohužel rozšířil a tam bojuji o každej jantar a haluz.Pole nikoliv a jedu na pohodu. Svištíka kolikrát obdaruji ráno 3x a ještě jednou večer.Zato Šarlotu se mi někdy nepodaří obdarovat ani jednou! Tak je skvěle nastaveno vypadávání jantarů.Papušík jak kdy.zrovna teď má období,kdy chce samý haluze.Zrovna dnes jsem už musel 81 věnců hodit do popelnice( bylo jich už 281 ks),Takže maximálně 2x za den dostane vše potřebné.A jako na potvoru,když dostane bombón,chce zase haluze!:wuerg:

13. .macca.

.macca. Hrabě fóra

To ti vypadne tolik košíků za den když Svištika obdaruješ tolikrát?

evainfo, lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  14. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

A je to tu pánové... a dámy!

A jdu rozšiřovat Slunečnicový vrch...

15. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

No, někteří pozorují určité rozdíly viz třeba příspěvek od Kytka2001. Možná některá padátka padají více při ručním sběru a jiná při strojním? Asi by to stálo za hlubší prozkoumání. Každopádně já jsem level 20, všechny plochy rozšířené na maximum, pěstuji vše u stromů i rostlin a vše sklízím ručně několikrát denně. Košíků a věnečků mám nedostatek, za to větve a jantary musím vyhazovat.

16. kaolín11

.macca.
    Zdravím
    Jak je patrné z obrázku,začal jsem dneska plnit už 3 zakázku.Ani nemám všechny potřebné komodity na 4 zakázky.To vůbec ale nevadí,protože mám nato celý den,abych to nasbíral a napěstoval!Zítra samozřejmě už to 4x plnit nebudu,bo Svištík bude k dispozici opět až někdy odpoledne. Sice se bombóny od půlnoci zase nulují,ale nechce se mi snimi takhle plýtvat!;)

17. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Prosím,poradí někdo jak použít Energetické rozrůstání? Když kliknu na osazené pole,tak mám ikonku šedou

Skali díky,to jsem si neuvědomila:music:

Naposledy upraveno: 22/8/24
  18. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

zejdy66 - ahoj, máš vpravo vedle záhonu volné políčko, kam by se mohl záhonek rozrůst ?

energet. rozrůstání.png

19. minnie30

minnie30 Stálice fóra

ahoj, z čoho vám padajú záhradné rýle? prvosienku ešte nemám, som level 21, ďakujem

20. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj minnie30

upload_2024-8-23_17-34-39.png
    trpělivost a rýče budou padat :)

více info najdeš zde