Půlnoční závod (17.10. - 23.10.2024) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 16/10/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Myslím, že je dobře vidět co je za dárky přede mnou, nebo pode mnou :D a podle toho jsem mlela po trochách potřebné palivo.
    Když první závod letíte opatrně, zjistíte, že to není složité a jdete za tím, co chcete vybrat .. nebo i dvakrát .. se ukáže nabídka :p

2. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Letím pomalu a jistě :)
    5. závod
    Je to sice nezvyk, když předtím byla vidět celá trasa, ale dá se to :music:

3. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Dobrý den a dobrou chuť pokud právě obědváte,
    na mobilu akce krásně hratelná a při představě, že tam je celá trasa mně jímá hrůza.
    upload_2024-10-19_12-3-14.png
    Bylo by to složité, nepřehledné a nepoužitelné. Takže zde je obrovský krok kupředu.

Naposledy upraveno: 19/10/24
  4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Stará verze na mobilu byla v pohodě. Jediné co mi vadilo,byly zabalené dárky na které se muselo klikat,když chtěl člověk vědět co vnich je! Jinak byla krásně vidět celá dráha a podle toho sem mlel palivo na jednotlivé lety. Nyní nevím,zřejmě budu muset neustále čučet do fóra!o_O To bude asi to vylepšení!?!:cry:

5. lacrima

lacrima Titán fóra

Uvolněte ranvej , přistávám [​IMG]
    Hotovo , dolétáno , letadlo uklizeno do hangáru . Půlnoční závod ukončen a trofej uložena na poličku .;)
    Všem pilotům stíhaček gratuluji [​IMG]
    a ostatním přeji pohodový a bezproblémový let a dostatek kanystrů.

6. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Kdo tuhle verzi vymyslel....?
    Stará verze byla mnohem lepší, tohle je na hlavu, vůbec mě to nebaví.

7. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Pitrýsek47 Zdravím, já nic neodsuzuji, vyjádřila jsem svůj názor, pro mě byla lišta prostě přehlednější, toť vše. Hru chápu, nepotřebuji se nad ní zamýšlet, vše je jasné. Jak se říká- Sto lidí, sto chutí. Mám na to jiný názor než ty, prostě lišta mi vyhovovala víc než jak je to teď. Přeji hezký den.

8. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Ahoj, tak i já jsem dolétala a musím říct, že jak jsem byla ze začátku ke změně skeptická (to jsem ještě nebyla vůbec ve vzduchu), se mi to nakonec líbilo ;). Odměny se daly vytipovat dopředu i ve vzduchu, takže jsem si vyzobala, co jsem chtěla a zdvojnásobila si ty nejlepší odměny pro mně :);). Takže za mě ok ;).
    Hotovsonům posílám gratulaci a vy, co ještě létáte přeji, ať se vám daří ;)
    Hezký víkend všem :)

9. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Idivacka: Taky zdravím, nebuď vztahovačná, jasně píšeš, že nevíš jaké odměny přijdou. Jsou tam, to jistě víš.
    Ta věta už nebyla mířena přímo proti tobě, ale nějak povšechně. Jsi určitě přemýšlivá, předvídatelná, moudrá atd., jen si se nepřesně vyjádřila, že?
    A taky píšu, že se líbit nemusí. Hluboce se omlouvám.
    Já mám názor, ty máš názor a kde pravda? Asi uprostřed :).
    Začínám mít opět na fórum alergii :p:D, takže neradím, nevyjadřuji se, stahuji se ;).
    Tři lety zakončeny.

Naposledy upraveno: 19/10/24
  10. kaolín11

Právě jsem dokončil první let a musím říct ,že to zase není tak špatný.Odměny jsem zkouknul na fóru,od oka namlel palivo a to pak za letu doladil. Dobře je vidět ,kdy vzít odměnu 2x.:)
    Jen tedy zkraje mi nebylo moc jasný kam se posunu při použití XL paliva,jinak dobrý.

11. libakos

libakos Polobůh fóra

Tak jsem dolétala,nebylo to tak hrozné,jen spousta pěstování protože jsem jela jen na obyč palivo a XXl. První let byl průzkumný,pak už to šloxD

12. tulen1966

tulen1966 Aktivní autor

Ahoj, mám dva, možná blbé, dotazy. Jak poznám, že mám dárek vyzvednout dvakrát? A to počítadlo dole, obrázek dárku zřejmě znamená počet vyzvednutých dárků, ale co je ta fialová příšerka nebo oválek nebo co to je?

INČUČUNA1959 tohle ocenil(a).
  13. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

tulen1966 - kolega ZDE postnul hezké video, kde je vše hezky vysvětleno

Přeji hezký den

14. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Chybí mi ještě 58 kanystrů, zasadila jsem Karmínovou pavoučí lilii :) Sklízet budu cca za 4h, už se mi na to nechce plácat SH.
    Tak snad to dopadá :music:

15. polacka

polacka Vévoda fóra

Bedlivé oko, jak a v čem farmu hraješ na mobilu?

INČUČUNA1959 a -Jara05- tohle ocenili.
  16. kaolín11

polačka
    Je opět k dispozici aplikace farmerama na Obchod Play. Něco vylepšeno: jde sázet akční,hrát akci,psát zprávy, počty plodin
    Něco se ale vůbec nepovedlo,viz skleník!:wuerg: Ale to se doladí!:music:

17. tulen1966

tulen1966 Aktivní autor

Děkuji :)

a ta fialová placka?

INČUČUNA1959 tohle ocenil(a).
  18. Vanda

Vanda Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj tulen1966,

"fialová placka" je ikonka lietadla, za ňou vidíš, koľko si odlietala a koľko máš pred sebou upload_2024-10-19_18-23-1.png .

19. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj polacka ,
    v aplikaci nainstalované z google play. Je to krásné hratelné, fungují v tom akce, kombajn, přiznám se, že skleník jsem nezkoušel. Zkusil jsem právě Teď a nevidím tam extra problém.

20. kaolín11

Hmm,ani to že tam chybí třeba řeřicha,skleník ukazuje vyšlechtěné bonusy u všech rostlin!!!!! I tam kde žádné bonusy ve skutečnosti vyšlechtěné nejsou!! No,zřejmě máme každej jinej skleník!:cry:o_O Ale to jsou jen drobnosti,akorát nevím co mám šlechtit!xD Když už mám vše vyšlechtěno!:wuerg: