Ohromující nálepky / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 27/8/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. kocieva

kocieva Velmistr fóra

Pěkný sobotní večer. Musím to někomu povědět, tak píši, díky Ohromujícím nálepkám jsem navýšila houf Jacků, při umisťování nálepek jsem získala 2x 5 Beden s farmářskými materiály I, vypadla mi jedna pikolka, tak jsem ji hned umísila na pole a včera při sběru, koukám . . . Jack. Už několikrát se mi stalo, že při otevírání jedné, dvou, max. tři, vypadávají "lepší" věci, takže žádné syslení. Kolegovi vypadl dnes taktéž z jedné umístěné pikolky (z právě probíhající akce) Festival světla.

Naposledy upraveno: 29/9/24
  2. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj kocieva,
    takže jsi vlastně docela spokojená, pokud se nepletu :)

3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj kuchynak

Problém s červeným albem by měl být vyřešený, zkontroluj, a když tak písni.

lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  4. Veselá.99

Veselá.99 Vycházející hvězda fóra

Po otevření alba se dají vyrobit jen oranžové nálepky, když přepnu na červené album, žádnou nálepku vyrobit nelze, i když mám 46 žetonů.

5. Vanda

Vanda Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Veselá.99,
    na výrobu červených nálepiek potrebuješ mať vyrobené oranžové nálepky, ale tie nesmieš lepiť, podrobný popis nájdeš napr. aj TU.

-Jara05-, bačkora85 a lacrima tohle ocenili.
  6. Ricci1976

Ricci1976 Zelenáč fóra

Dobry den,vsem a mnoho zdaru v farmareni.Nevite nekdo bonusovy kod na rijen .Diky moc.Pokud vite jak ho ziskat na kazdy mesic dekuji za info jak nato.

7. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Ricci1976

Zkus RICCI1976

Teď vážně, žádný bonusový kód o kterém bych věděl není ;)