Ohromující nálepky / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 27/8/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj jana151049,
    Info najdeš zde Ohromující nálepky (klik)
    Získáš spousty odměn a bonusů. Základní "materiál" - nálepky máš inventáři :)

lacrima, Pitrýsek47 a bačkora85 tohle ocenili.
  2. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Bedlivé_oko
    Je fajn,že jsi napsal kolik jsi do nálepek investoval,ode mě tedy žádnou finanční výpomoc RT neuvidí (sama mám málo)

Trilian55 tohle ocenil(a).
  3. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Vždyť te nikdo nenutí, někdo se ptal, tak je odpověď, investovala anvan.
    Mě to baví.

4. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Díky,dívala jsem se včera a nepochopila jsem systém,tak to vypouštím.

modro.ocko22 a lacrima tohle ocenili.
  5. BEBUSCHE

BEBUSCHE Perspektivní autor

Prosím,může mě někdo poradit?První a druhé album mám už na 100%,ale v červeném albu se mě žádné nálepky nezobrazují,takže nemám co vyrobit.
    Lepidlo mám,oranžové žetony 30 a červené 75.Co mě ještě chybí?Jsem z toho už jelen,pořád čtu a klikám dokola a nic mě nenapadá.

jana151049 tohle ocenil(a).
  6. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

BEBUSCHE - jediné co mě napadá je, že sis vyplácala všechny nálepky v předchozích albech

upload_2024-8-30_17-58-25.png

Nebo nemáš vyrobené oranžové nálepky

Přeji hezký den

bačkora85 a lacrima tohle ocenili.
  7. BEBUSCHE

Farmářka_X,já ale můžu vyrábět ještě oranžové,mám jich ještě 240 volných.Začínala jsem z 500 kusů.No a v červeném albu kliknu na vyrobit a mám prázdné okno.Tak nevím,co s tím.Ale i tak děkuji za odpověď.

modro.ocko22 tohle ocenil(a).
  8. Bedlivé_oko

ahoj BEBUSCHE,
    pro výrobu červených nálepek musíš nejdříve vyrobit oranžové, které ale NESMÍŠ nalepit. Ty pak slouží jako surovina pro výrobu červených

9. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Taky se mi to stalo, tak jsem vyrobila pár oranž. a přešla do červeného, plnila jsem po trochách ;) Příště si na to dám pozor.

10. BEBUSCHE

Bedlivé-oko,aha tak v tom byl zakopaný pes.Moc děkuji za radu,už mě nabídka naskočila.

11. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

Ked mam vsetky 3 na 100% tak sa to musi dako aktivovat alebo sa to samo ?

Dob velmi pekne dakujem ;)

Naposledy upraveno: 30/8/24
  12. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

sovicka64 nemusíš nic aktivovat. Veškeré bonusy jsou aktivovány automaticky po vložení nálepek a najdeš je v bonusové liště.

bačkora85, lacrima a sovicka64 tohle ocenili.
  13. 14087

14087 Dozorce fóra

Ahoj, dala jsem vyrobit 9ks červených nálepek a zmizely?! Mám psát na podporu, nebo jsem udělala něco špatně, páč jsem nedala nejdřív umístit :p

14. Bedlivé_oko

ahojda 14087,
    a jsi si jistá, že jsi je dala vyrobit ? odečetly se Ti červené žetony ?
    pokud ano tak nic jiného než kontaktovat podporu Ti neporadím :(

Pitrýsek47 a lacrima tohle ocenili.
  15. 14087

14087 Dozorce fóra

Ahoj Bedlivé_oko, ano odečetli se mi červené žetony a tak tu podporu zkontaktuji :). Děkuji

16. hnojivo

hnojivo Aktivní autor

Zdravím všechny farmáře a farmářky :inlove:. Akci asi pochopím až se pořádně rozeběhne, tak uvidím. Zatím čtu samé problémyxD

-Jara05- tohle ocenil(a).
  17. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Já v tom nevidím nic složitého a žádné chyby jsem tam také nenašel.

Nalepím 30 žlutých nálepek (pro lepší přehlednost, kdo hraje na estetiku, lze nalepit 20 nálepek na jednu stránku, tím se aktivuje další stránka) tím se aktivuje oranžové album. Kdo chce získat maximální bonus ze žlutých nálepek je potřeba jich nalepit 150.

Po otevření oranžového alba je potřeba si vyrobit oranžové nálepky (je potřeba oranžový žeton), nalepením 30 oranžových nálepek do tohoto alba se nám aktivuje červené album(zase lze nalepit 20 nálepek na stránku, pro aktivaci další stránky, pro lepší přehlednost). Kdo chce získat maximální bonus z oranžových nálepek, musí jich vyrobit a nalepit 100.

Po otevření červeného alba a pro získání maximálního bonusu je potřeba nalepit 50 červených nálepek. Výroba je náročnější v tom, že je nejprve potřeba ze žlutých nálepek vyrobit oranžové nálepky, ty nikam nelepit a následně z nich vyrobit nálepky červené. Zase je možné nalepit na stránku 20 nálepek pro lepší přehlednost.

Samozřejmě jedu od prvního dne se všemi bonusy na max ;)

18. ChciFarmarit

ChciFarmarit Rádoby autor

Tak vzhledem k mé dlouhodobé nečinnosti mám smůlu a velmi rychle došly nálepky...
    Nicméně myslím, že systém má ještě drobné mouchy...
    Např. špatně ukazuje počty, případně neukazuje nalepené červené nálepky... (pro 8 % je jich rozhodně třeba více než jedna, navíc je screen ze situace, která nastala po nalepení vybrané nálepky o screen výše...)

-Jara05- a modro.ocko22 tohle ocenili.
  19. sliacka1960

sliacka1960 Pisálek fóra

Ako získam lepidlo?

-Jara05- tohle ocenil(a).
  20. Vanda

Vanda Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj sliacka1960, podrobné informácie nájdeš tu - Ohromující nálepky

Nálepkové lepidlo

• Pro vložení nálepky do alba je potřeba nálepkové lepidlo. Potřebný počet se liší podle typu alba.
    • Nálepkové lepidlo lze získat v prodejním automatu, plněním akcí nebo zakoupením balíčků ve farmářském obchodě.

-Jara05- a lacrima tohle ocenili.