Narozeninová příprava (13.1. - 19.1.2021)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 12/1/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. polacka

polacka Vévoda fóra

2. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, poprosím vás věnujte se zde akci Narozeninová příprava. Chápu že nynější nastavení otevírání beden není ideální. Můžete o tom diskutovat v Debatním vláknu a nebo přímo ve vláknu o Unity. Děkuji.

Ať vás síla provází na všech cestách

3. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Hotovo, vymalováno - dárečky zabaleny!
    Vytočený bonus 100% do stodoly vykonal ve spolupráci s něco SH a ZH své i přes počáteční nesnáze se zahájením akce...
    Ať se všem podaří akci úspěšně dokončit nehledě na problémy s Unity (a že jich je)!

4. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

jde vám dodávat zelené dárky ?

5. hroudov

hroudov Vévoda fóra

vyzkoušela jsem i Edge a je to stejné, může to být i sílou internetu, jak zde někdo podotkl, ale pořád to nemění to, že si to dělá co chce, kliknu na kombajn a vyjede mi stránka s novinkami, kliknu na bednu a skočí mi tam např. kupon apod.a sklidit to je i s kombajnem docela fuška, bohužel

14087, Skali a tenista99 tohle ocenili.
  6. ezzra

ezzra Hrabě fóra

Akcia fajn,,vcera bolo napestovane uz o 21.20h..len dnes este som padatka musela doklepat doobeda a bolo mi vcera luto vyhodit 100% bonus zo zlateho slotu a koleso tiez dalo nejake bonusy..

Prajem vam nech to odsypa aj vam,,,ale casu je este fura..fajn hru:p:p

7. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak též mám HOTOVO :p

8. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tož já mám ze zápasu odehranou asik tak první třetinu, dárky vyrobené a dodané tři zelené, tři modré, jeden purpurový a tři zelené z požadovaných šesti. Ale času hafo, přinejhorším to nedoklikám. Chleba levnější nebude, PES bude furt štěkat, takže do své práce nepůjdu a když nejde o život, jde o... guano. 8)
    Gratuluji rychlým a šikovným :sleepy:

9. kocour49

kocour49 Pisálek fóra

Jak je možné, co se mi teď přihodilo: vyrobil jsem 3x modrý dárek (na druhou položku) a když jsem dal do položky uložit, tak se hra sekla a po uvolnění se mi dárky do položky nevložily, zmizely ale ubylo i množství vypěstovaných "rostlin", takže ty dárky už znovu vypěstovat nemůžu.

10. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

@kocour49 --->Zkus dát zas f5 otevřít to a kouknou se do toho pluska které si dodával mělo by se to tam uložit já takhle dodával jedno plusko a nic tak jsem dal F5 a dodalo se to ale pokud to nepomůžeš asi zkus napsat na podporu

11. Kostejnesmrtelny333

Kostejnesmrtelny333 Znalec fóra

no hra dobrá ale Unity bída s nouzí no snad se to nějak vyvrbí k lepšímu.

Tak ted jsem si toho všiml ukolů je 10 a já mám 8+ a ještě to chce vše do jediný

Naposledy upraveno: 15/1/21
  12. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj kocour49, v tomto případě tě poprosím kontaktuj herní podporu.

>>Jak kontaktovat herní podporu<<

Ať vás síla provází na všech cestách

13. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Kostěji, podívej se do technické sekce, tam je rad až hrůza, některým naprosto nerozumím xD Ale co jsem pochopila, to jsem udělala a funguju. V prohlížeči GCH, se spuštěným rádiem (občas vypnu zvuk a shodím na lištu) a sledováním seriálu na streemovací stanici. A samozřejmě zapnutým fórem, jinak bych umřela blbá...

14. rak802

rak802 Zelenáč fóra

Dodal jsem první bedny a zůstalo to na první pozici co stím mám dělat použito bylo i f5

15. Lida7373

Lida7373 Stará škola

nejde mi po sklizni nasít, dala jsem f5 a ovce vezou kolečko 100% a nic, tak 8-10minut, něž to naběhlo. mezi tím x krát f5

Naposledy upraveno: 14/1/21
  16. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

rak802 - ahoj, nemáš tam zelené plusko, přes které lze dodat další (3 modré) dárky ?
    Pokud hraješ v prohlížeči, zavři i ten a pak to spusť znovu. Nebo vyzkoušej jiný prohlížeč, příp. klienta.

17. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer všem :) nějak špatně jsem to vypočítala a chybí ještě necelé dvě stovky balící květinky, za chvilku sklízím a bude hotovo.
    Sklízela jsem v práci na dálku přes mobil v klientu s SH, zuzi s bonusem a nějak to šlo sklízet jen dvě plochy :p no celkově je to děs a hrůza, stálé obnovování a čekání u každé věci je náročné na čas ... jede to, ale divně, ne jako dřív. Tak držím palečky ať se daří ;)

18. vanessa5

vanessa5 Pisálek fóra

co mám dělat pořád mě to špatně jde točí se mě to a když se to načte tak se to zase sekne mám to na 100 procent a nejde to

19. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

vanessa5 - ahoj, hraješ v prohlížeči nebo samostatném klientu ? Pokud v prohlížeči, tak vyzkoušej jiný (mně to ve Firefoxu zlobí, tak používám Edge a je to dobré). Nebo vyzkoušej hrát přes toho samostatného klienta. Samostatný klient má menší nároky, zkoušela jsi ho už použít ?
    Splňuje tvůj PC/NTB požadavky pro hru ?

Unity/WebGL klient
    Samostatný klient Unity

20. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Moc toho už nezbývá - umlet 4 modré a 4 purpurové dárky, ani padátka nezlobí, tak se pomalu blížím ke konci.

moncicak7070 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.