Mořská čarodějka (20.3. - 2.4.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 19/3/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

babina51 a INČUČUNA1959 tohle ocenili.
  2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Pitrýsek47 - jj, proto píšu, že to je pokrok v akci.
    jaxja57 - vlevo se to plní samo, jak spojuješ (tvary i linky) a tím postupuješ.
    smoulinek123 - není zač.

3. smoulinek123

Tak jíá takto a ted to bude oříšek pro mě páč su v koncích ale snad 80 udělám aby byl stonek

[​IMG] [​IMG]

dinoalesi to jsi dobrá že máš hotovo a ted už máš pohodíčku

4. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

smoulinek123: Na stonek ti stačí 70 linek nebo tvarů, na tom nic není, prostě meleš lahve a tvoříš.
    Edit: Ještě jeden postřeh, který jsem v diskuzi zaznamenal. Pokud jste ve hře a čekáte na šťastnou hodinku, nemusíte se odhlašovat a zase přihlašovat, +2 se připisuje i bez zobrazení (psala už moderátorka). Stačí si vyzkoušet na jednom poli, že se bonus připisuje, chvilku počkat a tabulku s rostlinami máte přímo před očima.

Naposledy upraveno: 25/3/25
  5. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Ahoj. Když se snažím plnit úkol vytvoř tvary (45), tak takto. Jakýkoliv tvar, třeba i pidi ;)
    Tvar je uzavřený, linka otevřená. Nehledejte v tom žádnou složitost.
    Takže až tento splním, bude ukazatel ukazovat 40 :music:
    P.S. Snad to někomu pomůže :)

6. smoulinek123

Tak už jen sklízet, už je jedno co podle mě dávat na pole a čekat na brýle aby padali a ten stonek udělat

7. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Dnes jsem se rozhoupala a začala hrát minihru. Aktuální stav misí 23/28. Z těch "blbých" chybí už jen skóre 45 000. Zbytek jsou linky (ty by snad mohly být v pohodě). Lahví mám namleto ještě 30 ks.

8. schummi1

schummi1 Pisálek fóra

dekuji

babina51, -Jara05- a INČUČUNA1959 tohle ocenili.
  9. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

dělám linku 45 000 -dá se zjistit kolik už jsem dodal když není komplet hotovo?

10. Skali

mija.kecka - zdravím,
    nejsem si úplně jistá, který úkol máš na mysli a kolik čeho kam jsi jako dodal, bo tam se nikam nic nedodává :eek:

Takže pokud se jedná o tento úkol
    45000 bodů.png
    je to v diskuzi objasněno několikrát (i s obrázky), jak to splnit (např. na předchozí straně).

Pokud máš na mysli něco jiného, budeš to muset blíže specifikovat, bo takhle poněkud tápu ve tmě

11. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

Dobrý večer,
    umíte mi prosím někdo poradit jak splním úkol: získej násobič 15 dlaždic uvnitř tvaru.
    rovných 15 dlaždič nesplněno, když násobič tak 30 dlaždic uprostřed taky nesplněno. fakt nevím jak tento úkol splnit.

Naposledy upraveno: 25/3/25
  12. Skali

-družstvo- dobrý večer, podívej se na příspěvek třeba od Dave Lister - zde prosím

Ohledně linky za 30 tisíc - vytvoř uzavřený tvar.
    tvar.png

13. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

aha jelikož
    je psaná linka tak jsem tak jsem myslel nespojená -tak jsem zkusil i celý čtverec vz jedněch potvůrek a to dalo 900

Naposledy upraveno moderátorem: 25/3/25
  14. Skali

mija.kecka - ten čtverec musí být spojený - tzn. skončíš spojování přesně na potvůrce, kde jsi začal. Poznáš to snadno - vidíš u potvůrek napsaný násobič ;)

15. kuchynak

kuchynak Pilný autor

Tak teď už to bude jen dohrát minihry až do nebe nebo možná ještě dál...
    44/70 (80) a na tu šťastnou hodinu už počkám, i když jsem psala, že ani náhodou :p
    A přidávám se k těm, co se jim ta spojovačka zamlouvá.

16. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Tak už mířím do finále a za všechno vážně dík...

...soupeřem nebyl ani kouzelník...
    ...a ani čarodějka nebyla mocnááá...;)

Na to, že šlo o akci na akční ploše, byla vynikající, zejména šťastné hodinky stály za to!

17. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

kuchynak: Pokud máš splněnou bodovou část a dílčí úkoly, tak čekat na štěstí můžeš jen ze zvědavosti, na stonek a dál stačí odehrát cokoliv ve tvaru nebo lince.
    Stav: Pokrok 50/80, body hotovo, mise 24/28 (4 úkoly, o které nemám zájem, ale uvidím).

18. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Ahoj. Body a mise splněna. A teď už to jen dolinkovat do konce :)

19. babička-květa

babička-květa Vycházející hvězda fóra

Ahoj. Jak to bude s tím letním časem u sklizně +2ks ?

20. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj babičko-květo
    Z logiky věci (kvůli posunu času) na 99% dojde k nominálnímu posunu dle tabulky níže (platí pro všechny akční rostliny):
    Středoevropský čas
    Letní středoevropský čas
    00:00-01:00​
    01:00-02:00​
    12:00-13:00​
    13:00-14:00​
    17:00-18:00​
    18:00-19:00​

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.