Mořská čarodějka (20.3. - 2.4.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 19/3/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Někdy na dvě mletí,ale také dost často jenom na jedno mletí.Ale většinou další sklizní se to srovná.Takže mi to vychází na dvě minihry pořád.
    Jinak mi minihra opravdu baví!
    [​IMG] 8)

2. lacrima

lacrima Titán fóra

Fuuuj , to je hnus , získat ten závěs za 30 dlaždic.:p
    Třikrát mi jaksi ujela ruka ... nebo, že by stařecký třes (?) , co já vím :D hmm,
    musím se nad sebou zamyslet ... ale je konečně doma . Uf , to to bolelo .
    Vypadá to u mě takhle [​IMG] a takhle [​IMG] :)
    Nevíte proč se říká , "že když řekneš , že nemůžeš , tak ještě pořád můžeš " ??? Já už ale fakt nemohu :cry::D
    Jdu si provětrat hlavu ven ... hafánci už netrpělivě přešlapují u dveří.

3. davidson00

davidson00 Baron fóra

lacrima - zdravím, já se také musím pochlubit co jsem udělala. Při spojování dlaždic po okraji celého obrazce jsem nepřejela na první dlaždici a skončila na poslední. No jistilo to něco přes 300 bodů. Už bych měla hotovou pravou stranu. No co na to říct. Jak napsala poprvé zde na foru Ynočka - jsou to jen omalovánky. Přeji zdar a sílu

4. stěby

stěby Hvězda fóra

Mise 26/28 - chybí jen 2 na odehrané tvary, takže prakticky hotovo
    Body 465 740/562 500 - to je tak na 4 větší hry a šmytec.
    Pokrok 37/80 - jak budu mít pravou stranu, už tam jenom bezmyšlenkovitě namrskám hry a konec -.-.

Škoda, že po odehrání 80 her se nedají získat další odměny. Pokračovat ve hraní nedává smysl...

5. dinoalesi

dinoalesi Velvyslanec fóra

Hezký večer, tak už mám i druhou misi ukončenou
    zbývá odehrát ještě 33 linek/tvarů
    koše nekupuji a tak se to potáhne.... budu se teď bavit tím, že se budu snažit dělat co nejdelšího hada (tvary už dělat nemusím), což je alespoň nějaká změna ;)

6. handool

handool Zelenáč fóra

Musíš se odhlásit a znova přihlásit před šťastnou hodinkou.Potom budeš mít4.

7. 14087

14087 Dozorce fóra

Bré ráno, straším už od 4 tak sem něco fláknu :p, ale moc mi ty potvory nedávají šanci spojit dobrý tentonoc jako třeba kaolínovi11:wuerg:
    [​IMG][​IMG][​IMG]
    Jsem na sebe zvědavá jak vydržím do půl desátý do večeraxD, ale zejtra mám volno. tak to snad dospímo_O
    Pajdátka pajdaj na 2 a někdy i 3 mletí a štastný hodiny ani neřeším v prac.procesu :)
    Ať se všem daří splnit co je třeba :)

8. Trilian55

Trilian55 Vycházející hvězda fóra

Aj ja mám z jedného zberu na dve fľaše. Pravú stranu mám skoro hotovú, ale poraďte prosím, ako spraviť čiaru za 45000 bodov. Čiara z kačičiek dáva viac bodov ako z rybičiek, alebo ako na to ísť. Urobila som dlhú čiaru z krabov a ledva 1000 bodov. Ďakujem.

9. Lisbet304

Lisbet304 Rádoby autor

Trilian55
    čiaru so skóre 45000 nevytvoríš, treba urobiť uzatvorený tvar...moderátori vo FAQ preto info opravili, viď obrázok, na názvy v hre zrejme dosah nemajú:

Skús si to vytvoriť napr. ako na obrázku od Dave Lister

10. Trilian55

Trilian55 Vycházející hvězda fóra

Ďakujem za odpoveď, toto nebude problém :D

11. jaxja57

jaxja57 Pisálek fóra

ahoj, už jsem zoufalá, asi stařecká demence :), už potřetí jedu linku 40 a vůbec se mi to nesplnilo. Tak nevím, kde dělám chybu. Rady jsem pročetla (možná ne dost důkladně), ale budu zkoušet dál, snad se mi to povede. Stejný problém mám s násobiči.

Naposledy upraveno: Úterý v(e) 8:42 AM
    INČUČUNA1959 tohle ocenil(a).
  12. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Odehráno 41 her. Odměny za body všechny získány během asi 12 her, z misí chybí už jen jedna, ta za 45 tvarů. Budu sice osamocená ve svém názoru, ale dřívější spojovačka mne bavila víc. Tahle je mnohem snazší, v podstatě jde sama tak nějak mimochodem, ale to je právě to co mne na ní nebaví. Ráda si věci zasloužím, ráda přemýšlím jak dosáhnout cíle, ale tady nejen že to není potřeba, ono to tak ani nejde, protože většina úkolů se mi splnila ani nevím kdy, ani nevím jak, a o mnohých tak ani nevím jak vůbec zněly a ani co jsem za ně dostala. A to není hraní, to jen čekám až mi pečení holubi sami naskáčou do úst. A já si chci hrát.

Takže co se zábavy týče, nechť se mi vrátí stará dobrá spojovačka, více zaměstnat hlavu (ono to má i léčebný dopad, takový Alzheimer se přemýšlení vyloženě bojí) a méně automatiky. Jednodušší princip hry (pak nebude potřeba tak obří návod) a o to složitější řešení přímo při hře. Toť moje subjektivní, ale o to toužebnější přání.

Ale abych nebyla jen negativní, tak odměny jsou skvělé, až luxusní, a také vítám, že když splním vedlejší úkoly, nemusím už hlídat šťastnou hodinku a hra se stává trochu volnější.
    --------------------------

jaxja57 - co myslíš linkou 40? Jako spojit 40 dlaždic? Takovou ve FAQ nevidím.

13. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

jaxja57: Nezoufej, hraj dál, hlavně tvary, za které je víc bodů a bude i linka 40, čili v tabulce pod dárkem splníš postupně 40 tahů z umletých lahví (ať linku nebo tvar), plete tě slovo linka.
    Podívej se u moderátora na násobiče.
    Prepperka: Myslím, že bylo dobrodružnější hrát postupně než nasyslit a hrát ;).
    Ale každý má jinou strategii a zatím co my jsme hráli a předávali si zkušenosti za pochodu, jiní z nich mohli čerpat a pokud čtou, čerpají i dál. Na získané odměny se můžeš podívat zpětně v tabulkách a v sezoně.

Naposledy upraveno: Úterý v(e) 9:06 AM
  14. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

jaxja57 - ahoj, nevím, o jaký úkol ti přesně jde. Pokud je to toto
    45000 bodů.png
    , tak musíš spojit potvůrky po celém obvodu herního pole do čtverce.
    Musíš se podívat, které potvůrky by nejvíce vyhovovaly a ty chybějící si musíš vyrobit ve mlýně a dostrkat je do toho čtverce, aby to vypadalo takto (po celém obvodu stejné potvůrky + můžou být i duhové kachny - ty fungují jako žolík)
    [​IMG] Ten okruh musíš mít uzavřený - jen linka nestačí. Tím získáš potřebný počet bodů.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pokud potřebuješ vytvořit násobič, pak musíš spojit do tvaru patřičný počet potvůrek - násobič tam vidíš napsaný
    (v tomto případě je to 6)
    ukázka tvaru.png

Popsal to tu vše i Dave Lister - koukni zde (klik)

15. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

proč se to přičítá kolik musím udělat abych to získal

INČUČUNA1959 a -Jara05- tohle ocenili.
  16. Skali

smoulinek123 - tolikrát, kolik vidíš v tooltipu po najetí kurzorem na ten tvar, ne ?

vytvoř tvary.png

17. jaxja57

jaxja57 Pisálek fóra

prepperka - mám na mysli úkol na levé straně - vytvoř linku (40), třikrát jsem spojila 40 zvířátek do linky a úkol nesplněný

INČUČUNA1959 tohle ocenil(a).
  18. Skali

jaxja57 - to je pokrok v akci (jak postupuješ). Dílčí úkoly jsou vpravo vedle hracího pole

dílčí úkoly.png

19. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

jaxja57: Špatně, četla jsi další příspěvek ode mě, tam píšu, co máš dělat.
    Skali: podle mě, ji netrápí dílčí úkoly, ale tabulka pod dárkem ke stonku, tam je ...40, 50...linky

Naposledy upraveno: Úterý v(e) 9:56 AM
  20. jaxja57

jaxja57 Pisálek fóra

Pitrýsek47, Skali, Prepperka -moc děkuji za rady, snad to zvládnu