Mořská čarodějka (20.3. - 2.4.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, Středa v(e) 9:00 AM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. lojzek500

lojzek500 Zelenáč fóra

Ukázka tvaru: tvar musí být uzavřený.

Ukázka linky: linka zůstává otevřená
    [​IMG]Trošku matoucí popis co je linka a co tvar.

-Jara05-, lacrima a moncicak7070 tohle ocenili.
  2. moncicak7070

moncicak7070 Vévoda fóra

[​IMG] Pravá strana hotová :inlove:. Do akce se mi vůbec nechtělo, spojovačky mi nejdou, ale tady ta "vylepšená" mě i baví :D. Jen je velký nedostatek brýlí, ale do konce akce je času dost tak snad zvládnu celou. Škoda, že se brýle nedají koupit po jednom kuse, jako u jiných akcí. Občas mi na Potápěčskou lahev chybí 1,2 kousky.
    Všem přeji úspěšné spojování a klidnou neděli

3. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

lojzek500: Proč myslíš, že je ukázka linky a tvaru matoucí? Nezdá se mi. Linku nemusíš mít jen rovnou, ale i zakřivenou, začátek a konec nespojíš. Tvar: Odkud vyjdeš tam přijdeš, spojit poslední políčko s prvním. Pokud ne, je z toho linka.

Edit:
    Ta ukázka je tvůj výtvor?, v tom případě jsi mohl vytvořit linku delší, máš tam volné rybky, stejně tak u tvaru. Duhové kachničky můžeš taky zapojit, přicházíš o body. Skóre ti naskočí použitím a výměnou potvůrek, umeleš je, atd.
    Je tady dost rad a návodů jak na to.

Naposledy upraveno: Neděle v(e) 10:00 AM
  4. papulice

papulice Hrabě fóra

ahoj hezkou neděli,mohl by mi prosím někdo poradit,u mise sem se zasekla na 18 a nemůžu utvořit linku,zkoušela sem už hodně pokusů a nic děkuji moc..

5. lojzek500

lojzek500 Zelenáč fóra

Pitrýsek47, jak chceš podle toho popisu vyrobit linku se skóre 45000?

6. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] .. hezkou neděli všem i čarodějce ;) tak zatím takto, v misi mě chybí už jen tvary a je jich docela hodně, ale hlavní je dodělat pravou stranu a ostatní jak to půjde :p tato hra mě baví, když se dá díky šťastné hoďky namlít zásobu mořských potvůrek a sklízet

veliké tvary.

lojzek500 už se to tu psalo, musíš spojit! celý okraj hrací plochy jen s jednou mořskou potvůrkou a dá se pomoci i duhovou kachnou,

která nahrazuje všechno.

[​IMG] [​IMG]

7. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

Zdravím ja nechápu toto,udělal jsem jednu hru a nic

-Jara05- a papulice tohle ocenili.
  8. Pitrýsek47

smoulinek: Jednu hru a za kolik bodů? Je to málo. Některé odměny dostaneš samospádem u přesných se musíš zamyslet.
    To zatím neřeš, sbírej body od co možná nejdelších linek nebo největších tvarů. Jsou k dispozici 3 tabulky.
    Edit: Projdi si příspěvky s radami, pochopíš líp.

papulice:
    Tak si některé potvůrky umel a doplň, projeď plán očima a uvidíš, která ti chybí, nemusíš tvořit jen linku. Ten plán ti nezmizí ani se nezmění, jaký si ho vytvoříš (postupně), takový ho máš (i po dalších sklizních nebo mletí).
    Až budeš mít vše co potřebuješ, tvoříš.

Naposledy upraveno: Neděle v(e) 10:24 AM
  9. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Tak jsem si hezky připravila pole a chybí mi jedny brýle abych mohla umlít láhev. Nevadí počkám si do další sklizně;):oops:

10. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

To se snad ani 80 her nejde udělat,moc padátka nepadaju teda aspon mě

-Jara05-, hroudov a Trilian55 tohle ocenili.
  11. davidson00

davidson00 Baron fóra

dasa1143 - ahoj, poslala jsem ti padátko, z vedlejší farmy. Přeji příjemnou hru a dost padátek všem farmářům i farmářkám

Edit
    ankajanko1, musí být přesně 20 počítá se ti i kachnička ale stejný zvířátko jako základ při lince.

Naposledy upraveno: Neděle v(e) 12:05 PM
  12. ankajanko1

ankajanko1 Perspektivní autor

Prosím ťa, to mám urobiť 20 čiár a je jedno koľko bude mať
    Napríklad krabov? Či 5 alebo 20 ?

13. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

ankajanko1 - ahoj, ano, je to jedno. Vždyť ti to Farmářka_X píše - " je jedno jak velké tvary vytvoříš ".
    Hezkou neděli

14. dinoalesi

dinoalesi Velvyslanec fóra

Krásnou neděli vinšuju, tak konečně chvilka klidu :)

Můj stav aktuálně takto:
    [​IMG][​IMG]
    body vyřízeny [​IMG]
    a dílčí úkoly zbývají poslední dva [​IMG]
    Teď už je jedno, jak velké tvary budu spojovat, hlavní je množství tvarů, takže i kdybych pokaždé obkroužila jen jednu dlaždici, tak je to cajk :p
    Tím pádem najíždím na velká políčka 2x2, doplněná 2x1 a 1x1. Uvidím jak mi z toho budou padat padátka, ale mělo by to být v pohodě, jako při minulých akcích.... a super je, že už je mi jedno kolik kytek sklidím, takže mě nic nebude nutit sklízet ve šťastnou půlnoční hodinku... ani KFC xD

Ať se vám daří a hezký zbytek víkendu :)

15. Plea

Plea Pilný autor

Odehráno 29 her, párkrát mi ujela trošku ruka, ale jinak se vcelku dařilo, odměna chybí poslední a dílčí úkoly skoro splněny, akorát nevím, jak na ten tvar, vzhledem k počtu polí - 45, to asi bude muset mít dvojité okraje :D Zpočátku mi to přišlo překombinované, ale každá další odměna navíc se hodí, stejně stačí tvořit akorát větší útvary a vždy využít aktuálního rozložení mořských potvůrek od systému. Výhodou je, že si příšerky můžeme sami vytvořit, kolikrát se mi stalo, že jsem se v minulých akcích snažila co nejvíce příšerek získat, až jsem promrhala všechny pokusy a nevyužila je..
    Jen nemám ráda tu akční plochu.. Sice se často budím v noci, ale zase usnu, takto mi to nedá a musím sklidit..

16. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Ahoj, tak se přiznám, že vzhledem k tomu, že mě tahle akce fakt nebaví,
    tak ji také pekelně flákám.
    Ale....ale zase bych nerada přišla o dobrý stonek
    (v mém případě to dělá 1.180.800 bz každých 48h),
    tak jsem to prostě vyřešila po svém, a zaměřila se jen a pouze
    na "odehrané" minihry.
    Na stonek jich potřebuju 70, a já jich zatím mám jen 20, ale do 2.4. je času dost.
    Pokud to nezačnu flákat ještě víc, a to nezačnu, tak všechno
    stíhám v pohodě. Na ostatní odměny se vykašlu. Přestože jsou některé fajn,
    tak se prostě nedonutím zabrat více. Každopádně jsem docela spokojená :)

Zatím zdravím všechny snaživé, a flákačům jako jsem já přeji,
    aby stihli aspoň ten stonek :)

17. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Plea - ahoj, pokud se jedná o toto:
    vytvoř tvary45.png
    tak prostě vytvoříš v průběhu akce 45 x libovolný tvar - plní se to samo průběžně, jak postupuješ akcí a rovnou tím spláchneš další mise (25x, 35x....)

18. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, koukám, že pořád se množí stejné dotazy.

• Celkový postup akce nezávisí jen na linkách, může být i tvar. Chápu, že ve hře je to matoucí, ale jinak jde pouze o počet dokončených miniher, tedy z kterých získáte body. Tím plníme část akce kde jsou dekorace a k nim řádek.

upload_2025-3-23_16-55-37.png

• Pak máme odměny za dosažené skóre, tam se započítávají všechny získané body z miniher.

upload_2025-3-23_16-56-4.png

• Poslední část jsou dílčí úkoly, kde plníme přímá zadání. Některé úkoly se dají plnit tím, že docílíte počtu bodů nebo odstraněním či přidáním potvůrek v nejvyšším počtu u minihry a tím dosáhnete splněním i dalších úkolů, které mají nižší nároky na splnění.
    Příklad:
    upload_2025-3-23_16-54-13.png
    Pak jsou úkoly, které je třeba splnit přesně a plníte jeden po druhém.
    Příklad úkolu s konkrétním násobkem.
    upload_2025-3-23_16-58-49.png
    upload_2025-3-23_17-7-45.png

Uvnitř tvaru musí být přesně 29 dlaždic-potvůrek.
    Červená ukazuje, co je potřeba spojit. Šedivá ohraničuje dlaždice, které se započítávají do tvaru.
    29 dlaždic +1, tedy 30 násobek.
    U tohoto úkolu je to vždy stejné, když budete mít třeba 12 násobek, tak uvnitř tvaru musí být 11 dlaždic.
    Příklad 7 násobku, uvnitř je 6 dlaždic.
    upload_2025-3-23_17-6-51.png

Tvar je uzavřený obrazec, který je nutné spojit.
    Linka je několik spojených potvůrek v řadě bez uzavření.

Ať vás síla provází na všech cestách

19. lenak67

lenak67 Pilný autor

ahoj, tak u mě taky už klid, dílčí úkoly hotovo, trochu mě potrápil ten s linkou 45000 . Ale dobré je, že nemusí dělat linky, stačí větší tvary, linky se počitají i z nich... samostatných linek jsem udělala jen na začátku asi 5. všem pěknou hru a díky za dobré návody.

20. Pitrýsek47

Stav 29/80, přesné a dílčí úkoly zatím nedělám. Hodně hráčů plete tabulka se zněním Vytvoř linky, taky jsem se nechal zmást na začátku prvním tahem, kde mi navíc ujela ruka a měl jsem pouze 30 bodů. A nebyl jsem sám, ale od toho je tady diskuze, stokrát nic umořilo osla a ptát se pořád na jednu věc je otázka "nečtení".
    Takže ne 70-80 linek, ale i tvarů (čili miniher), získáte větší počet bodů.