Jiné dotazy

Diskuze na fóru 'Všeobecné dotazy' zahájená uživatelem FAQ, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

kaolín11 - podle včerejší informace, by to mělo být opraveno s příští synchronizací. Víc nevíme

2. vinandr

vinandr Pisálek fóra

Teď jsem četla že do budoucna můžeme zákaznickou podporu kontaktovat s dotazem pouze v angličtině , nebo v němčině . To je sice fajn , že bude rychlejší odpověď , ale co budu tedy dělat , když neumím ani jeden jazyk. Jak to tedy budu řešit v budoucnu já? Už jsem se na ně s problémem obracela a v češtině odpověď pro ně nebyl žádný problém . Teď tedy nechápu v čem to jako má být lepší.

3. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

vinandr - pokus se co nejvíce problému pořešit v rámci fóra a pokud to nepůjde tak existují překladače.

Přeji hezký den

4. PAVLIMATEJ

PAVLIMATEJ Zelenáč fóra

Je v nářadí, které lze dostat za stálé úkoly: Instaráčová momentka, pizza Sally, módní katastrofa, šprýmař, Brostyho nový oblek, lov na boojum, sezame otevři se, letní drama, divoká řeka, sladká komfortní zóna, pátrání, nejžhavější místo ve městě, něco si přej, tvrdý oříšek, rande s dortem, výluka o stromech, tulský strom, zakřivený les, slopepointský les, sýrová záhada, divadlo na farmě a v úkolech na šlechtěná zvířata bývá v 9. úkolu a v úkolech jako Výrobna, zvěřinec bývá u dodání zvířat. Pak lze posílat nářadí jako dárek od přátel.

5. vinandr

vinandr Pisálek fóra

Co znamená skliď skladiště?Nevím co tím myslí , nevím kde ho mám .

Naposledy upraveno: 10/12/25 v(e) 1:01 PM
  6. Farmářka_X

7. hubas1

hubas1 Rádoby autor

snažím se na cestě moudrosti vyrobit ozdnak arboristy, kliknu na vyrobit,ale nic se neděje, co dělám špatně, moc děkuji

8. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj hubas1,

klikni na + dodaj požadovanú protihodnotu plodov.

upload_2025-12-10_18-35-4.png

9. .jozefinapizgovaguza

.jozefinapizgovaguza Rádoby autor

Ahoj prosim ,čo to je :zbieraj z konvertera, dakujem

10. Vanda

11. aamperzg

aamperzg Pilný autor

A jak? Anglicky neumím. A když nemáte zájem o české koruny tak je holt nedostanete. To bude moje reakce na anglickou podporu.

hroudov a polacka tohle ocenili.
  12. Vanda

Ahoj aamperzg,

bohužiaľ, tvorcovia hry to predložili ako hotovú vec, do 17.12. podpora ešte funguje po starom.

13. hroudov

hroudov Baron fóra

tak jsem si přečetla také oznámení o možnosti komunikace, tak za mne je to naprostý nesmysl, mladí asi hovoří všichni v angličtině nebo němčině, ale naše ročníky bohužel ne všichni disponují těmito jazyky, takže za mne je to diskriminace nás hráčů, píšete, že je dost překladačů, které to přeloží, bohužel kolikrát to není přeloženo kvalitně, a dohadovat se ještě s překladačem, no to je výhra, fakt jedno zlepšení lepší než druhé

14. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Zdarvím,nevíte kdy bude ke koupi kombaj na 166 kč ,jsem zapomněl kupit, vím že je ke konci měsíce ale bývá ještě někdy děkuji

15. Vanda

Ahojte,

hroudov,
    bohužiaľ, my na tom nič nezmeníme, ďalšiu diskusiu, prosím, v príslušných vláknach.

smoulinek123,
    keď sa pozrieš do Centrála Akce, zistíš, ako často zvykne byť, a kedy presne bude ďalšia sa zase tam dozvieš.

16. hubas1

hubas1 Rádoby autor

co si musím koupit,abych mohla zbořit alpské stromy, mám je narostlé,sklizené.ale nejdou zbořit, moc děkuji

17. Farmářka_X

hubas1 - máš plný sklad kmenů stromů. Je potřeba jej uvolnit, třeba recyklací.

Přeji hezký den

18. lilikru

lilikru Rádoby autor

zdravím nevím denní
    úkol konvektor

19. Vanda