Hladová, hladová Aubreygina (13.3. - 19.3.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, Středa v(e) 9:00 AM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

26xnaplnenie a padlo 1x Piccolo.

2. SelkaJarus70

SelkaJarus70 Pilný autor

Tak mně se teda na farmu dostavila ta hladová,ale pěkně lakomá.Já jí krmím jako blázen,ale bedna z ní ještě nevypadla.Většinou ruž.koláče.Nejsem nevděčná,ale pár by jich dát mohla,už ze slušnostixD

3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zatím 43/69
    Obrstromek žádný. Naštěstí jsem nepředpokládal,že by mi snad nějakej vypadnul,takže zklamanej nejsem.Na druhou stranu vypadlo dost tajemna ,jen na krchov 10 ks. Dále jsem zaregistroval jedno piccolo a bednu s bonusy.

4. goldedawn

goldedawn Expert fóra

ahoj,tak já mám asi šťasnou farmu,od včerejška 3 krát Obr SH ,aj piccolka vypadla.Chybí padátka,tak čekám na dokončení hry.Parádní akce,takových víc.:);):)

5. JandaPanda

JandaPanda Vycházející hvězda fóra

Obřík sice žádný, ale jsem teprve v půlce, zatím jedno picollo a asi 10x tajemky. Hned je šoupnu na plochu ať se ukážou. Napěstováno mám, odměny jsou dobré. Jenom ty padátka mě brzdí.

6. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

Tak padol konečne prvý vrtuľkový strom. Na konci akcie sem napíšem konečne výsledky. Pre vedecké účely som kupil aj padátka.

7. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahoj
    u mně je velký nedostatek padátek.Z jedné plochy nejdelší bubu kytky jen 13 padátek,takto se nikam nedohrabu

8. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Dal som na plochy na farmu a Baha všetky tajnáše a vykľuli sa z nich samé lištovky a od tej príšery 1 piccolka,SK,Ružové koláčiky,BS,FM,grajciare.Uvidím čo ešte dostanem od tej príšery.Mojej farme asi pobosorovala tá príšera:D:D.

9. dinoalesi

dinoalesi Velvyslanec fóra

Hezký i když upršený pátek, moje Adéla nasycena aktuálně takto [​IMG] a musím si na ni postěžovat, jsem na tom stejně jako anvan viz a SelkaJarus70 viz, krom třech florenů nic atraktivního nedala. Kytek dost, padátka váznou. Snad vesmír zareaguje na zákon stížnosti :pxD

10. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Tady je furt stížnost na padátka :p

Akce splněna již včera večer, nakrmeno 160x dnes zbylo 10x
    Něco padlo a padly i 4 obrstromy

Screenshot_2.png Screenshot_7.png Screenshot_8.png Screenshot_9.png

Ať se vše daří a padne co nejvíce obříků ;)

11. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

Tady lítaje strome a já ještě nemám napěstováno a nějak nato nemám čas,zítra zase makačka tak nevím co a jak udělám a strome bych potřeboval nějaké

12. hroudov

hroudov Vévoda fóra

tak stromy padají asi jenom na některých farmách, já také zatím nemám ani jeden, je to zase nějak divně nastavené, to mi už nikdo nevymluví:oops:

13. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Není všem dnům konec, určitě se dočkáte, systém to zvládne ;), asi ji moc krmíte, je přejezená, kroutí se tam jenom jedna.
    Stav 28, 3 bedny jsem letem světem zaregistroval.

14. janar53

janar53 Perspektivní autor

Milá akce, hotovo, sice obr stromek žádný, ale sázím dál, třeba ještě něco spadne. Já jsem měla štěstí na MJS a pickolky. Tak ať se všem daří a padá vám, co si přejete.

15. oldris1

oldris1 Rádoby autor

Tak zatím odehráno 50 her vypadla jedna pikolka a obr strom zatím žádný, hladovka je nějak lakomá, nezdáváme se a jedeme dál snad se umoudří

16. maribeja

maribeja Stará škola

Ahoj všem přejí hezký páteční večer a zároveň i víkend ,moje masožravka je nakrmená a stonek běhá jedu dál ,snad vypadne nějaká pikolka ,zatím nevypadla ani jedna spíše mi padaly BZ,SK,ponožky ,růžové koláče a taky vypadl jeden obřík ,abych jen nebrečela vypadl Zuzin strom,jinak akce se mi líbila mám tyto typy ráda,šlechticí mám už od včera hotovou,takže nyní musím děsivku mám tam resty.

17. lacrima

lacrima Titán fóra

Hladová , hladová ... já jsem také hladová , [​IMG] ale nejdříve musím jít umístit dekorky na stonek ...
    [​IMG] ...aneb "bez práce nejsou koláče" . V mém případě asi banán a jogurt. [​IMG]

Přeji pohodový páteční večer a ať se vám daří.

18. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

suma sumárum 21465 /425 ty teda nepadaj:sleepy: (dal jsem na pole zbytek snad jsem dobře počítal+hrůzný lilek na padátka)+rozpěstováno 10 ks chapadlové révy aby jsme se mohli vrhnout na ukol v družstvu

19. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

Ahoj. Tak padátka by nějaká byla :)
    Grimoár zasazen. A zítra to rozjedu ;)

20. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

kutilka70 - z čeho jsi získávala padátka? Mě z plochy dlouhodobek nepadne víc než 13 kousků. Ti Citróni hodně chybí. Jela jsi okamžitou sklizeň na velkých polích? Já mám 46 tisíc rostlin, ale padátek jen něco přes 500. Ráda bych zužitkovala napěstované rostlinky všechny, nutně potřebuji pikolky a obříky. :)