Hladová, hladová Aubreygina (13.3. - 19.3.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, Středa v(e) 9:00 AM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

Ešte som pretočila pár lístkov a Kš bolo opäť štedré ;) dalo 200% a 100% Tak makám aj na farme a baha :oops: bosorke dalo 2x 100%
    tak mám čo robiť :oops: Zajtra asi spustim rýchli zber zvierat lebo ma v novej úlohe stopla agama :cry: aspoň využijem aj na desivke xD už mám 3 chupakabry, stopli ma krvavé duby :wuerg: No už sa na tom pracuje :music:

U mňa to zatiaľ nejde 27/69 a nepadla ani picolka ani obrik :sleepy: No ešte nieje koniec, akčnej mám habadej, horšie je to s pajdatkami :wuerg: No času je dosť tak snáď to napadá :music:

Naposledy upraveno: Čtvrtek v(e) 8:07 PM
  2. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Takže to půjde!

A jedeme dál! ;)

3. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

upload_2025-3-13_21-32-21.png

tak z dvaceti nakrmení jeden strom

4. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja si dám dnes ešte jednu otočku a pôjdem do pelechu.Zajtra budem pokračovať a vytiahnem bonusy ktoré mám nech to odsýpa;);).Tých príšer som nakŕmil 24 a padali mi tajnáše stajne,sadenice a strašidelné sadenice.ružové koláče,BS.

Naposledy upraveno: Čtvrtek v(e) 9:01 PM
  5. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, tak 36 nakrmení a je doma obřík na SH. Děkuji, děkuji

6. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak prvních 21 nakrmení,obr strom sice nepadl žádný,ale zato dvě Piccolky jo.Zatím jsem spokojená.

7. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

13 nakrmení a vrtulkáč je na farmě :D, dál už odměny nebudu sledovat, taky se dočkáte.

8. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

Pred chvíľou som u bosorky 17x nakŕmila tu potvorku a padli 3 picolky za sebou a 1 obrík s vrtuľkami ;)

9. stěby

stěby Hvězda fóra

30/69. Padátek poskrovnu, kytek už na 90 dodávek :wuerg:. Dvě piccola, žádný obřík :cry:.

10. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

Za kus žvance Aubreygina darovala kapičkového obříka ;)

11. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

no dobre :D namotivoval si ma :D

12. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Aktuální stav na palubě: [​IMG]
    Tak mě napadá - nežere Aubreygina (jako doplněk ke stravě) kostlivce?xD

13. stěby

stěby Hvězda fóra

Tak na 32. pokus padl SH obřík :(. Hned ho jdu vetknout mezi kamarády na mýtinu.

14. anvan

anvan Velvyslanec fóra

Zdravím všechny po ránu...doufám, že se vám daří víc než mně! Musím říct, že odměny za nakrmení té Au-cosi jsou tentokrát fakt hezké. Akorát teda moje zakletá farma fakt nikdy nic nedá. Nakrmila jsem ji už 33x a o nějakých florenech, bednách nebo dokonce snad obrstromech si můžu nechat jen zdát. Zato krejcary, ramamince a růžové koláče, těch si užiju. Chtěla jsem tu příšerku krmit co to jen půjde, ale jelikož mě systém úplně demotivoval, tak dojedu nejspíš jen pro stonek a šlus.
    Užijte si a ať se vám všem daří!

15. JZDDasny1

JZDDasny1 Zelenáč fóra

dobry rano uvidime jestli to stihnu mam jen jeden a pul hrací plochy ale hrozne mě lakají piccolo bedny . :D
    Sice uz mam level 154 ale zacal jsem hrát na podzim

16. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Ten řádek je teda fakt fuj. Kdyby aspoň pár BZ. Ale tohle?
    A jestě další aktivace za 300 hodin?
    Akci teda dělám, ale tak hnusný řádek jsem teda nečekala.
    Jediná pidi midi motivace je u mě snad jen ty obrstromy a pikolka, které se
    dají získat krmením, ale jelikož na tohle mívám smůlu, tak moc nevěřím,
    že něco z toho získám.
    Všem, koho tahle akce baví přeji uspěsné plnění.
    a nám nenadšeným přeji, ať se nenecháme otrávit :p

17. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Koleso u mňa stávkuje tak som dal bonusy čo som mohol dať.Za hodinu pozbieram a základ budem mať za sebou.A už pôjdem iba s hnojom a vodou na jednej ploche a na druhej čo potrebujem do krmív.Obríky a piccolky sa mi vyhýbajú na 100 honov.Strašidelné tajnáše všetky išli do lišty ako vždy:sleepy::sleepy:.

18. p-eetra

p-eetra Vážený autor

U mě 8 nakrmení a z toho jeden vrtulkový strom. Padl mi v Houbovém lese, tak budu krmit už jen tam :D

19. Barboritaa

Barboritaa Pisálek fóra

napestované by bolo ( aktivovala som čo sa dalo, nakoľko chcem dokončiť ešte úlohy v družstve), len čakať ešte na zopár padátok. Tieto dve akcie boli pomerne rýchle, zbytočne sa nekombinovalo a tak to aj má byť, prosím viac takýto akcií :inlove: apropo na 300 hodinovom stonku som sa len pousmiala xD
    ostatným prajem ešte veselé pestovanie a hojnosť padátok ! ;)

20. evinana

evinana Velmistr fóra

Ahoj všem, tak 37 nakrmení dalo vrtulkový strom. Napěstováno mám, vázne to na padátkách;)