Helgridina výprava (7.8. - 13.8.2025)

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 6/8/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. .macca.

.macca. Dozorce fóra

Já to asi nedodělám chybí mi poslední 2 a vůbec nevím jak se tam dostat dveře mám otevřené a nejde to ani bokem ani vrchem, tady mě to pustí jenom dolů, prosím může někdo poradit?

2. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj .macca., jdi do místnosti s portály (dolů a vpravo) a zvol buď červený nebo zelený. Jeden z nich tě k posledním dveřím určitě dovede. Postupuj dle plánku. ;)

upload_2025-8-8_11-11-9.png

Ať vás síla provází na všech cestách

3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj .macca.

No a co tady tudy

Screenshot_1.png

4. .macca.

.macca. Dozorce fóra

Dave Lister a pezt Díky už to mám hotové, ale dalo to fušku

5. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj SelkaJarus70

A koukala jsi na můj příspěvek nad tvým, od zeleného portálu a jsi tam ;)

6. babina51

babina51 Hrabě fóra

Také jsem na tom jak Mamusa.babusa,klíčů mám 72,ale nic najde otevřít.Také jsem šla dolů a proto se nikam nedostanu,mám ty klíče nějak přetáhnout,když klikám tak nic.Díky,zase jsem z toho jelen.Už jsem se posunula a měla jsem to přímo u nosu celou dobu jsem se na to dívala.

Naposledy upraveno: 8/8/25
    albína1927, lacrima a dinoalesi tohle ocenili.
  7. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

babina51
    Některé dveře lze otevřít nikoli pomocí klíčů, nýbrž pomocí akčních předmětů (Safír, Jadeit, Rubín), které je třeba nejprve otevřít v truhlách (pomocí sestřelení balonků). Mrkni se sem na tabulku s dveřmi.
    Dost pomáhá i mapa (hráč vidí nejen kde je, ale i jak se může dostat tam, kam potřebuje, a hlavně které dveře ještě neotevřel a kde najde neotevřené bedny). Pozor - některé minihry otevírají více beden naráz - i mně se podařilo následně pátrat, kde mi co ještě chybí k otevření.

8. babina51

babina51 Hrabě fóra

Teď jsem v místnosti s portály.Mám ty dolní aktivovat.Tak na ně kliknu a uvidím.Klikám klikám a nic,potřebuji jadeit,ale kde vzít a nekrást.Já se picnu,proč tam není šipka.Portály už mám tři,chybí mi ten vlevo nahoře.A ještě potřebuju jadeit.Už jsem u něho byla,ale pak nevím nějak jsem se zamotala a nevím kde byl.Přečtu si nápovědu snad se někam dopracuju.

albína1927 a lacrima tohle ocenili.
  9. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Mám pocit, že nejvíc hráče mate volný průchod.... tak nezapomínat, že i kudy tudy vede cesta ;)

10. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Nemůžu vyzvednout drahokamy, mám jen jeden a k těm dvou se nemůžu dostat, je vždy nějaká překážka ;) neporadíte jak na to. S tím jsem minule neměla problémy a teď nastaly. Jsem ve všech místnostech, ale v některých se nemůžu dostat ke hraní minihry na růžovou dlaždici

albína1927, lacrima a babina51 tohle ocenili.
  11. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

evoku57
    Musíš místnost obejít a dostat se tam bočními dveřmi, abys mohla odehrát minihry a vyzvednout poklady.

babina51
    Pokud jsi v místnosti 22 s portály, budeš jí muset nejdříve projít směrem doprava a pokračovat dál, portály se ti zpřístupní až když odemkneš místnosti s jejich protějšky.

12. Marie54195454

Marie54195454 Perspektivní autor

Při první hře jsem sjela až dolú,zleva a zprava odehrála minihry,tím jsem asi zatasila cestu,červi mi nahoře zústaly a nevím jak je odstranit,abych se dostala k dalším minihrám,klíče mám namleté ale nic nejde odemknout,protože helgrit má zatarasenou cestu,prosím porad´děkuji

albína1927 a babina51 tohle ocenili.
  13. evoku57

Teď jsem v místnosti 2 a je tam skála a nemůžu se dostat ke dveřím, kde bych použila drahokam ;)

Tady jsem ve 12 a nemám drahokam

14. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

15. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Není nad to,pěkně si odškrtávat kompletně splněné místnosti! Samozřejmostí,už od minule,prozkoumat celou místnost, jestli tam nejsou nějaký schovaný dveře!:)

16. evoku57

Jsem v 6 a nedostanu se ani dolů ke dveřím, ani do leva ;)

17. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj evoku57,

tak tam choď z kobky 5.

18. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Super bludiště, truhly 42/58, minihry 36/47, portály 3/4. Došla padátka.
    Když nevíte kudy tudy, tak je tam mapa, po vstupu do místnosti, pokud nejde hrát, klik na mapu, tam je jasně vše vyobrazeno. Někdy se musí projít do místnosti, místností dalších a dostat se z jiné strany, tam kam chci. Některé dveře jsou jen zarostlé do oblouku třeba břečťanem, trochu fantazie a je to.
    evoku: doprava

19. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

evoku57 áno,musíš to znovu ,,obejít''!! :music:

20. 14087

14087 Hvězda fóra

Ještě kousek a budu na světle :D
    Ale nemám pajdátka, na mojí farmě nic neobvyklého :p