Helgridina výprava (7.8. - 13.8.2025)

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 6/8/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. 14087

14087 Hvězda fóra

Mamusa.babusa to je ale škoda ne?? Pěstuj akční a ve mlýně vyráběj klíče a ono tě to pustí ;) přečti si na začátku od dinoalesi taháček ;) to půjde. Hodně štěstí

2. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Tak jsem se zasekla, vůbec nevím ve které místnosti a ani nevím co vlastně hraji. Prostě mlátím brouky. Potřebuji 5 klíčů, tak musím počkat. Zítra jsem doma jenom ráno do 9 a potom až ve 2. tak uvidím.
    Hezkou hru všem.;)

3. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Kdyby něco, víte kde mně najdete...;)

4. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahojda dasa1143,
    vlevo dole je tlačítko
    upload_2025-8-7_18-48-8.png

ukáže se Ti mapa a můžeš se najit :)

5. babička-květa

babička-květa Vycházející hvězda fóra

ahoj, jsem v místnosti už asi 30min střílím a mapu nemám. v každém rohu zámek co mám dělat dál ?

6. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

už som sa vymotala a vyšla na svetlo:D

Gordonka vyjde až po tme:D:inlove:

Nech sa vám darí;)

7. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj babička-květa,

hneď nad svojim príspevkom vidíš na obrázku, kde si rozklikneš mapu, je potreba mať namleté kľúče a niektorý zo zámkov pôjde otvoriť.

8. babička-květa

babička-květa Vycházející hvězda fóra

Vanda děkuji, ale farma se mi sama odhlásila

9. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Jako obvykle jsem se v bludišti samozřejmě ztratil!:cry: Po delší chvíli neúspěšného bloudění jsem si uložil mapu do malování a zde jsem poctivě vyznačoval již hotové místnosti.Rozdělil jsem si monitor na dvě poloviny( vlevo farma,vpravo malování) a bylo hotovo natošup!
    https://i.postimg.cc/Y92WtW3S/Bez-n-zvu.png
    Tož tak!8)

10. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Tak se zdá, že jsme RT drobet podcenili, když jsme si mysleli, že si v podzemí uděláme zkratky :D
    No nic ušetřit se dají asi jen 2 klíče pokud oželíte rybářský žeton, viz↓

A jinak už se mi taky povedlo spatřit opět denní světlo

Rychlíkům velká gratulace, bojujícím ať se podaří zdárně vymotat a Gordonce vzkaz - "Ne že se tam zabydlíš, ještě tě můžeme potřebovat!" xD;):)

11. davidson00

davidson00 Veterán fóra

zdravím tak jsem také vylezla ven a ono se nic nezměnilo. Také je již venku tma. Co nadělám.

12. Mamusa.babusa

Mamusa.babusa Zelenáč fóra

mapa mi ukazuje kde mám být, ale udělala jsem na začátku asi chybu ,nahoře dlaždice fajn a já místo vlevo jsem šla dolů a tak jsem si to zatarasila,pouští mě to jen nahoru a dolů

13. 14087

14087 Hvězda fóra

Mamusa.babusa nemůžeš si nic zatarasit, musíš klíči, které vyrobíš odemykat dveře a dostaneš se dál.

14. jaxja57

jaxja57 Pisálek fóra

Mamusa.babusa, ahoj, mám stejný problém, začala jsem zprostředka a nemohu dál, nevím, jak se mám dostat vlevo nebo vpravo, klíčů mám vyrobených dostatek. Asi už mi mozek nefunguje tak, jako zamlada :)))

15. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahojte dievčatá,

v miestnosti, kde Helgrid začína sa dá ísť len dolu, dvere vpravo a vľavo otvoríte z inej kobky, treba to obísť, sledujte si to podľa mapy,
    upload_2025-8-7_23-8-59.png upload_2025-8-7_23-12-51.png

o 2 miestnosti nižšie otvorím ďalšie dvere a pôjdem doprava

upload_2025-8-7_23-15-40.png

takto treba začať
    upload_2025-8-7_23-26-22.png

16. JandaPanda

JandaPanda Obyvatel fóra

Mě hodně pomohlo, že je na mapě hezky vidět, které dveře mezi místnostmi už jsou otevřené.
    A taky mapa ukazuje bedny, které ještě nejsou vybrané.
    Vybrané bedny z mapy zmizí, to je taky fajn, protože je hned vidět, jestli jsem nějakou nezapomněla otevřít.

17. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Končím vypadlo mi 130brouků a třikrát voda. Prostě nejde hrát.
    Odjíždím k zubaři. Zkusím ještě jednou odpoledne:(

18. moncicak7070

moncicak7070 Baron fóra

Dala jsem si "voraz" od zaměstnání k vůli reálné zahradě a hned toho využila i na farmě. Podařilo se mi vytočit 100% , do slotu jsem dala 200% a napěstováno zatím na 112 klíčů - ty už se melou. Poslední sklizeň bude za tři hodiny a ta dá na dalších 11 klíčů, tak bude splněno. Bloudit budu asi až večer, při mém myšlenkovém pochodu to bude na delší dobu 8).
    Moc děkuji za výpočty dinoalesi - moc mi to pomohlo a rychlíkům gratuluji k úspěšnému dokončení akce :)

19. milteska

milteska Magnát fóra

tak jsem si nakreslila plánek na papír+ občas kliknu na mapku. Bohužel jsem vyplýtvala klíče na jiné dveře,tak musím počkat na další sklizeň. Na otevření to chtělo drahokam,který teda nemám zatím ani jeden. Ono to půje,i když bez bonusů pomaleji

20. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Po 5 hodině jsem začala pěstovat, po 7 bylo napěstováno a dala jsem semlít ;) a teď v klídku a pohodě odehraji hry, na vedlejší mi to trvalo do 9,30 hod, tam je to na delší dobu. Na hlavní farmě 22 min co sklizeň na vedl. 44 min, tak je to znát