Helgridina výprava (7.8. - 13.8.2025)

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 6/8/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Je lepší to vyjasnit, třeba to zajímalo více hráčů. Ber to jako takové malé okénko do zákulisí ;)

Ať vás síla provází na všech cestách

2. BigClick

BigClick Expert fóra

Moja versia:
    Potrebne 5670 rastliny a 297 padatka.
    Do miestnosti 0 a 29 sa dostanem pouzitim portalov.

***Tento postup nefunguje - viz ZDE - Dave Lister***

Pekny den!

Naposledy upraveno moderátorem: 7/8/25
  3. ja-pe

ja-pe Znalec fóra

Prosím hned v 1. místnosti, jak se dostanu přes chapadla na fialovou dlaždici,abych mohla hrát minihru?

4. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

ja-pe: Tak si popojdi, ne?
    365 prachu

Naposledy upraveno: 7/8/25
  5. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj ja-pe
    Musíš to obejít z jiné místnosti, proto jsou tam ty dveře ;)

6. 14087

14087 Hvězda fóra

Tak jsem zkusila kolo ale za 100 Pl jen 1x[​IMG] na 12h, aspoň něco, jinak do diamantu jsem dala bonus L a do zlatého sklizeň rostlin 100% a JD 1x zapnutý
    Pajdátka [​IMG]

7. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Sakryš, s chapadly jsem nepočítala, omlouvám se za mystifikaci, to ten můj plánek budu muset předělat :oops: Akorát, pro ty, kteří by měli zájem, tak prosím strpení, teď to časově nezvládnu, za chvíli jdu na veterinu a ještě další nějaké povinnosti...
    A nebo vlastně můžete jet podle naší šikulky BigClickové :)

8. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

No nevím,zkouším jet zkrácenou verzi a nejde mi to.Třeba někde něco dělám špatně,ale nepozdává se mi tak nízkej počet akční plodiny na splnění řádku s dekoracema!:wuerg:
    Ze 6 se nedostanu do 7 a z 22 do 27,tudíž zřejmě musím z 23 do 18,která už ve zkrácené verzi není!

9. anvan

anvan Velvyslanec fóra

14087
    Buď ráda - já vyplácla přes 200 párty lístků a bonus ani jeden!!!!!! Jen na stromy, chlívy atd..-to mi tak pomůže:)

10. stěby

stěby Hvězda fóra

Koukám, že v té absenci bonusů nejsem sám. Asi 100 PL, přes 200 zelených a bonusy čistá nula. Vím, že to není nárokovatelné, ale aspoň jeden umrněný +1 kdyby se našel, zavřelo by mi to pusu. A je to už několikátá akce po sobě -.-:sleepy:.

Zatím 2114 plevele a 1236 vílího prachu. Na plochách pohopole. Nic jsem neotevíral, jen si zahrál dvě minihry bez dveří.

11. rosnička007

rosnička007 Expert fóra

A jéjé,opět zpoždění...jaksi nestihám začátky akcí.Ale plnit budu,akce nevynechávám.:) Všem za výpočty velké díky! Tuhle akci už znám,tak by to mohlo klapnout.Řádek stojí za to. ;):)

12. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Tak se s bonusy uklidníme :) jsem na tom stejně protočeno cca 100 listků stěby ano máš pravdu .. aspoň jeden by bodnul :)

13. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Brouci se nějak rozmnožili, navrhuji likvidaci snížením počtu, některá minihra se nedá odehrát :p:p

14. 14087

14087 Hvězda fóra

Asi máš pravdu kaolín11 jsem tady
    a musím doprava

Tak to jsi rychlice kutilka70 :D
    A gratuluji rychlíkovi :D pezt

15. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Také jsem zkoušela zkrácenou verzi BigClick a taky mi to nějak nešlo. Tak jsem se na to vy..... a vzala všechny dvéře útokem xD
    Čekám na poslední klíč a hotovo. Brouky jsem mlátila hlava nehlava a když to nešlo tak jsem chvíli počkala a ono se to poddalo ;)

16. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Tak není čas ztrácet čas ;)

Screenshot_1.png

17. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Taky hotovo :)

18. BigClick

BigClick Expert fóra

Ahojte, naozaj sa neda z miestnosti 6 do miestnosti 7. Skoda. Tak idem napestovat este rastliny. A uz sa nebudem pokusat dopredu planovat trasu, ked nepoznam ako vypadaju tie miestnosti.

19. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, aby bylo možné využít portál, je třeba nejdříve otevřít kobku s jeho protějškem.

Ať vás síla provází na všech cestách

20. Mamusa.babusa

Mamusa.babusa Zelenáč fóra

tak tuhle hru vzdávám hned na začátku jsem otevřela 2 truhly a už mě to nepustilo k dalším. na tuhle hru asi nemám