Helgridina výprava (7.8. - 13.8.2025)

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 6/8/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

ananuki, také se bavím,hlavně potěší problém druhých,že joxD

albína1927, modro.ocko22 a lacrima tohle ocenili.
  2. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

marketka47,

tak si to skús prejsť a napr. odfajkávať podľa tejto mapy, do rohových kobiek treba použiť teleport
    upload_2025-8-11_17-33-59.png

3. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Vanda,děkuji za snahu a mapku,jela jsem také po ní,na tom zeleným rozcestí jsem byla asi3x,prostě už na to kašlu,stonek mám na parádu,nemám už na to nervy a ani čas,je to tak pro mladší,ať přemýšlejí za nás staré,on se nerozpadne;)xD

modro.ocko22 a lacrima tohle ocenili.
  4. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Hotovo. Podzemní prozkoumáno a získáno vše, co nabízelo. Dnes jsem chvíli tápala a hledala opomenutou bednu ze včerejška. Pátrání bylo úspěšné a tato akce je ukončena.

5. lenak67

lenak67 Pilný autor

hotovo a už mě to nebavilo. ale jistě si tato hra našla i své příznivce, všem hezkou hru.

6. Marie54195454

Marie54195454 Perspektivní autor

• Necituj příspěvek pod který píšeš ( zbytečné zahlcování fóra ). Děkuji Skali
    Děkuji za rady,byla to pro mne makačka,neuvěřitelné akci jsem dodělala

***odstraněna citace předchozího příspěvku

Naposledy upraveno moderátorem: 11/8/25
    sovicka64, modro.ocko22 a lacrima tohle ocenili.
  7. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Vanda- tak mi to přece jen nedalo,asi 3x jsem vše projela a tu poslední dekorku do stonku mám,konečně a už takovou hru ani náhodou,už není pro mě a děkuji za nakopnutí

8. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

marketka47,

nie je za čo, super, že sa podarilo, nabudúce to tiež pôjde, neboj.

9. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

marketka47, asi nás to příští rok při rybolovu čeká znovu :) Pokud programátoři nevymyslí něco nového...

10. minnie30

minnie30 Obyvatel fóra

ahojte, neviem ako vám, ale mne sa nedarí, táto hra mi nikdy nešla, vždy sa točím všelijako aj napriek tomu, že pozerám stále do mapky, nemôžem nájsť jadeit, nejdú mi niekde otvoriť truhlice a dostať sa k minihre, toto je naposledy, čo robím túto akciu, nebaví ma, vôbec si pri nej neoddýchnem... nech sa vám ostatným darí, som zvedavá, či sa mi podarí ju vôbec dokončiť :-(

modro.ocko22, marketka47 a Prepperka tohle ocenili.
  11. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Tak ja ani neviem ako, všetky akcie zvládam xD Už mesiac mám fofry, akcie začínam s posunom no vždy dôjdem do cieľa, tak bolo aj tu ;) Len na začiatku som zabudla odklikávať rybky :wuerg: Ale už mám 17 perál, dáko bolo, dáko bude ;) Reál mi dával zabrať :oops: vnúčatá, záhrada bolo na mne, pretože manžel bol mesiac v kúpeľoch ale už som bola za ním na kontrole ( ako vždy) a tiež som si to tam užila :music:
    Pekný deň prajem a nech sa Vám darí :)

12. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

minnie30

Přemýšlím, jak ti pomoci (ideální by byl obrázek mapy, ale když není, budu hledat jiný způsob).

Můžeš se podívat do mapy a napsat, ve které kobce jsi (ve formátu R-n, S-m, kde n je č. řádku a m je č. sloupce na mapě)?

Například vlevo nahoře by to bylo (R-1, S-1), vpravo dole (R-6, S-5) a podobně.

Když budu vidět, kde bloudíš, budu ti moci snáze pomoci s orientací a navigací v kobkách.

Jinak opravdu dobrý popis pohybu v kobkách najdeš zde.

A jadeit bys měla najít v kobce (R-2, S-2) a dostat by se do ní měla levými dveřmi z kobky (R2, S3).
    A celá cesta ze startovní pozice (R-2, S-2) je následující (píši postup ve stylu vpravo/dolu/vlevo/nahoru):
    dolu, dolu, dolu, vpravo (pro kontrolu - zde bys měla být v kobce s portály), vpravo, nahoru, nahoru, nahoru, nahoru (kontrolní číslo kobky je R-1, S4, čili jsi úplně nahoře), dále jdi vpravo (jsi v pravém horním rohu), dolu, dolu, dolu, dolu, dolu (jsi vpravo dole), vlevo, vlevo, vlevo, vlevo (jsi vlevo dole), nahoru, nahoru, nahoru, nahoru, nahoru (jsi vlevo nahoře), vpravo, vpravo, dolu (jsi v poslední kobce před místností s jadeitem) a nakonec vlevo do místnosti (R-2, S-2), kde vysoutěžíš hledaný jadeit.

Pomocí kurzivy jsem uvedl kontrolní pozice (mimochodem jde o kobky s portály, které ti pomohou s pohybu v bludišti), to by ti mělo usnadnit orientaci (kontroluj svůj pohyb v bludišti pomocí mapy).

Je to možná poněkud kostrbaté, ale bez znalosti tvé aktuální pozice v bludišti ti jinak pomoci nemohu...;)

13. minnie30

minnie30 Obyvatel fóra

Kytka2001 nachádzam sa asi R2 S2, čiže vľavo druhý riadok a druhý stĺpec, dolu sú dve truhlice, ku ktorým sa nedokážem dostať a vpravo mám bránu- dvere, ktoré sú tiež zamknuté. V strede dve truhlice mám odohraté. Jedine, čo viem v tejto miestnosti spraviť, je ísť z nej preč smerom dolu v strede

neviem sem vložiť prtsc

dasa1143 tohle ocenil(a).
  14. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Chci ukončit hru už 40 minut střílím na poslední bednu a lezou jenom brouci nechci ji. Jak mám hru ukončit?

15. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

minnie30 - na projití bludištěm můžeš použít mapku, kterou dávají kolegové za každou druhou otázkou.

upload_2025-8-12_14-15-4.png

Přeji hezký den

16. hroudov

hroudov Baron fóra

tak já se musím taky pochlubit jak jsem nepozorná, celou dobu ( do včerejška ) jsem pěstovala pouze na jedné ploše, nevím jak se to mohlo stát, ale stalo, takže abych splnila celou akci už nemám šanci( po propočtení klíčů ), no škoda, docela mě hra baví a od minule už vím jak nato, a KŠ je velice skoupé a jedu pouze voda, hnůj a MJS, ale akce se mi líbí, příště více pozornosti;)

17. adik06

adik06 Rádoby autor

Poradite Heldrigina vyprava ...jak se mam dostat dal ,kdyz tam jsou chapadla a nikde nemuzu prijit nato jak se jich zbavit abych odemkla cestu daldiky za rad

dasa1143 tohle ocenil(a).
  18. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

adik06 - ahoj, nejlépe se držet té trasy na plánku, co vidíš v příspěvku kousek nad sebou. Tudíž pokud jsi na začátku, vydat se dolů, přesně jak ti ukazují červené šipky.
    Hezké odpoledne

19. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Tak jsem konečně dokončila a myslím si, že zítra nenakrájím ani cibuli. Chudáček moje pravá rukaxD:p;)

20. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

dasa1143, tak nekrájej, udělej si jen vývar, tam jde dát cibuli celou :) S kouskem chleba syté jídlo :)
    A gratuluji :)