Dobyvatelé ztraceného puzzle (18.9. - 1.10.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 17/9/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. .macca.

.macca. Dozorce fóra

Já začnu časovky až zítra nějak jsem na to zapomněla, tak mám dané stromy a dekorace, abych to udělala na jednou, tak dám +3 a měla bych mít nějaké řádky na květiny přinejhorším bych dala nějaké vrtule.

2. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Úkoly splněny raz dva.
    Moderátoři se s tím ve FAQ tak pracně vypisují a ten, kdo má přiměřený stav zásob udělá pár kliků a úkoly hotové.¨
    Posledních 7 puzzlí si nechávám na víkend, abych měla co dělat.

https://prnt.sc/hm1Cjis5GDJu

Akce se mi moc líbila a odměny super.

3. jana151049

jana151049 Hrabě fóra

• Nepiš více příspěvků bezprostředně za sebou (multipost). Použij u toho již napsaného možnost "upravit". Skali
    Pitrýsek - dělala jsem to tak,psala jsem to a nic.

Kaolín - díky za rady ,dělám to tak.měj se

***sloučeny příspěvky - multipost

Naposledy upraveno moderátorem: 25/9/25
    -Jara05-, lacrima a INČUČUNA1959 tohle ocenili.
  4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Aktivovaný časový úkol (pravá šipka)
    na druhým obrázku jsou patrné částečné dodávky:
    V akci to pak vypadá takhle:

Pak mě ještě napadá jestli si zasadila správnou rostlinu? [​IMG]
    Nevzpomínám si v celé historii farmaření,že by mi nešel spustit časový ůkol!;)

5. jana563

jana563 Dozorce fóra

Já spustila Jackovy dárky.
    Krtky jsem dala do 5 zvěřinců a na zbytek políček levanduli a spustila 2 jackovy dárky.Krásně to vyšlo.

Naposledy upraveno: 25/9/25
  6. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Baron fóra

Tak mi zbývá splnit poslední 2 časovky. Šalvěj mám nasetou, tu dnes ještě sklidím. Večer nasadím krtky a ráno bude hotovo. Puzzle bylo hodně zábavné, to plním ráda. Rychlíkům gratuluji a kdo ještě sbírá padátka, nezoufejte, času dost, to dáte. Využívala jsem všechny možné bonusy, točila KŠ, občas se zadařilo 100%. To pak pěstování frčelo. Teď budu syslit SH a vrtulky na další akce.

7. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Dnes ráno v 6,20 hod jsem pustila časovky na levanduli, následně na krtky a akce zdárně dokončená ;) ke konci už mne skládání puclí nebavilo, už toho bylo příliš, sice jsem to včera doskládala, ale z velkým přemáháním

8. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Komplet hotovo. Puclíky mne bavily, ráda si hraju jak v reálu, tak i virtuálně. Takové minihry jsou super, jsou pro mne vlastně hlavním důvodem proč na farmě stále jsem. A vyhovuje mi i ta 14ti denní perioda, už mám hotovo a několik dní si teď na farmě můžu dělat co chci. A ty obrázky jsou kouzelné, chodím se jimi občas kochat. :inlove:

Až potud chvála téhle akce. Pak následuje ono "ale". Hra je pro mne nepřehledná. Teprve včera jsem si všimla, že i puclík hned v prvním řádku má 3 skládání. Kdybych vše víckrát nekontrolovala, nejspíš bych to nezjistila. Hned po prvním skládání se políčko zeleně zatrhlo, tudíž se jevilo jako hotové. Různě barevné cestičky (oranžová, modrá, zelená) jsem taky nepochopila. K tomu políčko Průzkumníci dvorků, které neukazuje, že je dokončeno. Systém hry jako takový není špatný, jen bych brala přehlednější provedení, aby bylo jasno kde už je vše hotovo a kde ještě něco chybí, a k tomu jasný celkový postup.

Děkuju moc za skvělé FAQ do kterého se opakovaně vracím i dinoalesi za počty potřebného. :)

9. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Blížím se do finiše...
    jen se potřebuju zeptat ostatních hráčů.
    Úkol 13 - Průzkumníci dvorků
    Mám splněny 3 časové úkoly... a stále tam nemám označeno "Dobrodružství dokončeno!" a je tam zelené tlačítko "Hrát"
    Máte to taky tak?

EDIT po přečtení 2 posledních stránek fóra:
    Tak se omlouvám, asi to bylo ode mě bezpředmětné psaní. Už jste to tu řešili. Takže nejsem výjimka. To potěší ;)

10. polacka

polacka Baron fóra

Můžete mi poradit? Vše mám splněné, ale Průzkumníci dvorku mi ukazuje, že mám splněný první otazník, druhý můžu hrát a na třetím je zámeček. Když dám hrát, tak nemám co? Nevíte, kde je problém? Děkuji.

lacrima, -samadoma- a -Jara05- tohle ocenili.
  11. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

k.vitek, polacka - ano také to tak máme. Asi se někde vloudila chybka

Přeji hezký den

12. mamka1111

mamka1111 Aktivní autor

Ahoj, mám to stejně jak polacka. Děkuji.

13. polacka

polacka Baron fóra

Děkuji za radu, už jsem nevěděla kudy kam.

14. liliana3211

liliana3211 Aktivní autor

prosím vas, kde najdem plnu verziu puzzle obrázkov?

15. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  16. -nole-

-nole- Perspektivní autor

Dobrý den,akci jsem dokončila celou a mám pouze jednu dekoraci hadí plašení.Nemůžu spustit řádek na stonku.Kde je chyba?

-Jara05- tohle ocenil(a).
  17. Farmářka_X

-nole- - chyba je v tom, že nejspíše akci hotovou nemáš. Některé puzzlíky je potřeba složit vícekrát
    upload_2025-9-26_13-46-8.png

Přeji hezký den

18. -družstvo-

-družstvo- Baron fóra

Ahoj,
    není mi jasný úkol č. 13 (průzkumníci dvorků), mám hotovy 3 úlohy, ale podle zobrazení na pravé straně, tam mám další 2 úlohy, které jsem nesplnila?
    Nebo to zobrazení je chybné?
    Díky za reakci jak to máte vy.

19. Farmářka_X

-družstvo- - co si přečíst tuto stránku příspěvků? Není jich zas tak moc. ZDE

Přeji hezký den

20. -družstvo-

-družstvo- Baron fóra

Farmářka_X,
    díky za upozornění, ale když jsem začínala příspěvek psát, tyto tu ještě nebyly.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.