Dobyvatelé ztraceného puzzle (18.9. - 1.10.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 17/9/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

babina51 - je to stejné, jako když plníš úkoly v družstvu - nehledej v tom složitosti. Musíš od začátku. jinak to přeci nejde. Ale nemusíš u všeho plnit všechny stupně (cíle). V některých krocích ti stačí udělat třeba jen stříbro a přejít na další krok. Proto máme tu tabulku ve FAQ.
    Hezké odpoledne

2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Taky dodávám průběžně, nesyslím;)co mám dám, kontroluji na mapě kde odskočí zámek, namelu lebky a skládám puzzle. Vše i co je potřeba k dodání je zobrazeno na ploše, stačí použít šipky a mrknout okem na "karty" s otazníkem. Mapa se pěkně posouvá táhnutím, jak už psal Dob, počty doplnit, psala Skali.
    Klídek, času dost.

3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] krásné ránko ztraceného puzzle :) tak jsem dnes začala pěstovat, na kolo bylo jen 115 PL , ale 4 bonusy jsou a s Jacky, rostlinným ve slotu a veškerým hnojivem se zadařilo napěstovat za 3 hoďky :p první skládačka byla překvapivě rychlá, snad to dál půjde dobře a taky budu plnit krok za krokem, ať se v tom nějak neplácám :D nebýt těch skvělých dekorek, asi bych to neplnila.
    Tak ať se nám daří ;)

4. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkný den všem, do akce jsem se pustila, ale to množství padátek...to je dílo. Teď musím čekat, až napadají , abych se pohnula dále a čekat na 25. až se otevřou další dobrodružství. Krásný víkend a ať nám to padá. ;););)

5. libakos

libakos Titán fóra

1. Hezkou sobotu,tak jsem se zasekla u 3 kroku po chovu koz a králíků.Když chci šedý otazník otevřít,tak mě to vrátí zpět na dokončené 2 kroky.Tak si budu užívat krásný den a nějak to dopadne:))

6. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

libakos - další úkoly budou dostupné od 25.9.2025 ve 14:00 hod.

Přeji hezký den

7. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Ahoj. První část hotová, čekala jsem na padátka :)

8. tykadlo

tykadlo Stará škola

Ahoj. Také hlásím hotovo. Musela jsem s akcí chvátat, protože tu týden nebudu. Takže zbytek splním až příští neděli. Takže mě docela bodlo, že je ta akce tak dlouhá, jinak bych přišla o dobré dekorky;)

9. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Gratuluji všem, kteří už mají hotovo. Já jsem se přes pracproces něco snažila napěstovat, ale moc to neklaplo :) Včerejšek jsem prospala i se sklízením, tak jsem aktivovala Jacky, mám tři, protože se mi povedlo na Vehiklu vytočit 100%, do zlatého slotu jsem dala rostlinný výnos se stejnými procenty, místo vánočky; když její místo zabral ten bonus, aktivovala jsem můj jediný řádek na SH, Faraonovy bylinky. Doufám, že stihnu napěstovat akční plevel, abych mohla skládat ty puclíky. Když ne, tak se taky nic nestane, ale bylo by mi líto vložených urychlovadel. Snad zase neusnu 8)

10. jana563

jana563 Dozorce fóra

Plácám se na Prolomení kletby:wuerg:.Jantarů dost ale málo Archeologického náčiní.Snad mi to do 25. dopadá

14087 vyber bedny.Tam je urychlovadel dost.(vlevo v liště bedny klikni.Tam klikni vázu a spotřební zboží.Tam jsou bedny.

Naposledy upraveno: 22/9/25
  11. 14087

14087 Hvězda fóra

jana563 to se plácáš dál než já :D já se furt plácám[​IMG]
    Nemám žádný urychlovadla :)

EDIT: Myslíš, že nevím kde jsou bedny jana563?? :D xD Otvírám je každý den a každý den v nich není to co potřebuju ;) místo SH tam je SK :D ale jasně to je taky užitečný, jen ne prostě teď, že jo :p a bonusy?? Místo do stodoly, jsou tam postupové :p.. tak co mám dělat :D
    Akce za akcemi a pěstováního, že musím všechno dát pryč a tak nejsou obr stromy na SH a vrtule, páč každé místo na akční plevel dobrý.. ale pajdátka mám xD tentokrát jich dostxD
    Nestresuju se chraň bůh :music:.. moje reakce byla spíš na to, že může být i hůř xD než na tom jsi ty :D

12. anvan

anvan Velvyslanec fóra

jana563
    Jsem na tom úplně stejně. Bez superhnojiva to prostě nejde a nejde. Z plochy mi vypadne bez SH jen tak 30 kousků arch.nářadí, a to tam mám nasazenou kavalerii Johnů. Prostě těch padátek chtějí hrozně moc a kohouty jsou přiškrcené...
    SH jsem nějak nečekaně vyplácala všechno na minulých akcích. Úkol prolomení kletby jedu už tři dny a nemám ani první slot. Začínám pochybovat....:(

ed.:
    tak právě jsem sklidila dlouhodobku s posledním SH, vypadlo nějaké arch.nářadí, ale do konec úkolu chybí ještě cca 700 ks. To se nejspíš napěstovat bez SH nedá...více ks dají jen dlouhodobky a tolik času zase není. Nejspíš hodím flintu do žita...

13. mira0709

mira0709 Pisálek fóra

ahojte ,no blba som s toho, mam ist po boku či stredom ,,neviem ci by som vsetko stihla , v každej ulohe všetko splniť

14. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Tak nevím kde mám vzít puccle. Chybí mi 30 na otevření Srdce moře.:(

-Jara05- tohle ocenil(a).
  15. 14087

14087 Hvězda fóra

dasa1143 musíš do mlýna a umlít :)

16. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Ahojte, kdo ještě nemá vše složeno a skládal by raději podle předlohy, tak jsem zde vložila odkazy, kromě Srdce moře, tam už mě to na ofocení nepustilo;)

kutilka70, kocieva, evinana, Prepperka, velik52, findy22, lacrima, INČUČUNA1959, evoku57, raddre, albína1927, 14087
    Děkuji vám, rádo se dějě :inlove:
    Krásný podzimní den přeji všem :)

17. 14087

14087 Hvězda fóra

Ty jsi šikulka dinoalesi určitě se bude někomu hodit :)
    Nade mnou se někdo smiloval a poslal mi :) aspoň takto, když jsem si tady ,,postěžovala" :D.. tak kuju ;) :)
    [​IMG][​IMG]

18. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

pucle přece nejde umlít, mě teda ne:oops:

-Jara05- tohle ocenil(a).
  19. 14087

14087 Hvězda fóra

Umeleš kříštalové lebky a v srdce moře klik na místo kde ti to svítí zeleně a dostaneš puzzle :)
    Poslala bych ti obrázek, ale teď nemám žadný puzzle rozehrany ani otevřený

lacrima, dinoalesi a -Jara05- tohle ocenili.
  20. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

lebek mám 30 ale klikám a nikde mi to nesvítí děkuji už nebudu otravovat, nějak to dopadne.