Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. vochomůrka22

vochomůrka22 Zelenáč fóra

Ahoj. Nemáte náhodou někdo dekorky Bouřlivý šlofíček a Jsem to ale nemehlo. Nějak mi utekly a teď mi chybí na stonku. Napište, co by se vám hodilo. Děkuju.

2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Sonča75 - zdravím, poptávky ohledně výměn či darování předmětů je zde možné psát jen v době, kdy probíhá akce Obchodování a darování. Mimo tuto dobu je možné žádat pouze o denní dárky (to, co lze zasílat každý den sousedům či přátelům - padátka, nářadí, řemes. produkty apod.)
    Hezké odpoledne

Y_n_O, lacrima a Vanda tohle ocenili.
  3. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Ahojky přátelé, potřeboval bych menší pomoc s opět zásobou na začátek plnění úkolů v družstvu
    Stromy: chybí mi marula a tisovec bahení
    Stáje: Goliáš by se hodil a oranžový bizon (mám jen jednoho a úkoly se s tím plní blbě), Lori, Hyeny
    Dekorace ani nebudu vypisovat, nemá to smysl

4. il.ja

il.ja Pilný autor

nabízím dekorace lekající hotel,není to ranní příšera,příze nemá chybu potřebuju dekoraci zdobení stromu

5. lekz

lekz Pisálek fóra

Ahoj,sháním dekorace Měsíční brána , Pyramidový hlavolam , Zvuk ticha , Sousedské přetahování , Drzý zloděj dílků skládačky, Připraveno na výkop , Nebezpečný odpal , Sváteční kyvadlová houpačka , Závěrečná stromková zkouška , Na farmu přichází Santa , Předčasná oslava , Fotbalový rychlokurz , Přátelé od táboráku a Rychlá koulovačka. Napište co za ně,děkuji :)

Naposledy upraveno: 7/2/25
  6. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

-Kuteno- a lekz tohle ocenili.
  7. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

moncicak7070 tohle ocenil(a).
  8. milada29

milada29 Rádoby autor

Dobrý den, byl by prosím někdo tak hodný a měl by na darování Kvesala a Sumce ?Předem děkuji

moncicak7070 tohle ocenil(a).
  9. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, mám zájem o tyto dekorace.
    Nabízím dekorace typu Tečkovaný deštník, Květinové melodie a to 15 kusů za jednu dekoraci.
    Také mohu nabídnout růžové a neónové upgrady stájí, růžové výrobny, nové stromy a chlévy.
    Také mám volné 6x John Citrón
    Výměna 1x JC za 1 dekoraci, mimo dekorace Honkus Ponkus.

Dekorace:
    Sečtělý hororový dub
    Zdobení stromku
    Punčochová past
    Hurá, Santa je tu!
    Skluzavkoví kaskadéři
    Okřídlené bruslení
    Honkus Ponkus

Mám toho spoustu co mohu na výměnu nabídnout. Nabídky prosím herní poštou, děkuji.

Nyní mám tohle v nabídkách, kdyby vás něco z toho zaujalo nebo můžeme vymyslet jiné varianty. Určitě napište.

Hezkou hru ...

modro.ocko22, lacrima a moncicak7070 tohle ocenili.
  10. Rosmas34

Rosmas34 Rádoby autor

Hledám brachychiton xxl, pěnišník xxl a marula.
    Vyměním za jiné stromy, prosím nabídky a poptávky nejprve herní poštou, děkuji.

11. milada29

milada29 Rádoby autor

Dobrý den, chtěla bych poprosit jestli nemá někdo na darování Kvesala, Sumce, Chýše baby Jagy, hyenu a Pelikána .Předem moc děkuji

12. hudy536

hudy536 Obyvatel fóra

Hledám stromy xxl: pěnišník, brachychiton, albízi, hloh - vyměním za jiné stromy dle poptávky.
    Dále hledám růžové výrobny: houpací sítě (medvěd), továrna na trezory - také vyměním za jiné růžové výrobny.
    Domluva nejprve holubí poštou, předem nic neposílejte, děkuji.
    hudy536

13. Máťa_BMV

Máťa_BMV Rádoby autor

Hledám dekorku Profi malíři , mám toho spoustu co mohu na výměnu nabídnout. Nabídky prosím herní poštou, děkuji a přeji hezký víkend.

14. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

15. sabrinaCZ

sabrinaCZ Pisálek fóra

Ahoj,sháním dekorace Měsíční brána , Pyramidový hlavolam , Zvuk ticha , Sousedské přetahování , Drzý zloděj dílků skládačky.
    Nabízím neonové výběhy , Tečkované deštníky a křeččí pasti.

16. kačenka5

kačenka5 Pilný autor

Ahoj, sháním : Kvesalí hnízdo prosím máte někdo navíc... napište co požadujete.. pošli holoubka :))
    díky kačenka5

Naposledy upraveno: 10/2/25
  17. SelkaJarus70

SelkaJarus70 Pilný autor

Ozve se někdo kdo by nabídl Marulu?Ovšem né za 20ks tečkovaných deštníku děkuju:)lacrima1...Jaruško moc děkuju

Naposledy upraveno: 8/2/25
    lacrima tohle ocenil(a).
  18. vrankaJ

vrankaJ Rádoby autor

Ahojte. Zháňam strom: maruľa a stajne: goliáš a kvezal. Má niekto naviac? Budem vďačná.

19. Mikádko18

Mikádko18 Perspektivní autor

Ahoj,
    nemá, prosím, někdo navíc Hnízdo sýkořice vousaté?
    Děkuji moc.

20. riska71

riska71 Pisálek fóra

Ahojte, vymením sčítaný strašidelný dub za farebný chaos alebo skateboardovú pohromu a bodkové slnečníky za JC. (6:1)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.