Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Katylu

Katylu Zelenáč fóra

Ahoj, hraju teprve dva měsíce a moc by se mi hodil cukrový a slaný strom, popř. růžové a neonové výběhy, aby šlo plnění úkolů rychleji. Moc prosím, našla by se hodná duše, která by mi něco darovala? Nabídnout nemám co, snad jezírko pro mrože. Nick ve hře Katylu2203.

2. hroudov

hroudov Baron fóra

Ponorkové představení - tato dekorka mi chybí do řádku, není někdo kdo nemá celý řádek a mohl by tuto dekorku darovat, vyměnit?
    Děkuji za nabídky ;)

***Přesunuto z diskuzního vlákna - nabídky pouze zde - Dave Lister***

3. polacka

polacka Baron fóra

O jaký řádek se jedná?

***Toto není diskuzní vlákno - hráče můžeš kontaktovat přímo na farmu nebo v příslušném diskuzním vláknu - Dave Lister***

Naposledy upraveno moderátorem: 7/12/24
  4. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

Zdravím, potřebovala bych chlívek Lori a obydlí pro cikády. Má někdo navíc? Určitě bych měla něco na výměnu. Děkuji :inlove:

5. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, mám zájem o Kurník pro slepice paduánky II: Oranžový
    Nabízím dekorace typu Křeččí past, Nemrtvý poklad, Tečkovaný deštník a to více kusů za jeden chlév.
    Také mohu nabídnout růžové a neónové upgrady stájí, nové stromy.

Dále sháním dekorace:
    Příze nemá chybu
    Přízovaná
    Epický tanec s mečem
    Lekající kotel
    Není to ranní příšera
    Sečtělý hororový dub
    Honkus Ponkus
    Gyro-ptéra
    Ponorkové představení
    Chce to víc šťávy!
    Jackpot!

Mám toho spoustu co mohu na výměnu nabídnout. Nabídky prosím herní poštou, děkuji.

Toto mám třeba například ve vzducholodi v nabídce, tak kdyby vás něco z toho zaujalo rád vyměním. Ale můžeme se dohodnout i na jiných variantách. ;)

Hezkou hru ...

-Jara05- tohle ocenil(a).
  6. goldedawn

goldedawn Expert fóra

zdravím,vyměním křeččí past,květinové melodie-vše jen za papouščí strom.Jestli máte papouščí strom,klidně vyměním za cokoliv.Mám na výměnu dost.Děkuji.;););)

7. hudy536

hudy536 Obyvatel fóra

Hledám albízii xxl a hloh xxl. Vyměním, na výměnu toho mám hodně, klidně i za neonovou stáj (kterou budu mít).
    Nejnovější dekorky do stonků nebo ty, které byly pouze 1x nemám.
    Nejdřív domluva holoubkem, děkuji.

8. prckolet

prckolet Zelenáč fóra

Ahoj, nemáte někdo prosím na darování/výměnu v liště červenou (popřípadě růžovou, ale v to nedoufám :) ) nějakou z těchto výroben? - Kartonové krabice, Bio-lep laboratoř, Trezory, bonbony, skateboardy. Popřípadě piště za jakou byste to chtěli vyměnit, děkuju a pěknou neděli :) Vojta

9. vbaburek

vbaburek Perspektivní autor

Přeji krásný den, sháním dekorku "Hra na obě strany", prosím nemá někdo? Celá netrpělivá čekám holoubka :).

10. WildJets

WildJets Stálice fóra

Ahoj, sháním základní chlévy pro manty a kudlanky, a oranžové chlévy pro vážky, manty a kudlanky. K výměně nabízím různé neonové, růžové stáje, speciální stromy, stáje, některé dekorace atd. Děkuji za nabídky :)

Edit: -Jara05- Děkuji, to samozřejmě vím, jen jsem to nešikovně napsala, díky za upozornění :)

Naposledy upraveno: 8/12/24
  11. činčilka12

činčilka12 Osvícený autor

Hezký večer, sháním oranžové manty. Předem děkuji za nabídky :)

12. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

činčilka 12 jedny jsem Ti poslal:p

***Toto není diskuzní vlákno - hráče můžeš kontaktovat přímo na farmu nebo v příslušném diskuzním vláknu - Dave Lister***

Naposledy upraveno moderátorem: 9/12/24
  13. pepino1972

pepino1972 Magnát fóra

prosím má někdo dekoraci pyramidový hlavolam? mám ztráty a nálezy

Naposledy upraveno: 8/12/24
  14. enrikea

enrikea Aktivní autor

Děkuji mnohokrát za poslání stáje pstruhu duhových a to veliké díky Skalara.v
    :inlove:

Naposledy upraveno moderátorem: 9/12/24
    Skali tohle ocenil(a).
  15. kaja1712

kaja1712 Zelenáč fóra

Ahoj všem zkušeným farmářům, neměl by někdo prosím nadbytečný oranž/ červ/ růžový chlívek, kterého by se chtěl "zbavit" darováním? :)

16. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

17. astrid888

astrid888 Titán fóra

Ahojte.
    Zháňam kurníky pre sliepky paduánky oranžové a stajne pre shirské kone oranžové.
    Ponuky prosím do správy, určite sa dohodneme. Ďakujem.

-Jara05- a .SilverAngel. tohle ocenili.
  18. milada29

milada29 Rádoby autor

Dobrý den ,nemá prosím někdo na darování Račcí hnízdo ,Sumce a Kvesala ? Předem moc děkuji

19. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

milado29 a anvan
    Díval jsem se do své stodoly a zjistil jsem, že vámi pohledávané stáje mám v nízkém počtu a hlavně - jezírko pro sumce nelze (zatím) darovat (ačkoli ho v zásobě mám, v nabídce pro darování se mi neobjevilo) - bude tedy nutno počkat na nějakou příští OaD akci...

anvan tohle ocenil(a).
  20. Ledvinka01

Ledvinka01 Pisálek fóra

Ahojky,

nenašel by se tu někdo, kdo by měl navíc Hloh nebo Dyospyros?

Budu vděčná za jakýkoliv.

Moc děkuji

Naposledy upraveno: 9/12/24
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.