Zimní velkolepost (18.12.2025 - 7.1.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 17/12/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Děkuji ale to jsem poznala.

babina51 tohle ocenil(a).
  2. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Tvůj problém by měl být vyřešen - zkus minihru na jedle...:)

3. 14087

14087 Polobůh fóra

Na divoký mám víc jak z poloviny stromy a i obr stromy.. ale ze začátku padaly dobře, jen teď prostě méně víc jak 5 dní :p

4. ZUZKAMAT

ZUZKAMAT Rádoby autor

• Nepiš více příspěvků za sebou. Použij u již napsaného příspěvku možnost "upravit". Děkuji Skali
    Problém vyřešen není. Včera mi to nedalo více miniher. Dnes mi to dalo 2 bedny na kardinály a opět další minihra jen odškrtnuta. Dnes jsem tedy psala podruhé na podporu.

na koule mám 10 kouzelných stromů, tak řádek asi dodělám, ale bude mi zbytečný, protože nebudu mít ani jednu dekorku do něj. Teď, když už jsem myslela, že z miniher budu mít více jedlí a kardinály, tak se mi minihry jen odškrtávají a žádné minihry a bonusy, takže se nepohnu. A budu ráda, když vůbec nasbírám do konce 20 klíčů do vrcholu hry, jelikož sušenky také nepadají, takže se klíče nedají urychlit a mít jich 6 za den.

při dosaženém požadovaném počtu v Misi se automaticky dostávají dárky, nikam se kardinálové, jedle ani cesmína nedodávají

***sloučeny příspěvky - multipost

Naposledy upraveno moderátorem: 30/12/25 v(e) 3:25 PM
    babina51 a -Jara05- tohle ocenili.
  5. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Mise 90/90. Hurá, hurá, hurá. Jedle uklizeny. Teď hrát minihry. Už jen tak bez miniher v minihře. Podpora problém vyřešila, bedny jsem měla připsané. Díky podporo.
    Na vrchol hory jsem se vydrápala (v reálu vždy říkám, že hora nám dovolila vystoupat na její vrchol, nikdy neříkám že jsem horu pokořila - jsem pověrčivá a mám obavu, že ta potvora by nám taky mohla pěkně ukázat, kdo je na horách pánem).
    Sušenky padají méně. Asi nám RT nasadil dietu ať nevyzobeme jen tak všechny odměny za ozubené mince.
    Akci jsem stihla udělat s týdenním předstihem. I tak považuji akci za těžkou. KŠ mi bonus nedalo (pravda, kdy bylo napěstováno jsem už nezkoušela) a kdybych neměla bonusy nasyslené ve stodole, tak bych ani nenapěstovala (nepropočítávala jsem to). Doteď jsem dávala do zlata bonus na stromy i zvěř (když ji mám všude).
    Osobně bych si vánoční akci představovala jednoduší - méně plodin, méně miniher (i když všechny mám moc ráda, ale proč minihra v minihře?), pěstovat jen co potřebuji (cesmínu a kardinály jsme vůbec nevyužili, sloužili jen pro započtení do misí), lepší drop padátek... Řádek sice luxusní, ale počítám, že počty plodin se budou zvyšovat (což se děje už nyní) a pár kousků "lepších" hnojiv "zdax" nás jen tak nevytrhne.
    Děkuji zdejším rádcům a odborníkům na všelijaké vychytávky a finty "fň", které mi pomohly se dopotácet na konec akce. Rovněž všem, kteří poskytly správné odpovědi na kvízové otázky. Když už jsem u děkovačky, tak nesmím zapomenout na zdejší moderátory - díky za rady, trpělivost a obětavost. Děláte spolu s ostatními krásnou atmosféru na zdejším fóru a i to přispívá k zážitku ze hry.
    Gratuluji všem, kteří již zdárně akci dokončili. Držím palce těm, kteří se snaží dostat co nejdál.
    Zítřejší poslední den v roce si užijte dle svých představ a do nového roku vykročte pravou. Ať máme méně starostí s akcemi, zato více radosti z nich. Hlavně hodně zdraví po celý rok.

6. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

ZUZKAMAT - zdravím, kolega ti hru zrestartoval, tak to vyzkoušej, zda už to bude dobré.

Příště prosím nepiš více příspěvků za sebou - je to proti pravidlům herního fóra. Pokud chceš něco dopsat, použij u již napsaného příspěvku možnost "upravit". Příspěvek se otevře a ty můžeš dopsat, co potřebuješ.
    Děkuji a hezké odpoledne

zuzkamat.png

7. janibu

janibu Rádoby autor

Zdravím Vás, honím sušenky, kterých padá málo a hledám z čeho padají. V popisu na fóru je uvedeno :
    Sváteční sušenky[​IMG]3Urychlení bonusových políček v Sobím expresu: chlévy, výrobny, stromy
    a v Sobím expresu ( ikonka nahoře) je uvedeno, stromy, rostliny na hlavní farmě ????
    Tak jsem přehodila rostliny na chlévy a nic moc. Poradíte prosím ?????

-Jara05- a babina51 tohle ocenili.
  8. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

janibu - zdravím, je to tak, jak se píše ve FAQ k akci - ze stromů, chlévů a výroben na farmě - doporučuji ti tedy chlívky (rozhodně ty s delší dobou výroby a co nejvíce pokrátit - řádky, řemes. produkty, případně SK) na všech třech plochách farmy. Pokud máš možnost okamžité sklizně zvířat za pomocí postřikovacích umění, tak neváhej. Můžeš vyzkoušet i stromy - pokrátit je zuziným ultrahnojivem.... V této diskuzi je toho ohledně padátek už napsáno dost, tak zkus mrknout.
    Ať se daří

9. janibu

janibu Rádoby autor

• Necituj, prosím, příspěvek, pod který píšeš. Začni psát do nového a jen napiš, komu je určen Děkuji Skali
    Skali
    Děkuji

*** odstraněna citace předchozího příspěvku

Naposledy upraveno moderátorem: 30/12/25 v(e) 7:21 PM
    babina51 tohle ocenil(a).
  10. ღSisinkaღ

ღSisinkaღ Obyvatel fóra

To je fantazie!!! Fakt to jde, opravdu MOC děkuji! :inlove:

11. frybka

frybka Pisálek fóra

Tak bohužel se mi stalo to samé jako několika lidem, jedle nemůžu mít další. protože políčko se sice odškrtne, ale jedle nedá, no nedá se dělat budu dělat ptáčky.

-Jara05- tohle ocenil(a).
  12. hroudov

hroudov Veterán fóra

tak já stojím na klíčích, chybí ještě 10 ks, ale to do konce dám, a bonusem na 200% jsem nasyslila jedle i kardinály, tak vše snad zdármě dokončím, ale bez tohoto bonusu nevím nevím, je toho opravdu hodně, aktuálně mám 24 jedlí ( XL a XXL ) a 15 hnízd kardinálů ( žluté i oranžové ) , tak at´všichni vykročíme do toho Nového roku s úsměvem a dobrou náladou ;)

13. wallik68

wallik68 Vévoda fóra

tak podle popisu ve FAQ se potřebuje 2526 kardinálů mám jich na skladě 3187 takže s nima končím
    cesmíny píšou 12580 mám 45181 kusů:p
    šišek má být 9296 a mám 6338
    snad jsem dobře četla a pochopilaxD

jinak přeji všem štastný a hlavně zdavý úspěšný nový rok

14. alenastibrova

alenastibrova Pisálek fóra

kdyz odehraju mini hru +1 kardinala 2*krat tak se me pripise 1 nebo 2 nebo musim pockat az za 4 hodiny a davat po jednom

-Jara05- tohle ocenil(a).
  15. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Přeji pěkné silvestrovské odpoledne.
    Dlouho jsem tu nic nenapsala, tak se polepším a hlásím můj stav je 90/90. Nyní už pouze otevírám bedny, skládám co je potřeba, odpovídám na otázky a sbírám potřebné ingredience na odměny.
    Má plocha, to je pěkné ZOO. Dochovávám potřebné zvířectvo do stodoly, sbírám sušenky (jako by nebylo toho sladkého po svátcích málo xD ).
    Přeji všem klidný vstup do nového ruku, hráčům klidnou :D hru, pokud možno bez výpadků a sekání, moderátorům pevné nervy a spóóóóusty trpělivosti a hlavně každému hodně zdravíčka ;)

16. MarianoGirl2

MarianoGirl2 Pisálek fóra

Ahoj, bude sa ti sčítavať iba čas, takže ak odohráš 2 hry po sebe, bude stále +1, ale na 8 hodín.

maribeja, Vanda a -Jara05- tohle ocenili.
  17. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, minihru jsem restartoval, vyzkoušej a dej vědět.
    Je důležité ji dohrát najednou, tedy bez přerušení až do konce

Ať vás síla provází na všech cestách

maribeja, -Jara05- a Vanda tohle ocenili.
  18. .liska-eliska

.liska-eliska Rádoby autor

Krásné odpoledne,
    chtěla bych MOC poděkovat evinana za její zpracovanou kvízovou tabulku. Byla jsem 10 dní na chalupě s chatrným připojením, které mi znemožňovalo brouzdat fórem a tahle tabulka mě opravdu zachránila.

U mě stav 58/90, zítra spustím nějaký ten bonus a snad to vyjde.. je dobré, že když nestihnu, mohu dokoupit dekorky za vědomostní body.
    Přeji všem krásné plutí v novém začátku :)

19. frybka

frybka Pisálek fóra

moc díky už je to v pohodě

maribeja tohle ocenil(a).
  20. goldedawn

goldedawn Magnát fóra

Ahoj,všem krásného Silvestra ,hodně štěstí a zdraví v roce 2026.Moderátorům přeju pevné nervy a hráčům zábavu bez nervů.Co se týče akce,jsem 85/90,sbírám a chovám,takový chaos jsem na farmě neměla za celé roky.xDTabulka je super věc,díky za ni.Mějte se hezky a o půlnoci na zdraví.;););)Tak opravuji svůj stav,jupííí 90/90.

Naposledy upraveno: 31/12/25 v(e) 4:50 PM