Zimní velkolepost (18.12.2025 - 7.1.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 17/12/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. hroudov

hroudov Veterán fóra

mooc děkuji;)

babina51 a -Jara05- tohle ocenili.
  2. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Tak už jen "pár" jedlí a bude hotovo. Nějak mi ze stájí přestaly padat sušenky. Na zásoby mi očividně někdo chodí ujídat. Budu muset poladit padání sušenek nebo nebudu mít za co zkracovat či dokonce zase budu stát na dárečku a čekat, až budu mít dostatečný počet. Stále čekám na klíče. Zítra ráno bude den "D".
    Opět nefunguje minihra. Jak jsem četla, tento problém má více hráčů. Psala jsem na podporu. Anglicky. Snad mi mé angličtině budou rozumět. Ověřování, že jsem člověk je opravdu zábavné. Dvakrát - poprvé jsem napsala málo písmenek. Po odeslání mi zůstala bílá obrazovka. Snad se formulář dostane do patřičných rukou a neztratí v Matrixu.
    Stejně to vyřeším tak, že na bedny s jedlemi budu kašlat a pojedu si dle sebe. Tato akce se mi opravdu nelíbí.

EDIT: Skali, e-mail mi přišel.

Naposledy upraveno: 29/12/25 v(e) 5:22 PM
  3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ciri13 - ahoj, pokud se formulář úspěšně odešle na podporu, přijde ti automatický potvrzovací email, že byl přijat a budou se tvým problémem zabývat (přijde na emailovou adresu, na kterou máš svou farmu registrovanou) ;)

4. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Ahoj. Pár typů na bonusová pole :)

Desková hra Továrna na hračky - 2.část pole č. 7 Bedna s farmářským bonusem II

Desková hra Čokoládová továrna - 1.část pole č. 16 1xPL

Desková hra Perníková vesnice - 2.část pole č.19 1x Kupón na pomocníky (1 hod.)

5. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Jak je možné,že mám celou horu hotovou a sklízím i z vrcholu jen jablka a kokteil nemám ani jeden ?

babina51 tohle ocenil(a).
  6. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj jana151049

A když klikneš tady na toto, tak tam máš splněno vše ?

Screenshot_1.png

Já bych řekl že ne ;)

Vrcholu jsi ještě nedosáhla :)

davidson00, babina51 a -Jara05- tohle ocenili.
  7. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Petz - máš pravdu ,nevěděla jsem to že hora pokračuje. Díky.

babina51, janar53 a pezt tohle ocenili.
  8. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Tak hotovo, ale lízátka jsem o skoro 10k přepěstoval xD

Jsem chtěl mít jistotu a ještě jsem si myslel, že budu třeba muset něco dopěstovat a ono ne :cry::music:

Každopádně šišky se blíží ke konci, tam bude i strom i deko, takže jedině vyberu deko za myslící body, protože kardinála nehrotím (nemám ještě ani nálepku v misích xD)

Mise mám 54/90, ozubený mince stav 168, myslící body 156
    Takže vlastně to už nemusím tak hrotit, ale nesmím zapomenout vyzvedávat punče, jablka a mince pokud chci trvalé předměty

9. milteska

milteska Mistr fóra

tak 3x hurá-sklidím posledních 150 šišek,což je patrně jedna sklizen´a bude hotovo,stav 88/90. Nakonec ta akce nebyla tak náročná,jak zpočátku vypadala. Všem pěkný den a dobrý start do nového roku

10. wallik68

wallik68 Vévoda fóra

ahojky všem
    kam se dodávají šišky a kardinálové a jasmína? vůbec nevím obě hory jsou hotové

11. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj wallik68,
    nedodávají se nikam - a předpokládám, že jsi myslel cesmínu :)

12. 14087

14087 Polobůh fóra

Ze začátku tak pěkně padalo sušenky a teď skoro vůbec od doby co se tady škemralo aby začaly víc padat ozdoby..
    Nemám dostatek na všechny otevřené bedny aby se mi časy synchronizovaly :wuerg::sleepy:

kutilka70 děkuji ;) určitě to tam prozkoumám :D

13. wallik68

wallik68 Vévoda fóra

ano cesmínu
    ok dobře vědět dík

14. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Já mám splněno jen 46 úkolů,nemám sušenky,klíčů jen 12,takže vrchol v nedohlednu.Neřeším to aspoň vím,že příště nic takového nebudu hrát.Farmu hraji jen pro zábavu,takže různé finty pro splnění ani neznám.Je to jen pro "kované" farmáře.Jsou to pro mě borci.

15. milteska

milteska Mistr fóra

14087-zkus dát na plochu stromy,mě se zdá,že sušenky z nich padají líp,než z chlívků

babina51, kutilka70 a -Jara05- tohle ocenili.
  16. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Díky za radu,mám tam stáje a už na to kašlu.Teď jsem dala v BB 70 řádků a vypadlo 7 baněk,které nepotřebuju a ani jedna sušenka!
    Takže motivace nulová.

Ze 132 šlechtění - 8 baněk.

Naposledy upraveno: 30/12/25 v(e) 12:10 PM
    babina51 tohle ocenil(a).
  17. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

jana151049: Sušenky ze šlechtění nepadají, viz FAQ.

Mise 57/90 :p

Prepperka, kutilka70 a babina51 tohle ocenili.
  18. ღSisinkaღ

ღSisinkaღ Obyvatel fóra

Akci dost flákám, neb nebyl čas, nicméně stejně mám jeden problém - nejde mi spustit skládačka během deskové hry. Puzzle, hádanky i rovnání předmětů v krabicích funguje normálně, skládačka nic. Figurka se na pole postaví, to se zeleně odfajfkuje a tím to hasne. Tím pádem se mi ještě nepodařilo ulovit žádnou jedli, fňuk. Nějaká rada co s tím? Jen pro info - na podporu jsem psala, leč česky a odpověď jsem dostala anglicky i německy, že jim mám napsat v podporovaném jazyku. No, než bych svůj problém přelouskala, tak jsem už na další korespondenci zanevřela... :(

hroudov a babina51 tohle ocenili.
  19. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ღSisinkaღ
    Zkus napsat (totéž, co jsi napsala v CZ) na technickou podporu v ENG (použij Google Translator, na konec svého textu napiš "Překlad Google Translator", nemohou očekávat, že hráči umí dokonale ENG či GER). Oni se s tím nějak poperou - když si vymysleli psaní na technickou podporu pouze v ENG či GER, ať si klidně podumají, co tím chtěl hráč říci...
    Je zbytečné zanevřít na technickou podporu, když jsou k dispozici překladače.;)

Prepperka, kutilka70 a babina51 tohle ocenili.
  20. ღSisinkaღ

ღSisinkaღ Obyvatel fóra

Kytka2001

Tak jsem to hodila do překládače a s trochu cynickým šklebem ve tváři jim to tedy odeslala. Snad z toho vůbec něco pochopí. xD
    Díky za radu :)

Prepperka, babina51 a kutilka70 tohle ocenili.