Zimní velkolepost (18.12.2025 - 7.1.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 17/12/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Teď jsem odehrála spoustu deskovek na obou farmách a už mne to nebaví ;) už aby byl konec. Vyzvedla jsem pikolku, 3 dekorace na hlavní ještě bonusové bedny, takže už chybí poslední dekorka a na 2 pikolku asi nezbude

2. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

5750 šišek, 8 klíčů, 108 myslících bodů, 80 ozubených mincí, sušenky na zkrácení ze stromů trochu napadaly, takže tak v 6 večer bude sklizeň dalších klíčů

Ale jakoby to čekání mě nebaví a vlastně až splním těch 20 klíčů teď, tak mi vlastně zbyde už jen na řádek (snad teda)

Nedělal jsem zatím všechny ty pole dole (protože nemám koule - nebo teď už mám, ale píšu ještě před tím, než jsem je tam hodil)

Klíče za základ šiškovnice dávat nebudu, možná až ke konci

3. emkopa

emkopa Pilný autor

Dobrý den vysvětlí mi někdo smysl pěstováni cesmínu to už nešlo zakomponovat do hry když jsme ho tolik pěstovali.

babina51 a maribeja tohle ocenili.
  4. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

emkopa,
    za napěstování cesmín máš odměny... jen za to, že je napěstuješ - vice v FAQ

upload_2025-12-28_9-1-41.png

5. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

tak 3 hra nedohraná - tentokrát v9.11h - do cíle mě zbývaly 4 políčka a kartu jsem měl už jen s 1 posun o jedno políčko a když jsem ji použil figurka se vrátila pozpátku na 2 políčko od začátku- takhle to nedohraji a podpora pouze v angličtině

babina51, maribeja a hroudov tohle ocenili.
  6. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Ahoj po vánocích,
    prosím, je vůbec v lidských silách napěstovat tolik
    šišek jedle korejské? Prozraďte, jaký fígl ještě, kromě těch
    běžných, používáte?
    Děkuji za rady.
    :(

babina51 a maribeja tohle ocenili.
  7. evoku57

Mikeši, žádný fígl, jen zuzino a ultra hnojivo, měla jsem 100% do diamantu a jelena s nějakými řádky ;) a mám šišky hotové i na vedlejší farmě

8. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Sedím na vrcholu hory uprostřed a asi brzy umrznu, čekám na klíče.
    Ty počty musel vymyslet nějaký šprýmař, ale spletl si apríl s vánočními svátky...
    Ano, dá se to zvládnout, řádky, měnit bonusy atd. návodů je zde dost, ale sedět u toho, to nebudu, čas je drahý a závislost mě naštěstí úplně nepohltila a taky nejsem hlídací pes abych vše sladil dohromady.
    Mimochodem se dnes hra pěkně seká i minihra.

9. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Můžeš upřesnit o kterou deskovou hru šlo?

babina51, -Jiřulka- a maribeja tohle ocenili.
  10. milteska

milteska Mistr fóra

ono je to dilema jestli zkrátit čas sušenkama nebo si je schovat na otevření dalších bonusů. Vydržela jsem do rána a poslední -snad- 3 klíče už konečně mám. Na plochách byly chlívky a stromy,takže napadlo celkem dost i těch sušenek,ted ještě dopěstovat ty zbytky,času dost,pomalým krůčkem postupuji vzhůru

11. hroudov

hroudov Veterán fóra

tak mě chybí ,, už jen "2 klíče "ale opět stojím na koulích, a nachovat tolik kusů kardinálů a napěstovat tolik jedlí, tak fakt taky nevím jestli to dám, jde to opravdu pomalu a veškeré hnojiva už jsou dávno pryč, takže jen voda, koupený hnůj a MJS, a do toho nám RT vrazila další akci s padátky na hlavní farmě, kterou jsem musela celou překopat, ale už je hotovo, tak doufám, že je zase nenapadne tam přihodit něco dalšího:oops:

12. Mikeš

Mikeš Titán fóra

evoku57 - všechny tyto dostupné bonusy využívám, ale přes to
    mám jen něco přes 2700 šišek. Zřejmě to bude dáno počtem
    stromů na ploše. Od začátku akce mi padají z beden nejdříve
    XL jedle a pak čekám na základ. I teď mám 4 XL v liště.
    S jedlemi to asi vzdám. Ostatní mám v pořádku.
    :cry:

13. evoku57

Já měla tuším 15 a 13 stromů, tak to přibývalo ;)

14. maribeja

maribeja Analytik fóra

evoku57,tak jsem to nevzdala a použila tvoje rady a použila teda okamžitou sklizeň kardinála mám hotového,jedle ty už dopadají,ale na vrchol se asi nedostanu ,stojim u prvních dvaceti klíčů a mám jich 14 ,tak nevěřím ,že posbírám ty další kvanta klíčů,jinak mám všeho dost koulí moře a sušenek teda méně ,ale stačí ,i tak ti děkuji za radu,co jsi mi dala a jela dál ,nevzdala to.Přeji ti pohodové po vánoční dny.

15. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Pokud budeš sklízet 6 klíčů denně , tak ti ještě klíče zbudou! Předpokládám,že sušenek a koulí máš z okamžité sklizně chlévů habaděj!;) Akce končí až 7.1.26 !!!!

babina51, Prepperka a kutilka70 tohle ocenili.
  16. Danielaa25

Danielaa25 Stará škola

ahoj, díky operaci zlomené ruky ..nevybírala jsem bedny s klíči asi tři dny,mi ted chybí 30 klíčů a ty už asi nejdou nikde jinde získat než z těch třech políček po 10hodinách úpatí hory ?...ale zase jsem se naučila s postřikovacím uměním ..to je super
    koukám ,že akce končí 7.1.tak možná s budíkem je ještě šance...

17. evoku57

maribeja, zkus jestli máš sušenky klíče urychlovat ;), jsou tři za den pokud k tomu vstaneš, tak 6, tak to docela přibývá, já už mám hotové i ty co nemusí být. Držím palce a také přeji krásné svátky

18. maribeja

maribeja Analytik fóra

evoku 57 zatím mám jen jeden k možnosti sbírat a ten urychluji sušenkami a stávám k tomu ,abych alespoň se dostala na ten druhý,ještě potřebuji 6 klíčů,tak uvidím kam dojdu děkuji moc

babako, babina51 a janar53 tohle ocenili.
  19. JandaPanda

JandaPanda Vážený autor

Mikeši: já mám stromů 14, zhruba polovina v základu, dávám jelena, řádky v nebi, 100 % do zlata, většinou 100 % do diamantu. Pak mám třeba 40 ks z XXL stromu. Urychluju ponožkami, a dávám vrtule. Z kola taky něco padlo, ale to skoro nestojí za slovo.
    Už mám hotovo. A nebavilo mě to.
    Když vezmu v úvahu, že se hraje až do ledna, tak to nevzdávej, to dáš taky. Vyzvedl sis stromek za klíče?
    V nejhorším si koupíš chybějící dekorku v obchůdku za mince.

20. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

maribeja
    Na plánu je možnost sbírat 3x klíč 2x denně(celkem tedy 6 ks)!
    To jako ještě nemáš napěstovanou lízátkovou kalu ?!? Pole číslo 10,21 a 30 kde jsou klíče se otevírá za 10 sušenek!

babina51, janar53 a Prepperka tohle ocenili.