Zimní velkolepost (18.12.2025 - 7.1.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 17/12/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. zabeva

zabeva Pilný autor

zdravím asi tuto hru hraju špatně.plním bedny lízátkama,padá mi málo baněk a i když nasadím dlouhodobky nic nevypadne tak nevím jak docílit většího množství baněk.nevím jak získám pomerančový punč.nasbírat 20klíčů bude fuška abych se dostal na druhý herní plán a jak začít hrát hry s bonusy

2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

zabeva - zdravím, zkus chlívky. Můžeš počíst i zdejší diskuzi. Padátka - jak baňky tak sušenky - se tu pár už dní hojně řeší. Třeba najdeš inspiraci.

Sladký pomerančový punč - zisk v části Sobí expres - Vrchol hory
    sladký pomer punč.png

3. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Zase se mě nezobrazilo hnízdo zimního kardinála vypadené z bedny.Už podruhé!Psala jsem to už jednou,ale rada nikde

babina51 a INČUČUNA1959 tohle ocenili.
  4. Skali

jana151049 - podle obdržených informací jsi dnes získala:
    ve 20:22 1x Hnízdo zimního kardinála I: Žluté - máš ho v inventáři
    a v 15:40 jsi dostala základního a máš ho ve skladišti na divošce.

5. zejdy66

zejdy66 Analytik fóra

Já mám také problém dojedu na políčko s minihrou a vůbec se mi neotevře, je tam hned zelené zatržítko a nic. jinak hra funguje normálně. Zkoušela jsem různé prohlížeče, ale je to všude stejné.
    Sbírám klíče na otevření bedny na vrcholu a už to skoro bude, tak vrcholu dosáhnu, ale s těmi pár stromy a jednou stájí lištu asi nedám:cry:

babina51, INČUČUNA1959 a -Jara05- tohle ocenili.
  6. Skali

zejdy66 - hru ti kolega resetoval, tak to zkus, mělo by to být v pořádku.
    Důležité: V žádném případě neukončuj minihru předčasně křížkem. Vždy je potřeba minihru dokončit.

7. zejdy66

zejdy66 Analytik fóra

Ano vždy hru dokončím,tedy když mě to nevykopne z farmy

Děkuji moc,už mi minihra funguje,ale to,jestli mě to vyhodí ze hry neovlivním. Jste zlatíčka:inlove:

Naposledy upraveno: 26/12/25
  8. Skali

zejdy66 - bohužel pokud se minihra neukončí standardně, pak dojde k tomu, že se zablokuje a nelze ji opětovně spustit ;)

9. Pumpička

Pumpička Vycházející hvězda fóra

Chápu to dobře, že se Cesmína pěstuje jenom na množství, a jinak k ničemu není?

babina51, INČUČUNA1959 a -Jara05- tohle ocenili.
  10. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Skali - díky moc,jsi zlatá.To mě nenapadlo se podívat jinam.

babina51 a INČUČUNA1959 tohle ocenili.
  11. milteska

milteska Mistr fóra

když přepnu na vrchol hory tak někdy vidím bedýnky všechny splněné i nesplněné a někdy prostě nic,jenom časomíra na ten nektar a jednu bedýnku,která je jakoby na řadě. Máte to taky někdo nebo nebo je to nějaká chyba? A zdá se mi,že teda hodně přiškrtili sušenky :(

12. eri1000

eri1000 Zelenáč fóra

Ahoj, dělá mi to taky.

*příspěvek upraven, aby bylo jasné, že se nejedná o spam* sopti

Naposledy upraveno moderátorem: 27/12/25
  13. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

milteska - někdy se to může stát. Jedná se o problém se zobrazením.

Pumpička - pochopila jsi to správně

14. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Vévoda fóra

Tak po dlouhé době píšu, stonek je doma, teď ještě nasbírat mince na 2 dekorky. Snad to stihnu. Budíka mám nastaveného, tak to půjde v pohodě. Hlavně nezapomínat sklízet kardinály a akční stromky. Kardinály krmím SK, stromky hnojím. Kam dojdu uvidím, však nejde o život.

15. PAVOL1972

PAVOL1972 Zelenáč fóra

Zdravím. Mám takú otázku. Potrebujem hrať ešte tie hry myslím puzzle, jigsaw puzzle a bubblesort? Cazmínu a kardinála už mám hotových tak či to nike je strata času. Dakujem

babina51 a -Jara05- tohle ocenili.
  16. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

PAVOL1972
    Pokud máš splněnou jedli, kardinála i cesmínu, je vhodné se minihrám spíše vyhýbat, protože jejich výdobytky již nepotřebuješ.;)

INČUČUNA1959, babina51 a -Jara05- tohle ocenili.
  17. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Hezký večer, chybí mi 3 797 šišek. Uf, uf. Z beden jsem teď dostala samé upgrady a základy už došly, Takže se válí v liště. Jedna minihra se mi nespustila a přišla tak o bednu. S tím dokáži žít, i když tam jistě byly ty základy. :)
    Při výstupu na vrchol hory jsem se zasekla. Jak jinak než na klíčích. Takže musím počkat pět sklizní (2,5 dne). Pak se snad vyškrábu. Mám obavu, aby mi nedošly sušenky. Ale věřím, že se do zdárného konce nějak doplácám.

18. stěby

stěby Hvězda fóra

Stonek mám, mise 90/90, tudíž pro mě začalo období vyzobávání :music::D. Beru hlavně kupóny a SH, občas přibalím nějaký ten floren. A chtěl bych z kvelbu vyndat obě jedle i oba ftáky. Zatím mám dva stromky a jednoho opeřence (z mise), nějaký kousek navíc by neuškodil.

19. kocieva

kocieva Veterán fóra

Přeji pěkný večer. Já jsem tam šťastná. Hlásím hotovo.

https://prnt.sc/MF25A81whFTW
    Mise i řádek.
    https://prnt.sc/Fuw6RIQvv1Xh

Teď už jen deskovky "vyzobávat", vím, že nevyberu všechny odměny v obchůdku, bohatě mi bude stačit ještě jedny dekorky, kardinál a jedle. Pikolky jsou drahé za nima se nepoženu.

20. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Klíče sem, klíče tam, co já s nima udělám... Mám pět z dvaceti na první postup. Hm, tak tohle asi nedoklikám, těch dnů, kdy jsem nestíhala a pak nemohla hrát se nasbíralo hodně. Mám ještě pár dnů volných, pak od druhého do čtvrtého ranní dvanáctky, tam nic neuhraju, potom noční. Naděje umírá poslední, nenechám ji umřít xD