Zimní velkolepost (18.12.2025 - 7.1.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 17/12/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Klíče by mohly bít zejtra (v 10 večer bude sběr tří a ráno se to dodělá) a potom ještě jednou

problém je, že docházejí sušenky a s čas. úkolem to vychází celkem na hlavu

Každopádně už se nemůžu dočkat až budu šplhat a hrát i druhou minihru, na kterou si ale kvůli nedostatku zmiňovaných sušenek, musím počkat -.-

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Podle mě jsi otevřela 2 bedny, tak si myslím že je vše v pořádku.

babina51 a -Jara05- tohle ocenili.
  3. sr22

sr22 Pisálek fóra

pezt
    Myslím, že ty dvě bedny jsem měla již před tím a otevřela je drive. Toto se mi stalo v cca 10.46
    Ale snad to doženu. I tak děkuji za snahu.

babina51 tohle ocenil(a).
  4. pezt

sr22

1 bednu jsem ti připsal, snad ti to pomůže.

5. sr22

sr22 Pisálek fóra

pezt
    Moc dekuji. Raději už budu hrát minihry jen na ntb. Nevím proč to na IPadu tak často padá.

babina51, -Jara05- a pezt tohle ocenili.
  6. kuchynak

kuchynak Pilný autor

Můžu se zeptat, jak jste na tom s jedlemi? Já mám na ploše 5 XXL a v liště 8 XL a 1 XXL - potřebovala bych je při OaD vyměnit za základní stromky ;), protože takto se k těm 9 tis těžko dohrabu...

7. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

kuchynak
    Nějak nepředpokládám, že by šlo při akci Obchoduj a daruj obchodovat/darovat akční stromy (Zimní jedle korejské), které máš asi na mysli.
    Pokud ano (to by bylo překvapení prvního stupně), jistě se mezi hráči, co to mají hotové, najdou tací, kteří ti rádi pomohou.

Nicméně se obávám, že v tomto případě na to spoléhat nelze...:p

babina51 a hroudov tohle ocenili.
  8. lumat85

lumat85 Stará škola

Pěkný večer všem, já jsem v pondělí psala, že stále přemýšlím, jestli akci rozjet na plno. Tak jsem v úterý večer rozjela a už jen čekám na klíče, abych se dostala na vrchol hory a k punčům. Vše napěstováno, sušenek a baněk mám nad hlavu.
    Díky své sousedce, díky Prepperko za nakopnutí, jsem spustila postřikovací umění + 10 pěstitelů + k tomu padly dva bonusy na KŠ na 100% a asi dva na +1 a tak dnes odpoledne jsem díky tomu podoplňovala stavy zvěře. Kardinálové byli v požadovaném množství během pár minut.
    Kvůli akční rostlině jsem přidala i Křišťálové vodopády, tak jsem jela na 4 plochách ( Baha a hlavní). Jela jsem na pohopolích s SH ,vodou a hnojem + vytočené bonusy. Dnes už jsem nepoužívala ani vrtulky a dalo se to v pohodě.
    Posbírám v deskovce ještě pár jedlí, snad to s bonusama tady do konce dopadá.

9. Pumpička

Pumpička Vycházející hvězda fóra

Přerušil jsem kvůli večeři minihru Puzzle, a dohrát už nešla. V dalším kole se mi po uméstění figurky na políčko ani nespustila,a teď se to zopakovalo potřetí...

babina51 a dasa1143 tohle ocenili.
  10. kuchynak

kuchynak Pilný autor

Kytka2001
    taky to nepředpokládám, jen jsem byla zvědavá...
    protože 5 stromů i s bonusem asi na dokončení stačit nebude... nebo mi ujel vlak a já nevím, jak získat z jednoho stromu několik desítek šišek?
    Děkuji a hezké Vánoce!

11. Kytka2001

kuchynak
    Bonusy, bonusy, bonusy - v diamantu a ve zlatě, některé řádky v nebi a trocha štěstí na Kole štěstí (teď to točí jedna báseň)...
    A pochopitelně rozšiřovat stromořadí Zimních jedlí korejských...;)

12. pezt

Ahoj Pumpička

Minihru jsem ti resetoval, vyzkoušej mělo by to již fungovat.

Důležité: Každou minihru je potřeba dohrát, pokud ji vypneš dojde k zaseknutí. Není tam žádný časový limit, můžeš to tedy klidně nechat otevřené.

13. Pumpička

Pumpička Vycházející hvězda fóra

pezt:
    Děkuji, hra funguje.

babina51 a pezt tohle ocenili.
  14. PampusikLenusik

PampusikLenusik Expert fóra

ahojte. prosím vás, poradíte mi niečo na stromy? mám ich 7, z toho dva xxl. potrebujem este 7764 plodov a to nemam sancu :cry: KŠ mi dalo akurat tak figu borovu... dakujem z akazdu radu :):)

15. Kytka2001

PampusikLenusik
    Rozšiřuj tedy svoji alej Zimních korejských jedlí... to je rada má.
    A podívej se do nebe, jistě najdeš nějaký ten stonek (např. Zimnoslunečné historky ze stáje)...

babina51, -Jara05- a PampusikLenusik tohle ocenili.
  16. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Heurékáááá! Dosbírala jsem 20 klíčů a odemknula jsem si vrchol... ehm, už před 2 dny napěstované akční akorát vkládám a opět jsem zadrhla u balíčku za 20 klíčů... a u balíčků za 20 sušenek... no nic, tak zas pomalinku dál.

17. jankami

jankami Pisálek fóra

ahoj poradí mi někdo jak aktivuji okamžitou sklizen stají

18. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

19. jankami

jankami Pisálek fóra

děkuji za rychlou odpoved tak umeni mam jen 2 ks nevadi nejak to dopada

babina51 a kutilka70 tohle ocenili.
  20. kuchynak

kuchynak Pilný autor

Tak si dám budíka, abych získala nějakou jedli a ono mi to neotevře minihru, ale označí ji jako odehranou a bedna s jedlemi nikde... ach jo.
    Tak jdu kontaktovat podporu, jak tu čtu.
    Když se daří... tak to stojí za to :-((