Zimní velkolepost (18.12.2025 - 7.1.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 17/12/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ruzovka74

Ruzovka74 Zelenáč fóra

Tak mi připadá, že s padátkem vánoční ozdoby se tedy hodně šetří. Ať sklízím akční či hodně bodovanou rostlinu neakční, padají ozdoby velmi sporadicky. Řekla bych, že méně než na začátku akce. Což mě nebaví, vypadne-li mi jedna ozdoba z celé hlavní louky.

2. -pinpi-

-pinpi- Rádoby autor

Z poľa kde boli zasadené 20 hodinové rastliny vypadnú 3 slovom tri Ozdobné guľe tak to je o ničom.

3. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

4. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Ozdoby hotovo, sušenky také, napěstováno jest. Za první věc díky postřikovacímu umění (5 ks) a hráčům, kteří zde sdílí své cenné zkušenosti, rady a vychytávky (ano, o postřikovacím umění vím již delší dobu, ale vyzkoušela jsem až dnes). Chybí kardinálové a šišky. Asi povalím do konce akce chlévy a budu urychlovat balíčky, které dávají jablka (jinak nevím, jak tyto věci získat). Zatím urychluji jen klíče. Úpatí je hotové, čekám na klíče, které mi zpřístupní možnost šplhat až na samý vrchol hory. Mise 44/90. Kardinálů 294, jedlí 1048.

5. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Tak jsem ji zdolal ;)

Screenshot_1.png

Ať se vám daří a pohodové svátky přeji :)

6. jana151049

jana151049 Hrabě fóra

Včera mě vypadlo z bedny hnízdo zimního kardinála a nikde jsem ho nenašla.Dnes vypadlo zase a hnízdo jsem našla a je na ploše.

babina51 tohle ocenil(a).
  7. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

pezt - veliká gratulace!
    Já zatím mise 90/90 a chodím po 5 hodinách( ale v noci spím) vybírat bedýnky. Klíčů potřebných na další postup je zatím už 10 ks.
    Tak to bude cobydup vše hotové :D:D:D

Přeji Vám všem klidné a pohodové Vánoce a hlavně nenechte si je pokazit, vždyť za 14 dní ani nebudeme vědět, že nějaká akce , kde byly potřeba vánoční koule a sváteční sušenky, byla. Pěkný večer všem!

8. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Ciri jestli jsi dnes aktivovala okamžitou sklizeň chlévů, mohla jsi mít kardinály hotové. Sklízela jsi je při té okamžité? Aktivovala jsi i nějaké bonusy na zvěř? Já umlela asi 400 krmení pro kardinály, dala na plochu můj jediný chlívek (pro kardinály, jinak okolo i jiné) a mám jich z té okamžité sklizně něco okolo 4000. Proto mi přijde škoda jestli tobě okamžitá nepomohla ke splnění právě i těch kardinálů, tak se snažím dobrat co příště udělat jinak aby se to povedlo. Při té okamžité to jde fakt samo, ještě mi spousta krmení zbyla. A padátek mám z té sklizně 2 500, takže můžu urychlovat jak chci, a ještě by mi sušenky měly zbýt.

9. kocieva

kocieva Dozorce fóra

10. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Dneska "košíkáři" ,zejtra ostatní!:eek:;)
    U sebe to vidím nejdříve kolem šestý ranní!8)

11. barca279

barca279 Expert fóra

ja vidim koniec stvrtok vecer ,chyba mi este 12 klucov.nedam 29 eur za balik 5 klucov ani bohovi

12. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Prepperka, díky tobě mám ptáky z krku. Ještě že jsi do mě "kopla". Někdy si sedím na dlouhém farmářském vedení... Stihla jsem platnost postřikovacího umění. Sice to byl klikací maraton, ale jsou doma. Alespoň jsem si odpočinula od míchání bramborového salátu. On to nebyl dvakrát šťastný nápad aktivovat tento bonus, když je 23. prosince: cesta na hřbitov, na skok zajít za bývalou kolegyní do práce, dělat salát, vánočku... Nicméně stihla jsem.
    Teď už jen ty jedle...
    Ještě jednou mockrát děkuji.

13. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Přátelé jen pro jistotu
    Hnízdo zimního kardinála, Zimní jedle korejská - jsou pouze v akci, stáje stromy, plody, zvířata budou po akci vyměněny za BZ/TBZ/KR - tudíž MIZÍ
    Jedle korejská, Hnízdo kardinála - jsou trvalé a zůstávají ve hře. Ujistěte se, že má stromy a hnízda bez názvu přídomku zimní. Ať pak při případné další akci máte co dodávat do úkolu :) (vzpomeňte si na falešnou Cucu :) )

14. supersisa

supersisa Pisálek fóra

Prosím ako sa zapína okamžitý zber chlievov, mám málo gulí a sušienok

**** sloučené příspěvky Bedlivé OKO ****

Naposledy upraveno moderátorem: 23/12/25
    babina51 a -Jara05- tohle ocenili.
  15. kocieva

kocieva Dozorce fóra

16. hroudov

hroudov Veterán fóra

líbí se mi tady rady s postřikovacím uměním, jak to jde rychle splnit, ale co ti ostatní kteří to posř. um. nemají, mám 7 chlívků a pochybuji, že odchovám těch 2526 ks :oops:

17. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

hroudov
    Nezbývá tedy nežli opakované bonusy do diamantu a do zlata (na 24 h ideálně +100% a +100% ze zvířat) a spolehnout se na Kolo štěstí. A postupně navyšovat počet hnízd Zimního kardinála (z příslušné minihry).

18. PampusikLenusik

PampusikLenusik Mistr fóra

ahojte. práve som sa dostala na vrchol hory a balím darčeky. zabalila som prvý (kľúče) a ukázali sa mi tie, ktoré môžem zabaliť. keď som ich zabalila, tak zmizli! to má miznúť?

babina51 a -Jara05- tohle ocenili.
  19. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

PampusikLenusik
    Nej si sám, asi se tak děje každému (i u mě to je stejné).
    Je to sice nepříjemné, ale přežít se to dá...
    Navíc již aktivované "bonusové krabičky" s časovými bonusy upload_2025-12-23_20-42-10.png jsou viditelné, takže ty jistě nepřehlédneš.

Edit: Jak můžete vidět níže, v Edge jsou bedny normálně zobrazeny. Nefunguje to jen v Unity klientu.
    FarVrcholHoryKlient.png
    Edit2: Po opětovném přihlášení do Unity klientu se to zobrazuje správně i tam...
    FarVrcholHoryKlient.png

Připojené soubory:

Naposledy upraveno: 23/12/25
  20. kuchynak

kuchynak Stálice fóra

hroudov
    jsem na tom stejně, za 1,5 roku mi nevypadla jediná dekorka postřikovací umění, takže tudy cesta pro mě opravdu nevede... A pokud z deskovek vyberu chlívky, zase mi scházejí jedle, takže z bláta do louže...
    Kytky byly napěstované v pohodě, ale tady jsem opravdu druhá... mám víc upgrade než chlívků, takže zase super :cry:, a jedlí mám 5, takže ty mi taky 9 tis šišek asi nedají.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.