VT: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Debatní koutek' zahájená uživatelem Casey27, 25/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. polacka

polacka Vévoda fóra

Tak jsem si provětrala sousedy. Jedno už nemám a další končí ve vysokých levelech. Level 238,236,233,118,98. Teď přemýšlím, funguje ukazatel správně a pokud funguje, proč takový odliv hráčů ve vysokých levelech. Odpověď je snadná. Pro déle a poctivě hrající hráče se jenom škrtilo a hra se stala nezajímavá. Nebo to má jiný důvod? Nemyslím.

-Jara05-, lacrima a Mikeš tohle ocenili.
  2. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj polacka,
    ukazatel aktivity hráče delší dobu nefungoval. teprve nedávno byl opraven. mezi aktivními hráči mám hráče o kterém na 100 procent vím, že nehraje už přes rok. Takže teď to vypadá, že je velký odliv, ale není tomu tak.

3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Ještě doplním kolegu, to že hráč je ve vysokém levelu neznamená, že je to dlouho hrající hráč. Do levelu 200 se dá dostat během krátké doby.

4. polacka

polacka Vévoda fóra

Hm, ale já ho mám v sousedech více jak deset let.

-Jara05-, lacrima a Mikeš tohle ocenili.
  5. Mikeš

Mikeš Titán fóra

To jako tím, že mi všech pět umřelo? To si nemyslím.
    Řekl bych, že je farma přestala bavit a moc nebaví ani nové hráče, protože u ní dlouho
    nevydrží.
    Těch zmíněných pět sousedů ještě nemá červený teploměr, ale klesá a brzy "doklesá".
    Nejsou to jen oni, ale v poslední době jsem jich sám několik vyhodil, protože nebyli
    aktivní, tj. že nepostupovali a neposílali dárky.
    kutilka70 - "šťastná to farmářka" :)

-Jara05-, lacrima a polacka tohle ocenili.
  6. pezt

Ahoj polacka

Já neříkám všichni, ale je to i ta možnost.

bačkora85, -Jara05- a lacrima tohle ocenili.
  7. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Jsme jenom lidi. Nikdy nevíš co se mohlo stát a dotyčný třeba nehraje jen pro to, že mu do toho vklouzla nemoc. Myslím tím vážná a dlouhodobá, nebo má jiné vážné důvody a hra tedy musí jít stranou -.-
    Taky se mi občas stane že ze dne na den skončím v nemocnici a v tom případě nemohu dát sousedům vědět :cry:
    Stalo se mi, že to vypadalo že hráčka přestala hrát a pak najednou zase začala dárky posílat. Asi třeba nemohla :sleepy:
    P.S. Přeji všem pevné zdraví :inlove:

8. goro19

goro19 Pilný autor

Marně vyhlížím prodej pomocníků za poloviční cenu. Ani kalendář nic nenapovídá. Poslední byl myslím 21. 8.

9. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

10. goro19

goro19 Pilný autor

kaolín11 - prodej, který mám na mysli, se jmenuje Poloviční cena - pomocníci a ne ten, na který mě upozorňuješ, ten byl naposledy 3.9. a nyní se v krátkém čase opakuje.

11. sedlackabuzkova

sedlackabuzkova Perspektivní autor

Ahoj, nemohla jsem se vůbec dostat na farmu. Tak snad to pojede bez problémů.

babička-květa tohle ocenil(a).
  12. vera2610

vera2610 Pisálek fóra

Zajímalo by mě co ti vaši chytří ATdělají ,že stále nejde načíst farmu ,seká se to ,asi nedělají nic, doufám že mě zablokujete za pravdu , hraji farmu od začátku ,ale takový bordel ještě nebyl.

-Jiřulka- tohle ocenil(a).
  13. pezt

Ahoj vera2610
    Nevím kdo jsou "chytří AT" a už vůbec nevím co dělají :p, jo a taky nejsou moji ;)
    Nicméně problémy s přihlášením byly, ale ty by měli být vyřešeny, problémy můžou být také u tebe a nebe někde na cestě, např. díky divokému počasí.
    A jak vidím tak na farmě funguješ, takže nevím kde je problém ?

14. lacrima

lacrima Titán fóra

Zdravím BA pezt ,
    "Prosím, prosím , Plha se hlásí " ;)
    Já to vím, já to vím , co jsou to ti "chytří AT" a vím, co dělají i když taky moji nejsou a ještě jsem ani neměla
    tu čest se s nimi setkat a ani po tom netoužím ,... i když závislá jsem . Samozřejmě , že na Farmeramě :p

Ambulance AT , je ambulance v proslule známém aditologickém centru v Praze , kde probíhá léčba drogově
    a jinak závislých pacientů . Takže AT jsou aditologové , lékaři a sestřičky v této ambulanci .

Přeji pěkný i když deštivý , nepříjemný den a pohodovou hru.

15. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

lacrima Ty ma vies vdy tak pobavit :inlove: a myslim,ze niesom sama ;)

16. lacrima

lacrima Titán fóra

Sovičko , [​IMG]to jsem ráda, protože co by jsme z života měli , kdyby jsme se neuměli alespoň trochu
    pobavit. Zábava pozdvihne náladu, zjasní mysl a pomůže zvládnout i ty nejhorší časy.
    Ten, kdo se v životě neumí zasmát , má to v životě těžší než veselý a pozitivně myslící člověk .

Říká se , že veselá mysl je půl zdraví ,... no a pokud se ten člověk i myje , tak je zcela zdráv,
    protože půlkou zdraví je čistota. Jsou to tedy dvě poloviny a dvě poloviny je celek :D

Taky se říká , že úsměv stojí méně než elektřina a přitom dává více světla.;)

P.S.
    BA petz mě svým příspěvkem pobavil dokonale , takže mi dal půl zdraví a
    teď se půjdu ještě [​IMG]aby jsem měla to zdraví celé .

Naposledy upraveno: 15/9/24
  17. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Také mi v sobotu večer farma asi půl hodiny nešla a dnes ráno před a po 8. také ne. Určitě to nebylo mou vinou.
    Ten, komu farma funguje, nikdy nepochopí ty, kterým farma nefunguje. Je to marné. A ty výpadky hlavně otravné.
    :wuerg:

Edit:
    Farmářka_X- všiml jsem si.

SOS z Beskyd, je mi tuze moc mokro, chladno, neútulno a nevlídno.
    Velká voda mě zatím s sebou nevzala.
    :(

Naposledy upraveno: 16/9/24
  18. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Mikeš - byly hlášeny nějaké problémy s chodem farmy, ale již by to mělo být opraveno

Přeji hezký den

modrýměsíc a -Jara05- tohle ocenili.
  19. pezt

Zdravím

Děkuji všem co přijali moji žádost o sousedství. Jedna hráčka měla bohužel plno, tak tam jsem nepochodil ;) a zůstalo neobsazeno.
    Nicméně se mi podařilo získat i někoho z TOP 10

Screenshot_1.png
    Zase mám nyní motivaci to tlačit víc a víc :p
    Přece jen nemám rád, když nejsem na prvním místě :p

20. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

pezt a čo tí s nižšími číslami? :p

kocieva, -Jara05- a bačkora85 tohle ocenili.