VT: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Debatní koutek' zahájená uživatelem Casey27, 25/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím
    Také mám všechny řádky zaplněny, šedivý nesmí být, a kdybych měl úplně všechny co byly k dispozici, tak bych byl rád ;)

Screenshot_1.png

sovicka64 a -Jara05- tohle ocenili.
  2. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

pár jich šedivých mám. bohužel, ale dělám vše pro to, aby šedivé nebyly

-Jara05- a sovicka64 tohle ocenili.
  3. lumat85

lumat85 Analytik fóra

-Jara05- a ostatní......děkuji za reakci. Ano, i Vaše strategie je dobrá, pokud Vám to takto vyhovuje. Já třeba vůbec nejedu nálepky, neplním družstvo, neplním zazázky zákazníků, sezóna mě míjí obloukem. To mě nebaví. Každý hrajeme podle své chuti a časových nároků z reálu.
    Já se zatím snažím hrát na BZ, abych rychleji postupovala. Nehrála jsem skoro rok, péče o mámu mi nedávala moc času sedět u NT a hlídat akce. Proto mám možná pocit, že musím něco "dohnat". :p

A znovu ano, máš -Jara05- pravdu v tom, že nyní ,ve vyšším levlu, se už hraje s různými vychytávkami a bonusy mnohem lépe, než když jsme začínali. A zkušenosti matadorů a adminů ? Bože, ty jsou k nezaplacení.
    Napěstováno a nachováno mám všeho dostatek ( na mou potřebu), tak jsem si dovolila obětovat plochu pro dekorace.

Jen jsem chtěla vědět, jestli je tady víc takových "hamounů" jako já, co si hlídají zisk BéZetek ve stonku a šedé řádky je nestresujíxD

-Jara05- tohle ocenil(a).