VT: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Debatní koutek' zahájená uživatelem Casey27, 25/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky evinana , krmím, krmím a krmím je dobře .
    Moc toho ty potvůrky nesežerou (2x Avokádo,5x Cukrový meloun,5x Citronová tráva) ,

ale trvají moc dlouho (základní čas výroby je 22 hodin) a to je na mě moc dlouho , když
    se chci co nejrychleji zbavit úkolu v družstvu, ;) tak mlsají SK ;)

Jooo a s tím štěstím v pátek 13tého , to bylo asi i tuplované tím , že venku sbírám pořád bobany
    po psech a kdo ví , jestli jsem do nějakého nešlápla a nebo ... :p
    Sbírám teda po svých psech , ale někdy je krok co krok i cizí ... a pozor , já ty naše poznám.:D
    Myslím si, že až bude zase někdy pátek třináctého , tak si půjdu kromě podivuhodných výběhů ,
    koupit i nějaký los ... třeba taky "rybišku" ... ale zlatou;)

kocieva , souhlasim, souhlasím a zase už [​IMG]běžííím a stále běžím.

Naposledy upraveno: 14/12/24
  2. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Dobré ráno, tak ani na druhý pokus zakoupených výběhů na mě mandarína nevykoukla :(. Nu což, počkám, ona se někde objeví a popřípadě v sezóně na ní určitě narazím ;):).
    Edit: co se týká farmy a běhajících oveček .... u mě jsem po změně žádný problém nezaznamenala ;). Jedu jako obvykle ;)
    Hezkou adventní neděli :)

3. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

kocieva - to že se místo Ocenění za sezónu točí kytička se ví a pracuje se na nápravě.

Přeji hezký den

4. Trilian55

Trilian55 Vycházející hvězda fóra

Upravili ovečky, prestali sa zobrazovať Novinky, príde mi to že je to niečo za niečo a úpravy nezvyšujú komfort hrania. Ale nejaká zmysluplná úprava, napríklad že by sa výrobky z remesiel v stodole označili, alebo zoradili podľa bonusového slotu to nie. Netvrdím že som úžasný hráč, ale aj po rokoch musím čakať, kým mi vybehne okno s informáciou na aký slot výrobok patrí. Tak som si pofrflala a môžem ísť do práce.

5. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Trilian55
    Problém s nezobrazováním Novinek se řeší, jakmile proběhne aktualizace hry, měly by se zase ukazovat.
    A pokud máš nápad, jak by bylo možné vylepšit značení/filtrování řemeslných produktů, můžeš sepsat svůj návrh sem (s anketou pochopitelně).

6. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

No cožpak o to, sepsat návrh může, ale pravděpodobně to bude jen mrhání časem!
    Docela by mě zajímalo, jestli nějaký zlepšovací návrh z naší komunity někdy prošel.... máte někdo přehled? Fakt by mě to zajímalo, protože supr návrhů tady opravdu bylo dost, třeba ten na otevírání beden, na ten si vzpomenu každý týden před akcí nebo v semenářství zobrazení u plodin - kolik jich máme ve stodole nebo aby se daly mezi dekorkama poznat ty, co dávají něco navíc atd., atd....

7. polacka

polacka Vévoda fóra

Nezapomeňte na dnešní bonusový kód FAADVENT4

8. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Přeji všem pohodové vánoce a do nového roku 2025 jen to dobré.

9. k.vitek

k.vitek Titán fóra

jasně, že jsem zapomněla :oops: před chvilkou mi to docvaklo... a holt, už je pondělí

lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  10. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Naposledy upraveno: 24/12/24 v(e) 6:07 PM
  11. medved222

medved222 Analytik fóra

Když vzduchem zakrouží pár vloček sněhu,
    nastavte tvář - ten dotek má něhu.
    Vyloudí úsměv a ustoupí zlost,
    tak přeji všem lidem, ať vloček je dost.
    Vánoce bílé a čisté jak sníh,
    v životě radost, lásku a smích.
    Krásné, požehnané, pohodové vánoční svátky všem farmářům, moderátorům a všem lidem dobré vůle.

12. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

HOLIDAYS24 - bonuskód z FB !!!

13. hansicek

hansicek Expert fóra

zadal som kod v alpach:cry:
    tajne som dufal ze to uz za ten rok opravili, ale houbeles, zrejme je potrebne riesit dolezitejsie veci napr. dizajn oveciek tlaciacich furik

kocieva, lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  14. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Přeji krásné vánoční svátky všem lidičkám
    hodně štěstí, lásky, radosti a pohody :inlove:

15. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Všem farmářům a farmářkám přeji krásné svátky vánoční, prožité v klidu, v pohodě, radosti a do Nového roku jen to dobré a plno zdravíčka ;)

16. polacka

polacka Vévoda fóra

kód FAXMAS2024

Hezké svátky.

17. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Všem hráčům Farmeramy i jejím blízkým přeji pohodové vánoční svátky.

18. mituli

mituli Polobůh fóra

Prosím,může mi někdo poradit kde seženu -blátovačka a extrémní sportovec-děkuji

19. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

mituli - Blátovačka je od Kubíka za denní přihlášení a Extrémní sportovec ještě není ve hře.

Přeji hezký den

20. irísek1960

irísek1960 Vážený autor

Krásné vánoční svátky všem farmařícím závislákům a do nového roku jen to nejlepší v životě i na farmě.