Velký zimní únik (12.12. - 18.12.2024) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 11/12/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

..:: Velký zimní únik ::..

Dostupnost: 60 level
    Obtížnost akce:
    • střední / těžká
    Všechny uveřejněné informace vycházejí z testů a je možné že dojde ke změnám po zavedení do hry. Tyto změny naleznete v aktualizovaném FAQ k akci.
    Pro zobrazení FAQ lze rolovat dolů v tomto tématu. Pro zobrazení jednotlivých částí FAQ nebo vstup do diskuze stačí kliknout na požadovanou část FAQ.

Naposledy upraveno: 10/12/24
    INČUČUNA1959 a albína1927 tohle ocenili.
  2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Dávám pauzu :)

3. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné skoro zimní dopoledne všem. Já mám ráda dárečky a pan profesor taky, tak, co se dá dělat, jdu do toho. Není nad to, když je radost všude. V reálném světě jí tolik není, tak si ji užijme tady na farmě.;););)

4. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Tak řádek neškodí, odměny z meziher také ne. Jen ten mlýn zase bude mlít něco jiného, než potřebuji.
    Pokud jsem nepřehlédl, že máme pokus zdarma - četl jsem 2x- tak to vychází takto: zakroucené brčko 12075, broskev 414 a šejkr 207. Celá hra je 69 pokusů. Stonek je 60ka, na tu potřebujete 10500 brček, 360 broskví a 180 šejkrů.
    Tak zítra - ke startu - připravit!!!!!!!!!

5. rysak87

rysak87 Perspektivní autor

Proč je toho v obchodě tolik,když si stejně za těch pár mincí skoro nic nekoupíme:mad:

6. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Nazdárek vespolek přátelé :) Je to tak, jak sečetl Trepifajksl, za což mu velký dík, tak to jen doplním o další info ;)

Budeme dodávat inspektoru Mouseauovi

Kořeněný koktejl
    a to v počtu po:

- zisk bedny Piccolo - 69

na což je potřeba
    Zakroucené brčko - 12075 (hlavní louka) [​IMG]

Šejkr - 207 (hlavní louka) [​IMG]

Broskev - 414 [​IMG]

- zisk Řady na magickém stonku - 60
    na což je potřeba
    Zakroucené brčko - 10500 (hlavní louka) [​IMG]

Šejkr - 180 (hlavní louka) [​IMG]

Broskev - 360 [​IMG]

a kdo by se nudil, může obdarovávat inspektora Mouseaua až do konce akce, mimo jiné lze z něj vydyndat i 3x floren, nějaké podivuhodnosti a další dobrůtky ;)

Tak milí farmáři, zítra se uvidíme na startu, ať se nám všem daří :)

Naposledy upraveno: 11/12/24
  7. rosnička007

rosnička007 Obyvatel fóra

Hezké dopoledne! Tak do akce jdu,každá odměna je vítána a potěší. Tak ať se všem daří! ;):)

8. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Ahoj, také akci nevynechám, jako obvykle. Řádek do stonku mi nesmí chybět do sbírky a líbí se mi i odměna na něm ... každá bedýnka se hodí ;). Akce nenáročná, tak hurá na ní ;). Všem, kdo se do toho pustíte, přeji, ať se daří a hra baví :).
    Trepifajksl ... děkuji za výpočet, co je na akci potřeba;) a dinoalesi ... také děkuji za krásně zpracované počty ;)
    Hezkou středu všem a zítra ahoj :)

9. papulice

papulice Veterán fóra

ahoj tak zítra s chutí do toho a půl je hotovo...:p

10. kocieva

kocieva Osvícený autor

Pěkné středeční odpoledne. Prima oddechová akce, to se mi líbí, napěstovat, umlet, dodat, odměny fajn (hlavně řada na magickém stonku - 3 skvělé bedýnky každý den!!), akci budu plnit o víkendu společně s akcí Zimní krajina zázraků, ve které budeme pěstovat perníkovou květinu na "divošce". Přeji úspěšnou hru a skvělý třetí adventní víkend.

11. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

12. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Do akce se samozřejmě zapojím, ale už to začíná, že nemám požadované dodávky, když jsem všechno naházela do sudu :) No, na divošce jsem zasadila svých třináct broskvoní, ono to nějak dozraje,, než napěstuju akční plevel, však mi broskviček chybí jen 313 kusů xD

13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Y_n_O
    Broskvoň je od jisté doby obyčejný strom,čili máš možnost nakoupit za krejcary další stromky v obchodě!
    Jinak zejtra na značkách!8)

14. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

kaolín11, to bych sice teoreticky mohla, ale není za co, každý krejcar utrácím v semenářství jak na farmě, tak na Baha, abych si postupně dokoupila a rozpěstovala a napěstovala jednotlivé plodiny :)

15. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Ty ztoho děláš bojovku!xD

16. hroudov

hroudov Vévoda fóra

tak tentokrát vynechám, akce stíhá akci a nemám už žádné zásoby SH ani obyčejného hnojiva, jedu všechny úkoly nadoraz:p

17. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

ja samozrejme nevynechavam a zajtra budem na znackach o 14h. dufam ;)

18. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Inuš, jo mohla. Dobře, píši si. [​IMG] xD

Naposledy upraveno: 11/12/24
  19. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Kdo si počká ten se dočká :p

Zítra to nemá cenu spouštět počkám si na pátek ;)

20. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Já čekat na pátek nemohu, protože v pátek od večera do noci budeme mít firemní parník s vyjížďkou po pražské Vltavě, takže spoléhám na dary z nebes (Kolo štěstí v kombinaci s Jacky) a na to, že z víkendové akce něco (ideálně vše) stihnu v pátek hned po 10:00...
    Když to vyjde, budu již v podvečer mít farmu převedenou do běžného režimu...;)