Velká honička (29.8. - 4.9.2024) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 28/8/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

..:: Velká honička ::..

Minimální level: 3

Obtížnost akce:

• střední
    • těžká
    Všechny uveřejněné informace vycházejí z testů a je možné že dojde ke změnám po zavedení do hry. Tyto změny naleznete v aktualizovaném FAQ k akci.
    V tomto vlákně je zakázáno vkládat příspěvky s obrázky s popisem scén z minihry.

INČUČUNA1959 tohle ocenil(a).
  2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Dávám opět pauzu, hledání mne nebaví :)

3. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Ahoj. Postřikovací umění se vždy hodí, takže plnit budu, pokud možno celé ;)
    Jen ta Kapybara a Pod.výb. "Kaspické moře" mi přijdou už trochu mimo. Raději bych Goliáše :music:
    Edit: Vždy hraji Najdi 10 rozdílů. Takže napěstovat budu muset trochu více :wuerg:

Na řádek stačí 41her x 475x kaliandra = 19.475ks (19.000)
    ..................................x 34x saze = 1.394ks (1.360)
    Pokud bude 1minihra darovaná, tak o tu méně :)

Naposledy upraveno: 28/8/24
  4. mzeleznikova

mzeleznikova Perspektivní autor

ahojky všem tentokrát konec akce 4.9. ve 12.00 hodin ?

5. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj mzeleznikova,
    ano čas konce 4.9. ve 12:00 je podle mých informací správně

Edit: správně je 22:00 - dostal jsem nové informace

6. mzeleznikova

mzeleznikova Perspektivní autor

díky za odpověd

7. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj mzeleznikova,

akce končí až ve 22:00 jako obvykle... dostal jsem nové informace

8. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Kutilko, díky za výpočet. Já hraji jen po deseti objektech, a jen když už mám obrázek opravdu dobře v paměti, dám 90 .Ale většinou je mi líto času se tím zabývat. Jdu pro stonek, pravá strana je mi fuk a v té levé, pokud budu mít pár rostlin navíc a čas se tím zabývat, tak snad udělám i něco z bonusové části

9. bačkora85

bačkora85 Veterán fóra

Ahoj, tak honičku si nenechám ujít ... baví mě ;). Hlavně akce nevynechávám, jdu do každé :). Kterákoliv odměna je pro mě fajn, spokojím se i s maličkostí a řádek do stonku mi nesmí chybět, jak pokaždé píšu, do sbírky ;).
    V této hře hraji vždy "najdi 10 předmětů" a ani tentokrát to nebude jinak ;). Budu se snažit udělat akci komplet, ale uvidíme :).
    Každopádně všem, kdo se do honičky pustíte, přeji ať se vám daří a dojdete tam, kam si dáte svůj cíl ;).

Nechci zapomenout poděkovat kutilka70 ... za výpočty ;)
    Hezkou středu a ahoj :)

10. albína1927

albína1927 Perspektivní autor

Do akce se už chystám, jen přemýšlím ,že na hl.louku dám laskavec a na divošku stromy !??-.-:p;)

11. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak tentokrát vyždímám z cisterny i poslední zelenou kapku, protože postřikovací umění chci a potřebuji, mám jen čtyři.
    Jenže až do prvního mám noční, v sobotu dvanáctku, tak pojedu normálním tempem a pak se uvidí, jestli to zvládnu :)

12. 14087

14087 Dozorce fóra

Ahoj všem,
    Do hledání jdu, i když jsem v něm pomalá, ale řádek se mi líbí.
    Kutilce děkuji za výpočty :)
    Tak zítra dobrý start a pěknou klidnou hru všem ;)

13. babina51

babina51 Veterán fóra

Na hl a mýtinu jsem dala vytuněný laskavec a na divokou stromy(snad RT popustí uzdu padátek).Beru stonek a dál se uvidí.kam dojdu tam budu.Vždy jedu stejně 10 rozdílů.Tentokrát je víc na sázení,zapojím i Jacky nemusí se furt válet u vody.Tak zítra všichni ve 14.00 na startu a přesnou trefu.A ještě -zítra nezapomenout nasázet na Baha(plantáž) něco delšího- 30.8. v 10.00 budou potřeba padátka ke kocourovi.

14. rosnička007

rosnička007 Stálice fóra

Do akce jdu,jako do každé a hlavně získat řádek a dál se uvidí,jak to půjde.Odměny se vždy hodí.
    Díky moc za výpočty! :)

15. stěby

stěby Hvězda fóra

Což o to, postřikovací umění by se mi líbilo velmi :music:. asi bych ho byl schopen i urvat. Ale mě se do akce naprosto obludně nechce :sleepy:. Ještě nad tím budu hloubat, farmu určitě připravím, ale myslím, že nevím :D.

Hraju hledání co nejvíc předmětů, lupy nevyužívám. Všude budou kytky.

16. Ciri13

Ciri13 Hrabě fóra

Honička je zpět. Nevím, zda je to rozumné v těchto vedrech. To je o infarkt.
    Každopádně do akce jdu. Mým cílem je stonek. Ideál komplet levá strana. Pravou stranu neřeším. Minulou honičku jsem udělala svůj osobní rekord a akci splnila komplet celou. To bylo poprvé a asi také naposledy. Možná to někomu přijde úsměvné, ale mně to ke štěstí stačí.
    Postřikovací umění by se hodilo, ale žíly si kvůli němu trhat nebudu.

kutilka70, díky za výpočty.

17. velik52

velik52 Aktivní autor

Do akce se ráda pustím,jako do každé,tuto akci mám ráda hledání mi jde,
    kutilka70, díky za výpočty.moc děkuji at se všem daří :);):)

18. WildJets

WildJets Pilný autor

Do akce jdu, chybí mi stále 2x Postřikovací umění na okamžitou sklizeň chlévů. Takže další do zásoby se více než hodí :D

19. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

Ja samozrejme nevynecham a aj bosorka sa zapoji kam dojdeme tam budeme, no najidealnejsie az do ciela :) postrikovaci umeni mame a dokonca 1 sedi v liste ale ked bude dalsie tak sa nenahnevam :music: Minule som mala asi zatmenie ci to z toho tepla som odklikla vsetko dokonca aj Jacky:cry: To su potom fofry :oops:
    Tak zajtra Vas cakam na znackach ;)

20. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Vzhledem ke zpětné vazbě došlo ke změně odměn (navýšení Nálepkového lepidla) v levé části - odměny