Velikonoween (17.4. - 30.4.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 16/4/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Kdepak šmoulinku, akce pokračuje. I když mám všechny místnosti od včerejška otevřené tak potřebuji sklízet dlaždice na lampy vícekrát denně. K tomu potřebuji vetřelčí vajíčka. Buňky jsem si včera rychlochovem nadělala do zásoby a teď mám na obou plochách stromy. S pomocí ultrahnojiva je otočím 3X denně. Z jedné sklizně bývá kolem 1OO ks mikroskopů.

2. -anaj-

-anaj- Zelenáč fóra

Podařilo se mi udělat ve vědecké stanici 2pokusy a třetí nejde udělat i když se na mne Lenny usmívá a lampu mám.Prosím o radu díky

3. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zatím tak:[​IMG]
    Řádek získán dopoledne,nyní posbírám dekorace.Na plochách směs stromů a 4 velkokapacitňáky na zvěř a výrobu.
    Nachystáno:[​IMG]
    Zatím krátím všechno na maximum!

5. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

GordonSargent ja tomu nějak nerozumím,máš udělaný všechny 3 místnosti a jsou tam v každé 2 věci které bereš a teda to vajíčko se k čemu jakemu zkrácení a jak se to aktivuje,,přeci mini hru spouštíš lampami a ty jsou jen v místnostech a teda nevím jak celou akci udělat když jinde nesu

6. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj smoulinku123
    Když budeš ít dostatek Mikroskopů upload_2025-4-18_15-51-21.png (ze stromů a ze šlechtění zvířat) a dostatek Vetřelčích buněk upload_2025-4-18_15-52-31.png (ze stájí a z výroben na Děsivce), můžeš si vybrat kromě Knihovny i Dílnu (zde potřebuješ Mikroskopy) či Tajné doupě (zde Vetřelčí buňky) a doputovat tak k místům s opakovaným ziskem Lamp (jsou potřeba do Vědecké stanice) a Hvězdičkových mincí (do obchodu s dárky).
    Takže to je to nejdůležitější - po prvotní aktivaci takového místa se tam pravidelně vracet (jednou za 5/10 hodin, případně častěji, ale k tomu potřebuješ další Mikroskopy a Vetřelčí buňky, které semeleš ve Mlýně na Vetřelčí vajíčko /zkracuje dobu čekání do aktivace těch speciálních míst/).
    To je asi tak stručně to podstatné - popsané to je zde.

7. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

Tak teď už jen napěstovat akční a pak se soustředit na minihru
    [​IMG] [​IMG]

8. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Vévoda fóra

Tak postupuji v pohodě, zítra jedeme na výlet, tak toho moc nenasbírám, ale zase se mi sjednotí časy. U všech místnůstek už sbírám lampy i penízky. Ještě pár dlaždiček zbývá doplnit, ale ty nehoří. Trochu jsem si zašlechtila. Času je dost, tak zase budu pěstovat potřebné kvítí na krmení. Rýchlíkům gratuluji, dinoalesi velký dík za nápovědy a výpočty.

9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Akce je na obou farmách komplet hotová u Lennyho, zbývá jen odehrát minihry a vyzvednout vše z obchůdku ;) hlavně dekorace, stonek a pikolku
    Teď jsem skončila, na obou farmách jsem dělala okamžitou sklizeň chlévů a jdou mi oči šejdem, jedna farma dopoledne, jedna odpoledne, na děsivce i na hlavní a mám základ i na dožínky, jdu spočítat, kolik toho je ve stodole

10. albína1927

albína1927 Vycházející hvězda fóra

Moc děkuji za radu . Popletly mě obrázky od Dave Lister , kde začíná knihovnu vlevo nahoře a tak jsem podle nákresu kde byla 2 nahoře a ono to neslo . Teď už v pohodě . Pěknou hru :music:

11. kuklovar59

kuklovar59 Pisálek fóra

Podařilo se mi udělat ve vědecké stanici 2pokusy a třetí nejde udělat ,prosím poradte,Lenny se usmívá,lampu mám

INČUČUNA1959, babina51 a albína1927 tohle ocenili.
  12. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj albína1927, to jsem ukazoval rychlejší cestu (červená) k časovému políčku, kde je potřeba méně kytek než kdyby hráč šel horní trasu (modrá). Ale tam je potřeba také splnit dvě políčka, protože obsahuje kartu na otevření některé další části (Dílna nebo Doupě). ;)

upload_2025-4-18_18-13-56.png

EDIT: To že máte lampu poznáte zde

upload_2025-4-18_18-20-16.png

Pokud vidíte tuto, tak to znamená, že je potřeba na minihru jeden kus.
    upload_2025-4-18_18-19-37.png

Ať vás síla provází na všech cestách

Naposledy upraveno: 18/4/25
  13. 14087

14087 Velvyslanec fóra

Ahoj, nikam nechvátám.. teď vysadím stromy, stáje a zítra pokračování
    Hotovsonům blahopřeji ;)

14. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

chcem sa opýtať ohľadom tej vedeckej stanice. To je vec čisto kombinatoriky a nič viac?

lebo akčnu som si napestoval už všetku. Všetky tie 3 miestnosti su plne hotové + som použil (bohužiaľ) postriekovače takže 1000ks padátiek z chlievov a dal som všade na plochy stromy a ponožkami to hrotím. Uniká mi niečo? Alebo sa táto akcia bude strašne tiahnuť?

15. kaolín11

Samozřejmě se bude táhnout,seš omezenej denním přísunem lamp!:cry:

Naposledy upraveno: 18/4/25
  16. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Samozrejme sa to bude tiahnuť,tak kam sa všetci ponáhľate? Ja som niekde v polovici a cez sviatky toho veľa nenahrám,tak dúfam,že to doklepem.

17. albína1927

albína1927 Vycházející hvězda fóra

Ahoj , podívej se do hromadných , já ho tam měla :mad::D

18. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Také kdo používá gmail, tak jsem měl email v záložce Promoakce.

Ať vás síla provází na všech cestách

19. kaolín11

Nyní jsem sklidil dva zvěřince čupakaber a opravdu padátka padaj na 100% i bez pomůcek na vypadávání předmětů.Mezitím sklizeno 2x dvě velkovýrobny plné montoven černého světla a vždy vypadlo pouze 6ks vetřelčích buněk.
    Průběžný stav: získány 3 dekorace a [​IMG] :)
    Zejtra to bude horší,bo nebudu celej den doma!

20. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

stromy máš ako otestované?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.